S

Yarbay
20 Aralık 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme (?)
296 (Bu ay: 9)
Gönderiler Hakkında
S
2 yıl
arabayı satıyorum elveda dostlar
çok fazla araç değiştiren biriyim. geçen ay bayon aldım şimdi satıyorum almanya da yeni bir hayata başlıyoruz 6 ay içinde taşınmamız tamamlanacak. türkiye de maddi bir problemim yok işlerim yerinde ancak gerçekten benzine ve diğer tüketim ürünlerine gelen zamlar bezdirdi. kültür düzeyide son yıllarda etkilendi. aracı satıp, evleri kiraya verip eşimin sağlıkçı olması sebebiyle almanya ya gideceğiz. bu arada 1 ay da araç tam 90 bin tl değerlenmiş yazık gerçekten.
S
3 yıl
dacia logan nasıldır?
merhaba, 2016 mazda mx5 nd aracımıve 2016 skoda rapid aracımı satmış bulunuyorum. parayı yurt dışında yatırıma çevireceğim. şimdi 2005 2008 arası benzinli dacia logan sedan araç almayı planlıyorum. sizce nasıldır tecrübeli arkadaşlardan yardımcı olmalarını rica ediyorum.

1.4 benzinli max 100-170 bin km boya olabilir dışı ve içi temiz olmak şartıyla. aracı ilk aldığımda tüm bakım alt takım ve detailing yapıp binmeyi düşünüyorum.

sebeb ise artık TR de iyi bir araca binmek istememem. otopark parası vergisi kaskosu çizilecek vurulacak korkusu yıldırdı.
S
3 yıl
İZMİR BİRMOT BAKIM ÜCRETİ FAHİŞ FİYAT
merhaba geçen hafta 1.4 benzinli fiat fiorino aracın periyodik 40 bin bakımı için izmir birmot yetkili servise götürdüğümü ve fahiş fiyat verdiklerini yazdığım bir konu açmıştım. verilen fiyat 2500 tl yağ su filtre bakımı extra abs arızası ve teyp şifresi için para alacaklarını belirttiler.

izmir de olanlar bilir. birmot ile enriko aliberti karşı karşıya 2 yetkili servistir.

bugün itibari ile araç enriko aliberti yetkili serviste 40 bin km periyodik bakım yağ su filtre abs arızası karter tapası ve araçta görünen hatalar (yol bilgisayarı) tamamiyle yapılmış olup aracı tertemiz teslim ettiler.

ve fiyatı açıklıyorum 870.00 tl

ey birmot tam 5 ay sıfır araç siparişimizi getiremedin. paramızla rezil olduk. depolarınız araba doluydu.
benzinli periyodik bakım yapılacak arabaya 2500 tl fiyat çektiniz. ne güzel memleket...
S
3 yıl
İzmir\u0027de güvenilir özel fiat servisi
Merhaba. İzmir'de bildiğiniz güvenilir dürüst özel servis varmi acaba?

1.4 benzinli fiorino için periyodik bakım olacak.

Yetkili servis 2500 tl istedi. Periyodik bakım için
S
4 yıl
Alkollü ve ehliyetsiz sürücü aracıma çarptı (edit2)
Saat 01:30 saatlerinde kırmızı ışıkta dururken alkollü ve ehliyetsiz sürücü aracıma arkadan fren yapmadan süratle çarptı.

Sonrasında rabbi polisi aradım diğer araçta 2 kişi yalvarmaya başladı arama diye o sırada etrafta baya insan toplandı ve destek oldular.

Adamlar 166 promil alkollü çıktı

Polis, bana vuran aracı yedi emin e çekti

Alkollü sürücüyü karakola aldı

Bana dosya no verdi trafik şubeden evragi almamı söyledi

Şimdi arkadaşlar benim tampon içe çöktü bagaj kapağında da vuruk var. Kaskom yok bu durumda ne yapılabilir.

Ben aracımı yetkili servise verebilir miyim

Aydınlatırsanız sevinirim
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >


Edit Değerli yorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar.

