Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
151
Tıklama
0
Öne Çıkarma
QJ Srv 550 St Kullanıcıları - Meraklıları
A
geçen ay
Onbaşı
Konu Sahibi

Arkadaslar selamlar. Basligi bu motoru kullanan arkadaslarin bir araya gelip bilgi ve tecrubelerini paylasabilmesi icin actim.


Motorumu gectigimiz hafta aldim, su ana kadar 300 km civarinda yol yaptim. Ilk motorum ve simdilik cok memnunum. Dusuk viteslerde tepkileri biraz sert geliyor alismaya calisiyorum.
Acemiligim sebebiyle motoru yatirma durumum olmayacagi ve yagmur mevsiminin gecmesi sebebiyle lastikleri degistirmedim. Arkadaslarim da lastiklerin yeterli olacagi konusunda telkinde bulundular. Muhtemelen yaz sonuna dogru lastikleri degistirebilirim.

Motorla ilgili biraz duzgun videolar sadece Cumhur beyin kanalinda var, o da cok alistigimiz motor tanitimlari gibi degil tabi ki. Sadece bir videosunda whatsapp grubu oldugundan bahsetmis ama grubu bulamadim. Bilen eden varsa beni de alirlarsa cok memnun olurum :)

Cok populer bir model olmadigi icin motora ozel aksesuar bulmak imkansiz. Motora sisi bar, on cam, koruma demiri ve yan canta takmak istiyorum. Sari sitedeki bir ikinci el ilaninda on cam ve arka cantalik takilmis motor gordum. Arka cantaligi sormak icin aradigimda ise arkadas biraz tersledi. Bir bayi motoru almis ve satisa koymus sanirim, kendileri yaptirmamistir muhtemelen ben genede sansimi denemek istedim.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

On cam ise GP Kompozitten, oradan alip takacagim muhtemelen. Sisi bar olmadan yan canta takmak cok sikinti. En azindan aldigim bayi sisi bar olmadan kumas veya deri yan canta takarsam teker arasina sikisma olacagini bu sebeple canta isini sis bar'dan sonra yapmamin uygun olacagini soyledi. Koruma demiri icin bilgisi olan arkadaslardan fikir almak isterim.



En son olarak, motoru merak edenler icin;
  • 550 cc cift silindir motor
  • 47 beygir / 35 KW (A2 ehliyet ust siniri)
  • 51 NM Tork
  • 6 vites, zincir aktarma (DID marka zincir ile geliyor)
  • On lastik 120/70 veya 130/90 - 300mm hidrolik disc fren (ABS)
  • Arka lastik 160/60 veya 150/80 - 250mm hidrolik disc fren (ABS)
  • Kuru agirlik 212 kg
  • Depo 16 litre



U
geçen ay
Er

Güzel motora benziyor hayırlı olsun



C
geçen ay
Yarbay

Yedek parça yok



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

M
2 hafta
Binbaşı

hiç kullanan yok mu



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.