R

Yüzbaşı
28 Haziran 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
264 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
4 yıl
Türknet destek kullanıcısı oyalayıp kurulum yapmamak için özel çaba sarfediyor
Olayı en baştan anlatıyorum arkadaşlar. Öncelikle bu insanlara Sakın güvenmeyin. En ufak problem yaşadığınızda sizi oyalıyorlar sadece şunu yapacağız bunu yapacağız dediklerine ise sakın güvenmeyin.
Ne olursa olsun Türknete başvurmayın bilin ki başvurduğunuzda sadece ve sadece mağdur olacaksınız.

Türknet kurulum aşamasında yaşayacağınız şeyleri tek tek anlatacağım. Benim yaşadıklarım sizin için daha başvurmadan tecrübe olsun. Ayrıca düzenli olarak güncelleyeceğimki bu müşteriyi mağdur etmek için çaba sarfeden insan sürüsüne insan başvurmaktan vazgeçsin.

1- Kurulum için başvurdum mail geldi belgeleri yükledim.48 saat içinde sizi arayacağız dediler.
2- Kurulum için başvurumdan tam 7 gün sonra hiçbir şey anlamayan birisi geldi. Hiçbir şey yapmadan kablolarınız sağlam şimdi Türk Telekom’a haber vereceğiz onlar etiketlemeyi yapacak(Normalde Türk Telekom’a başvurduğumda haber vermeleri gerekiyor ama bu kendimi akıllı zanneden insan sürüsü böyle bir şey yapmamış) Kurulumu onlar yapacaklar. Ve evet bu iş için sizden 99 tl talep etmeyi ihmal etmiyorlar.
3-) Hemen ertesi günü Türk Telekom görevlisi geldi etiketlemeyi yaptı normalde kurulum öncesi onlara haber vermeleri gerektiğini vs anlattı. Rica minnet kabloları birleştirdi. Türknet adeta Türk Telekom görevlisine iş kitledi yani.
4-) Neyse evde kurulum yapmaya çalışıyorum dsl sinyali yok. Adamlar bana internet vermiyor bide utanmadan.
5-) Diyorum dsl sinyali yok. Gelin bi kontrol edin. Asla yapmıyorlar Türk Telekom’a kontrol talebinde bulunuyorlar. Adamlar yine ertesi günü bina dışında kabloları vs kontrol ediyorlar. Sıkıntı olmadığını belirtiyorlar bu mesajı destektende yolluyorlar. Yine sinyal yok.
6-) 2. Kez söylüyorum. Yine Türk Telekom’a aynı başvuruda bulundular. Adamlar yine ertesi gün kontrol etti kendi taraflarında problem olmadığını belirtti bunun üzerine ekip göndereceklerini belirttiler.
7-) Bayram boyunca burdaki destek elemanıyla konuştuk ettik en kısa zamanda ekip gönderip bina içi kurulumu kontrol edeceklerini söyledi.(Tamamen yalan) Kendisine belirttim haftaiçi sadece bu perşembe müsait olduğumu diğer günler mecburi olarak okulda ve nöbette olduğumu açıkça belirttim. Bu yalancı arkadaş merak etmeyin hallolacak vs bi sürü yalan sıraladı.
8-) Evet tatil bitti salı geçti çarşamba geçti arayan eden yok. Sonra yazdım işte burdaki yalancı destek elemanına merak etmeyin kesinlikle gelecek ekiplerimiz sizi de kesinlikle bugün arayacaklar diye teminat verdi.(Tam bir yalan makinesi)
9-) Evet akşama kadar mal gibi beni evde bekletti. Peki arayan var mi? Yok. Gelen giden var mı? E oda yok. Sonra yine Türk Telekom’a arıza kaydında bulunduklarına dair bana mesaj geldi.
10-) Evet buraya kadar anladığınız gibi adamlar binama gelen kablolarda hiçbir problem olmamasına rağmen ısrarla binama görevli göndermeyip Türk Telekom’a yalancı şikayette bulunuyorlar.
11-) Kendilerine açık açık kurulum elamanlarının görevini yapmadığını hiçbir işlemde bulunmadığını belirtiyorum. Buna rağmen 3. Defa aynı şikayette bulunuyorlar.
14-) Evet arkadaşlar tüm Türknet mağdurları adına bu arkadaşlara bir güzel hakettikleri küfürleri sıralıyorum. Hepinizin içini rahatlatıyorum. Merak etmeyin gelecekte yapacakları bu tür müşteriyi mağdur etme hareketleri içinde küfür ettim. Hepiniz içinizi rahat tütün.