Araç vosmer skodaya çekildi dosya açıldı Exper bekleniyor. Hem hasarımı hemde değer kaybını alkollü sürücünün sigortası (ak sigorta) ödeyecek.

Şimdilik sorun yok her iki tarafta da teyit edildi işlemler .

Süreç ile ilgili tecrübesi olan arkadaşlar bilgi verebilir.

Ayrıca ilk kazam 2006 dan beri başıma gelen ilk kaza aracımı sıfır almıştım 2016 da ve hatasız boyasız çiziksiz 33 binde idi. Çok titiz ve dikkatli kullanıyordum,başıma böyle bir olay geldi. Neyse ki bizde birşey yok, benim yerimde o ışıklarda çocuk veya motorlu olsaydı ölüme sebebiyet verecekti. Bilerek polisi aradım ve cezasını çekmesini istedim milletin canına kast ediyorlar. Ayrıca adam hakkında öldürmeye teşebbüsten dosya açıldı sanırım maddeyi tam okumadım. Aracı bağlandı yedi emin e. Polis arkadaşlar da sağolsun 4 ekip geldi ilgilendiler 5 dk içinde olay yerinde oldular.

Edit, Exper geldi inceleme yapıldı ve yetkili servis ile anlaşıldı onaylandı araç sorunsuz şekilde onarılacak ayrıca onarımdan sonra değer kaybı da vosmer avukatları tarafından işleme alınacak. Sigorta şirketi aracı kesinti olmadan orjinal parçalar ile onarılacak
S
4 yıl
Amd anakart CPU uyumu ?
Amd reyzen 5 2600 ile msi a320m a pro anakart tam uyumlu mudur?

Herhangi bios update gerekli olur mu

Aydınlatırsanız sevinirim saygılar
S
5 yıl
2. El piyasasındaki durgunluk
2. El piyasası anormal derecede durgun tanıdığım kimse aracını satamiyor. Fiyatlar zaten abartılı derecede yüksek

Bende yaklaşık 10 gündür 2017 model 19bin km Fiorino mu satmaya çalışıyorum daha 1 kişi bile aramadı. Piyasa fiyatının altına vermeme rağmen.

Piyasa böyle mi bu aralar yoksa başka bir şey mi var çözemedim.
S
5 yıl
Tecil edilmiş vergi borcu ve satış
Arkadaşlar 2010 model bir aracım var ancak geçmiş dönem yapılandırdigim borçlar var düzenli ödüyorum. Onun haricinde başka borcu yok aracın bu durum satışa engel midir? Motorlu taşıtlar vd aradım sordum satış verirsin dediler ancak noterdeki arkadaşım veremezsiniz diyor hangisi doğru
S
5 yıl
Mazda mx5 alınır mı?
Arkadaşlar bu ara mx5 2017 model soft top düşünmeye başladım. Ancak hakkında fazla bilgim yok çok modern ve güzel bir roadster sizce artıları eksileri nedir alınır mı. Fiyatları 120 binden 200 bine kadar gidiyor ancak 115 120 den fazlasını vermem zor onlarda softtop modeli.

Düşüncelerinizi bekliyorum
S
6 yıl
Ukrayna\u0027dan Camaro almayı düşünüyorum.?
Merhaba arkadaşlar,
Yakın zamanda Ukrayna hükümeti tarafından verilecek olan ilk 1 yıl için oturma izni çıkartacağım. Sonrasında 2. Ve 5. Yıl için oturma iznini uzatıp vatandaşlığa hak kazanmak istiyorum.

Bu konuda bilgisi olanlar varsa yorumlarını bekliyorum.

2017-18 model yaklaşık 22 bin 28 bin dolar arası Camaro düşünüyorum. Oturum izni ile birlikte ülkeme girişte herhangi bir sorun yaşar mıyım?
Türkiye'de sigorta yapılması gerekir mi?
Gümrükte ne gibi işlemler evraklar gerekir?
İlk dönem 6 ay Kiev de yaşayacağım geri kalan 6 ay Türkiye'de ancak tamamıyla Kiev e yerleşme durumum olabilir.

Teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.