K

Yarbay
25 Temmuz 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
143 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
4 yıl
YKS KONUSUNDA TAVSİYELERİNİZE İHTİYACIM VAR.
Arkadaşlar sizden yardım almak amacıyla bu başlığı açtım. Kısacası ygs için nereden başlanır hangi kaynaklar çalışır veya hangi online kurstan yararlanılır tavsiyelerinize açığım. Düzen çok değişmiş ben 2006 yılında öss ile yerleşmiştim o zaman tek sınav vardı şimdi bir çok konu ve sınav var. Amacım ücretli bir ünv. hukuk fakültesine yerleşmek. Aslında adalet bölümünü bitirdim. 2 Kere dgs'ye girdim Türkçe 48 net, matematik 16 net yaptım. Dgs için hem kontenjanların az olması hem de rekabetin çok olmasından dolayı olmadı. Ygs bu konuda bana daha mantıklı geldi. Uzun yıllar kpss'ye çalıştım yani Tarih coğrafya dan eksiğim yok gibi. Türkçeden de fena değilim biraz matematik ve fen yapmam gerektiğini anladım.

Kısacası ben nereden başlayayım nasıl, yapabilirim. Bu raunt gibi yerlere mi üye olmak lazım yoksa kitapları alıp direk başlasak olur mu?
K
4 yıl
12 Bin TL Civarı Gaming Laptop Önerisi Verirmisiniz
K
7 yıl
Pil simgesindeki x işareti sorunu. Bilenlerden yardım edebilir mi?
Arkadaşlar bilenlere bir sorum var yardımınız lazım. Msi ge70 model bir laptopum var son günlerde pili ya yok sayıyor yani pil simgesinin üstünde x işareti çıkıyor yada şarjı %100 gösteriyor ama fişi çektiğimde hemen kapanıyor ve pille çalışmıyor. Yeni pilde aldım farklı yerlerden 2 adet ama gene aynısı oldu. Nedir bunun çözümü ?
K
8 yıl
Satılık 2013 Model Doblo 1.3 Multijet
Sahibindenki ilandan resimleri görülebilir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-sahibinden-2013-40000-km-full-doblo-premio-269065546/detay

Araç birmot servis bakımlıdır.
Garantisi devam etmektedir.
Boya yoktur.
Kış lastiği üzerindedir, yaz lastikleride verilecektir.
Ticari amaçla hiç kullanılmamıştır.

Fiyat: 41.500 tl

Sorularınız için sahibindeki numaradan ulaşabilirsiniz. Takaslık değil satılıktır.
K
8 yıl
Gerçek Hayatla İlgili Dizi Önerirmisiniz
Arkadaşlar aradığım dizi daha çok gerçek hayatla bağlantı yani kurgu olsada gerçek hayatta olabilecek şeyleri anlatan, kahramanın zekasıyla çözdüğü olaylar olan vb. diziler arıyorum. Bilim kurgu dizilere gıcık oluyorum bazıları hariç. Mesela; game of thrones, sg1, battle star galactica hariç. İzlediğim diziler arasında narcos, homeland ve house of cards favorim. Eski dizlerin çoğunu izledim. Oz,preson break,breaking bad vb. Shameless gibi cinsellik bölümleri çok olmayan dizi öneriniz nedir.
K
9 yıl
TTNET tarife değişikliği yardım lütfen.
Arkadaşlar ttnet limitsiz tarifesini kullanıyorum bunu yerine 4gb limitli tarifeye geçmek istiyorum. Sıkıntı şu ne zaman geçersem gelecek ayki faturam 4gb tarifeye göre gelir. Mesela hemen geçsem şimdi limitsiz kullandığım için 4gb aştım internetim yeni tarifeye göre kesilirmi.
K
9 yıl
İşsizlik Sorunu Çalışanlar Bir Baksın
.
K
9 yıl
Çekim açısına göre nasıl bir tripod olmalı (resimli)
Merhaba arkadaşlar şu tarz video çekenler nasıl bir tripod kullanıyorlar. Ucuz ve uygun bir model tavsiyesi verebilirmisiniz.

< Resime gitmek için tıklayın >
K
10 yıl
Bakan Açıkladı, Suriyelilere Çalışma İzninin Detayları Netleşiyor



Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Türkiye'ye gelen Suriyeli sığınmacıların çalışma koşullarıyla ilgili açıklama yaptı. Çelik, "Suriyelilere çalışma izni yerli iş gücünü etkilemeyecek. Ücret mevcut asgeri ücretin altında olmayacak. Çalışmanın detaylarının netleşmesi için Bakanlar Kurulu kararı bekleniyor." dedi.

Kaynak:http://www.haberler.com/faruk-celik-suriyelilere-calisma-izni-yerli-is-6678014-haberi/
K
10 yıl
Yardımınıza ihtiyacım var.
Arkadaşlar acil bir sorum var. Panasonic Pt-LX270 model projeksiyon cihazını 180*180 bir perdeye tavana montaj yapcam. Fakat mesefa kaç metre olmalı bunu bulamadım yardım edermisiniz.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.