Gördüğünüz gibi kendileri müşteriye açık açık yalan konuşuyor. Üstüne sizin mağdur olmanız için özel çaba sarfediyorlar. Ama bir kere olsunda şu kişinin mağduriyetini çözelim demiyorlar. Bu tür insanların çalıştığı firmalardan uzak durun. Çünkü başlangıçta olmasanızda mutlaka mağdur ediyorlar. Çünkü annelerinin karnından bu amaçla çıkmış kişiler bunlar. Dünyadaki tek görevleri adeta birilerini mağdur etmek. Ama asla işe yaramamak.

Birde bloklamış ergen gibi. E tabi bir insanı bu kadar mağdur etmek için uğraşırsan tabiki eninde sonunda hakettiğin sözleri duyarsın sevgili yalancı destek elemanı.

Son söz: Arkadaşlar yeni başvurmayı düşünenler lütfen başvurmayın. Başlangıçta şans eseri her şey mükemmel olsa bile elbet bir gün mağdur edileceğinizi ve aylarca sorununuzu çözmeyeceklerini forumdaki şikayet konularından öğrenebilirsiniz.

Ben bu insanlara kimsenin başvurmaması için konumu belli aralıklarla güncelleyeceğim ki benim durumuma başka insanlar düşmesin.

Adamlar 15 gündür Türk Telekom’da arıza diyip destek talebinde bulunuyorlar adamlara adamlar kontrol ediyor ve yine sıkıntı yok.

Telekom Sistem Mesajı
Türk Telekom Sisteminden Gelen Durum Güncellemesi
Arıza Bildirim Tarihi : 28-07-2020 14:20:45
Görev : ISLAH
Görev Bildirim Zamanı : 06-08-2020 16:51:00
Arıza ID :2020080600074832791
Arıza Durum Açıklama : Arıza kontrolü yapıldı
Ekip Tipi Açıklama : Teknik Saha Ekibi
İş Emri ID : 2020080600169811408
İş Emri Durum Açıklama : Arızanız gerekli kontrol ve işlemler sonucunda çözümlenmiştir
Log : ARIZA MÜŞTERİ KAYNAKLIDIR - TT TARAFINDA SORUN TESPİT EDİLMEMİŞTİR
İşlem Sonuç Kodu : MÜŞTERİ SORUMLULUĞUNDA ARIZA
İşlem Sonuç Grubu : Müşteri Sorumluluğunda - Giderilemedi
Geçen Süre Tipi :TurkTelekom


Israrla yapmadıkları kurulumu tamamlamıyorlar.
R
4 yıl
Arşiv için HDD tavsiyesi
Merhabalar 4tb lik bir hdd almayı planlıyorum 2. el olarak. Film ve Dizileri depolayacağım. 2. el bi seagate skyhawk buldum 400 tlye. smart verileri şu şekilde
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

Bu hdd nasıldır farklı bir modele mi yönelmeliyim yoksa bu model işimi görür mü? Tavsiyelerinizi bekliyorum
R
5 yıl
Ryzen sistemde xmp açtığımda boot sorunu
Merhaba arkadaşlar sorun başlıktaki gibi normal ramleri takıp biosa girdiğimde ramler 2133 mhz görünüyor xmp açıp reboot seçeneğini seçtiğimde bilgisayar bir türlü açılmıyor.

Yani anakart ve ramlerin ışıkları yanıyor 5-10 saniye öyle kalıp kendini resetliyor ben power tuşuna basılı tutup kapatana kadar.

Kapattıktan sonra bilgisayar açıldığında ramler 2133mhz görünüyor.

Anakart: Msi B450 gaming plus
İşlemci: Ryzen 5 2600
Ram: trident z 3000mhz cl15
Bios: Son sürüm

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
R
6 yıl
Laptop ekran kartı chip değişimi
Merhaba arkadaşlar benim 6 yıllık laptopum vardı. Yazın başında bir dönem açmaya çalıştığımda vs kendi kendini restleme problemi vardı yani güç tuşuna bastığımda kendi kendini resetliyordu. Sonra notebook soğutucu aldım ve bir daha 4 ay bu problemle karşılaşmadım normal kullanmaya devam ettim.

Daha sonra geçen gün normal kullanırken birden kapandı ve güç tuşuna bastığımda 2 sn fanlar çalıştı sonra kendini resetledi. Daha sonra tekrar bastığımda fan çalıştı 2 sn sonra durdu ama bilgisayar çalışıyordu ama ekrana görüntü gelmiyordu.

Kendim bilgisayarı söktüm temizledim durum değişmedi. Bir notebook servisine verdim 3 gün içinde adam baktı ve ekran kartı çipinde problem dedi değişmesi gerek sesi ve 375 tl masraf çıkarttı.

