N

Yüzbaşı
12 Aralık 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
80 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
6 ay
bitturk.com muhtemelen coinlere çöküp kaçtı
Arkadaşlar bitturk.com da bir miktar eth vardı, bunu başka borsaya aktarmak istedim, coin hesabımdan silindi ancak gönderdiğim cüzdana iletilmedi. BitTurk gönderdiğine dair bir bilgide vermedi. Adamların sosyal medya hesaplarında 2022 ekim ayından beri hareket yok, telefonlara bakan yok, destek maillerine geri dönmüyorlar. Muhtemelen borsadaki coinlere çöküp kaçtılar. şikayetvar da birkaç şikayet yapılmış ancak cevap yok. Türkiye'de kayıtlı bir şirket, yasal yollara başvurmak istiyorum ancak yolu yordamı nedir, bu firmadan mağdur olan başkaları da var mı?
N
11 ay
Youtube kanal engelleme nasıl yapılır.
Arkadaşlar youtube premium üyesiyim. Bazı kanalları engellemek engellemek istiyorum. Eskiden hakkında kısmında engelleme vardı ama şu an bulamadım. Youtube da kanal engelleme nasıl yapılır?
N
geçen yıl
Fiziki sim - esim farkı?
Arkadaşlar iphone 11 e imei kaydı yaptıracağım. Kayıt ekranında imeilere fiziki sim - esim girmemiz isteniyor. Telefonda 2 imei numarası var ama bunlardan hangisi fiziki sim, hangisi esim yada ikiside fiziki simmi nasıl anlayabilirim? Yardımcı olurmusunuz?
N
2 yıl
Ses kartları neden 7.1 de takılı kaldı?
Arkadaşlar dolby atmos, dts neox v.s. normal sistemler 11.1 ve üstü kanala ulaşırken bir zamanlar bunlarla yarışan ses kartları neden 7.1 de takılı kaldı. Bilen araştıran var mı?
N
3 yıl
Samsung S8+ ekran sorunu
Arkadaşlar çocukların elindeyken ekranda böyle bir dokunmatik sorunu oluştu. s8 lerin ekranları çok pahalı bunun tamiri yada çıkma ekran konusunda yardımcı olabilecek varmı?

< Resime gitmek için tıklayın >
N
4 yıl
Benzinli motoru elektrikliye çevirme.
Merhaba arkadaşlar. 3 tekerlekli (önde 2 arkada 1 teker) evraksız plakasız benzinli motorsiklet yada atv diyede geçiyor olabilir, alıp elektrikliye çevirmek istiyorum. Motor elektrik aksamı filan sıkıntım yok. Sıkıntı bunu çevirip çalışır hale getirebilirsem trafiğe çıkma durumu ne olur? Motor hali hazırda plakalı alınıp trafikte gezen bir model farı sinyali vs. trafiğe uygun ancak elektrikli motor için proje çizdirilip tescil ettirilebilirmi? (aslında ülkemizde karavancılara, motorsikletlere, modifiye yapmak isteyenlere her konuda zorluk çıkartıldığı için ettirilemez biliyorum ama daha bilgili biri yazarsa sevinirim. )
N
4 yıl
Uygun fiyatlı lipo pil.
Arkadaşlar lipo pillerin fiyatları uçmuş gitmiş, rc arabada kullanmak için en uygun nerden lipo pil bulabiliriz?
N
5 yıl
Windows 10 ağ sorunu
Arkadaşlar 2 laptopta aynı ağa bağlı, ikisinde windows 10 yüklü. Toshibadan ve ağdaki android diğer cihazdan storage isimli sunucuya bağlanabilirken, acer den bağlanamıyorum. Ağ sıfırlama yaptım ama olmadı, bunu nasıl düzeltebilirim? Yardımcı olabilecek varmı?

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
N
5 yıl
Gümrük vergisi yüzde kaçtı?
Arkadaşlar aliexpressten kargo dahil 1321 TL ye araç teybi aldım, gümrüğe takıldı, ekstre ve kimlik fotokopisini yolladım, bugün kargo takipten baktığımda 593 TL vergi belirlemişler. Nasıl hesaplandığını bilen varmı, miktar çok yüksek değilmi? Ben dürüstçe aldığım ücreti belirttim. Gönderdiğim ekstredeki miktar gerçek, çıkartılan miktara itiraz etme yolu varmı?
N
6 yıl
Güç kaynağı rail hatlarını bulmak?
Arkadaşlar bendeki güç kaynağı +12V1 16A, +12V2 25A, +12V3 17A veriyor ancak kablolarda bunlara dair bir ayrım yok. Ben hangi kablonun hangi hattan güç aldığını bilmek istiyorum. Birden çok 12 volt hattı olan güç kaynaklarında hangi kablonun hangi hatta bağlı olduğunu nasıl anlayabilir yada öğrenebiliriz. Bunla ilgili bilgisi olan varmı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.