M

Yüzbaşı
02 Mart 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
118 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
10 ay
Qnap Nas Dosya Görüntüleme
Arkadaşlar merhaba acil yardıma ihtiyacım var.

Kuruma Nas cihazı aldık. Ancak dışardan erişime ihtiyacımız var.

Bunun için turktelekomdan sabit ip alarak NAT yönlendirme aldık. Qnap üzerinden ip ayarlarını yaptım. Şu an dış lokasyondan tarayıcıya ip
+port adresini yazınca qnap arayüzüne erişim sağlıyorum.

Ancak daha önce kullanılan cihazda dış lokasyondan ip adresini çalıştıra yazınca örn \\192.168.1.3 kullanıcı adı şifre sorarak direk dosyalara bağlanılıyormuş . Şu an bu olmuyor. Bu olayı nasıl halledebilirim lütfen yardımcı olur musunuz.
M
4 yıl
Türkiye\u0027nin Bilgi Sitesi
Bilgitepesi.com olarak “Yeni bir başlangıç” diyerek çıktığımız bu yolda, Türkiye’nin önde gelen bilgi sitesi olmayı hedefliyoruz.
Sitemizde her şehir ile ilgili rehberleri , ilçe ve mahallelerini, coğrafi özelliklerini, iklim özellikleri ve yeryüzü şekillerini, detaylı şehir tarihini, jeolojik yapısını, kısaca gezilecek yerlerini ve şehir ile ilgili resimleri, şehirler hakkında ki bilgileri sitemizde bulabilirsiniz. Ayrıca şehirler hakkında gezilecek yerleri ve şehirlerin en önemli özelliklerini şehir rehberi kategorimizde bulabilirsiniz. Site olarak 81 ilin şehir tarihini detaylı olarak ele aldık. Her bir şehrin tarihini kendi içerisinde ansiklopedik değerler ele alınarak incelendi ve şehir rehberi kategorimiz oluşturuldu. Sitemizi ziyaret ettiğiniz konuların ne kadar detaylı ve özenli hazırlandığını fark edeceksiniz.

Bilgitepesi.com ile tarihi ve osmanlı tarihi ile ilgili bilgilerede ulaşabilirsiniz. Tarihte ki devletlerimizi (Osmanlı , Büyük Selçuklu Devleti , Anadolu Selçuklu Devleti,Akkoyunlular ,Karakoyunlular ) gibi devletlerin ansiklopedik detay bilgilerine ulaşabilirsiniz. Sitemizde ki linkleme ağ sistemi ile konuların içinden diğer konulara ulaşabilirsiniz. Osmanlı tarihi ile ilgili detay bilgiler ve Osmanlı padişahlarının hayatı ile ilgili bilgiler önümüzdeki günlerde geliştirilerek güncellenecektir.
M
6 yıl
konu silinsin
konu silinsin lütfen
M
6 yıl
Arka egzoz pas sorunu
Arkadaşlar aracı ikinci el aldım. Aldığım da difüzör ve 4 egzoz bağlıydı arkasına. O zaman bir sıkıntısı yoktu ancak son 2-3 aydır egzozlar paslanmaya başladı. Araç 10 aydır bende. Bu sorunu nasıl çözebilirim.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
M
7 yıl
Amörtistör yerinden çıktı (resimli) yardımlarınızı bekliyorum
Arkadaşlar merhaba

Aracım 2013 clio 4 . Bugün yolda giderken belediye aracının yolu kapatmasından dolayı çok dar bir yoldan geçtim ve baya derin bir çukura girdim. Sonra sağ arkadan sesler gelmeye başladı aracı orda bıraktım park ettim. Alt tarafa baktığımda amörtisör yerinden çıkmıştı resimdeki gibi.
Sorum : Bu şekilde aracı 10-20 km kullanırsam(sanayiye kadar) sıkıntı olur mu ?
Sorunun çözümü nedir tahmini ne kadar tutar?

< Resime gitmek için tıklayın >
M
7 yıl
Ekran kartını takınca görüntü gelmiyor
Sistem :

i7 3770k
msi z77a-a43
8 gb kingston ram

Arkadaşlar pc sorunsuz şekilde çalışıyor. Monitörden gelen kablo bilgisayara takıldığı zaman bilgisayar sorunsuz açılıyor. asus eah3650 ekran kartı geldi elime. Bende pc'de ekran kartı olmadığı için takayım dedim. Ancak ekran kartını taktığım zaman monitöre görüntü gelmiyor. Ekran kartının üzerinde vga çıkışıda yok .

Sorun nedir anlamadım gitti . Yardımcı olursanız sevinirim.
M
10 yıl
Diş polikiniği için isim
Arkadaşlar ufak bir diş polikiniği açıcaz ancak bir türlü isim bulamadık :( yardımcı olursanız sevinirimm
M
10 yıl
adc tavsiyesi
Beyler genelde vayne ile oynuyorum ancak sikti artik. Graves var birde elimde onuda denicem ancak para baktim birikmis bir adc daha alayim dedim. 6300 var ve akilmda jinx,caitlyn var. Kararsiz kaldim . Ne tavsiye edersiniz?
M
10 yıl
Yeni Degisiklikler
Doran'ın Kılıcı
80 Can --> 70 Can
8 Saldırı Gücü --> 7 Saldırı Gücü
3/5 Vurdukça gelen can --> 3% Can Çalma

Kanasusamış
70 Saldırı Gücü --> 80 Saldırı Gücü
12% Can Çalma --> 15% Can Çalma
Pasifi tamamen değişti.

Ayrıca Twitch, Lucian, Sivir, Tristana ve LeBlanc'e değişiklikler geliyor!

Kaynak http://www.surrenderat20.net/2014/06/red-post-collection-410-411-systems.html?m=1#more

Edit :kaynak
M
10 yıl
Samsung galaxy s4 sebeke sorunu acil yardim
Arkadalar elimde imei atilmis amerikadan gelme 9505 s4 var. Benim soyle bir sorunjm var.

Telefonu sadece ilk acilista servis disi yaziyor ve hat cekmiyor.oyle birakirsam hep oyle kaliyor. Ayarlardan girip mobil aglardan agi arattigim zaman 1 2 dakka ariyor sonra otomotik olarak aveaya baglaniyor . Telefon kapanana kadar hicbir sikinti yasamiyorum .ancak telefonu her kapatip actigimda bu islemi yapiyorum.

Yazilim olaral 4.3 vardi. Bende yazilimdan kaynaklidir diye guncelledim 4.4e . Hala ayni sorun devam etmekte .

Cevaplariniz icin tesekkurler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.