Açıkçası 6 yıllık bir bilgisayar için 375 tl vermeyi düşünmüyorum zaten bilgisayarı film ve internet için kullanıyordum onun yerine üstüne biraz daha koyar masaüstü toplarım diye düşünüyorum.

Bilgisayardaki bu problem gerçekten çipte midir yoksa başka bir şey olabilir mi? Yada idareden yapabileceğim bir çözüm var mıdır?
Yardımlarınızı bekliyorum.

Notebook: Lenovo z500 ekran kartı: intel HD graphics 4000 ve gt645m
R
6 yıl
Kız öğrenci için laptop tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar kardeşim için laptop arıyoruz. Oyun vs derdi olmadığından size danışayım dedim.
Film izleyecek
Slayt okuyacak
İnternette gezinecek

Bu yapacaklarını rahatça yapabileceği ve uzun süre kullanabileceği bir notebook önerebilir misiniz?

Bütçe 2-3 bin arası.

Şimdiden teşekkürler.
R
8 yıl
Şenol Güneş\u0027ten Rıza Çalımbay\u0027a
Şenol Güneş: "Rıza bunu hep yapıyor. Hakemler konusunda alttan alıyor gibi gözüküyor ama sürekli hakemlerden şikayet ediyor."

Psikolojide buna ''Yansıtma'' deniyor.
R
8 yıl
Şenol Güneş zu Milli Takım?
Ne dersiniz arkadaşlar. Yine bir sonbaharda Fatih Terim Galatasaray'dan koparılmıştı. Şenol Güneş'in milli takımla birlikte Beşiktaş'ı çalıştırmasına ne dersiniz?
R
8 yıl
Veganların aslında bitki sömürüsü yapması?
Malumunuz Vegan arkadaşlarımız hayvansal kaynaklı yiyecekleri yemeyip sadece bitkisel kaynaklı beslenmekteler. Benim merak ettiğim konu hayvansal yiyecekler için hayvan sömürüsü terimini kullanırken bitkisel kaynaklı yiyecekler için bitki sömürüsü terimini kullanmamaktalar.

Bilindiği üzere dünya üzerindeki bitki sayısıda azalmakta bunun en temel nedenlerinden biriside bitki yetişmesi için gerekli alanların bulunamaması ve üremek için oluşturdukları tohumların çevresindeki meyveleri veganların tüketmesi. Bilindiği gibi bitkilerin tohumları korunmak, üremeyi kolaylaştırmak için etrafında meyve tabakası bulundurur. Vegan arkadaşlarımız tohumların meyvelerini yiyerek üremeyi zorlaştırıyorlar ve kalpleri gayet rahat. Bilin neden. Çünkü hayvan sömürüsü değil bitki sömürüsü yapıyolar.
R
9 yıl
Taşınabilir Hdd problemi
Merhaba arkadaşlar taşınabilir hdd yi önce bilgisayar görüyordu ama okumuyordu yani sadece yerel disk h şeklinde bilgisayarımda görünüyordu ama boyut bilgisi vs hiç görünmüyordu, hdd yi takınca disk yöneticiside açılmıyordu. başka bilgisayara taktım hddyi bu kez normal gördü ama dosyalar eksikti. yaklaşık 500 gb dosyalar hdd de görünmüyordu ama boyut olarak yer kaplıyordu.

Şu an ilk denediğim bilgisayardada hdd açılıyor ama yine 500 gb lık film arşivim gözükmüyor. Ama normal 500 gb lık yer kaplıyo. Bu konuda ne yapabilirm yardımcı olabilir misiniz?

Şimdide teşekkürler.

Marka: toshiba
R
9 yıl
İyi Yönden Bakmalıyız!!!
Arkadaşlar dün akşamki maç sayesinde herkes Hamzaoğlu'nun kalitesiz bir td olduğunu anlamış oldu.
Şampiyonlar Ligi maçlarından sonrada büyük ihtimalle istifasını sunacaktır.
Eğer transfer sezonu bitmeden Burak'ı yollayıp yerine genç ve ucuz bir pivot santrafor alabilirse bizi Burak yükündende kurtarmış olacaktır.
Yeni gelen td zaten Umut ve Olcanı oynatmaz.
Türkiye liginde şampiyon olmak için zaten aman aman bir kadroyada ihtiyaç yok.Umarım Hamza ve Burak'tan bu yolla kurtulmayı başarabiliriz.

Sizin düşüncelerinizide alayım.

NOT:Konuyu trolleyecek fenerbahçeli arkadaşlarada uyarım konumu trollerseniz fenerbahçe forumunu bütün sezon trollerim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.