Z

Yarbay
17 Ekim 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
266 (Bu ay: 5)
Gönderiler Hakkında
Z
geçen yıl
Shutdown komutu hakkında
Merhabalar, Windowsu tek tuşla kapatma kısayolu oluşturdum fakat bu komut ram belleği komple temizliyor, hibersys dosyasını koruyacak şekilde bu kısayolu nasıl oluştururum. Teşekkür ederim.

Kullandığım komut

shutdown.exe -s -f -t 00
Z
2 yıl
Samsung A50 - A505F Google uygulamalarının olmadığı stock rom arıyorum
Merhaba Dostlar, Samsung A505F-A50 telefon kullanıyorum, custom romlarda yaşadığım bazı ufak tefek sıkıntılar sonrası bu aralar stock rom kullanmak istiyorum.

Aradığım şey stock rom içerisinde google uygulamalarının olabildiğince az olması. Eskiden Turkcell t21 cihaza rusya romunu kurduğumuzda içerisindeki tüm turkcell uygulamaları kaybolur giderdi, Samsung için de illa bir yerlerde kıyıda köşede ülkelerin yaptırımının olduğu bir stock rom vardır diye düşünüyorum.

Başka model cihazlarda varsa böyle birşey o ülkeye ait romu denemek belki bir yol gösterebilir.

Pm uninstall adb komutları ile uygulamaları silebiliyorum fakat telefona en ufak müdehale de ''Deep Sleep'' sorunu ortaya çıkıyor ve şarjı içiyor.

A50'yi daha rahat daha güzel kullanabileceğim şekilde önerileriniz olursa değerlendiririm.

150 mbps netim var gerekirse bütün ülkelerin romlarını indirip deneyeceğim.
Z
2 yıl
Huawei superbox B535 4g modem bildirim gelmiyor
Merhaba dostlar, Superbox modem ile Turktelekom hattı kullanıyorum, kendi telefonumda da eşimin telefonunda da bazı uygulamalarda(dolap, gardrops) bildirim gelmiyor, eşim benim telefonuma bağlanınca bildirimleri hızlıca geliyor.
Sorun nereden kaynaklanıyor olabilir sizce?
Z
2 yıl
Windows 10 LTSC 2021 21H2 Drive Hızlı Türkçe iso indirme bağlantısı
https://drive.google.com/file/d/1v5E0NvRruGtexNB6bTvIZCCr4AuCcUxF/view?usp=sharing

Orijinal iso dosyasıdır, çıktığında indirmiştim, indirme linklerinde 403 forbidden hatası verdiğini görünce hızlı upload işe yarasın istedim.
Mağaza ve uygulamaların olmadığı Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2021 21H2 temelli sürümdür.
Yalnız 64 bit olanı indirmiştim.
Z
3 yıl
Windows 10 LTSC 2021 çıkış tarihi hakkında
Merhaba dostlar, LTSC 2021 çıkış tarihi hakkında bir bilgi var mıdır? Format atacağım ama yakın bir tarihte gelme imkanı varsa acele etmeyeceğim.
Z
3 yıl
Vodafone haftalık video pass kullanamama sorunu
Merhaba dostlar, haftalık video pass satın aldım ama ne pc'den ne telefondan kullanamıyorum nasıl bir yol izlemem gerekiyor acaba?
Z
3 yıl
100 liraya kadar taşınabilir internet
Merhaba dostlar, mevcutta 60 gb 86 lira Rğzgarnet(Vodafone) taşınabilir internet kullanıyorum ama yetmiyor, hanım WhatsAppta ufaklık youtube'ta ben Facebook'ta , dersler vs derken aldığıma pişman oldum, benden sonra da ardı ardına paketler çıktı, bunu telekom altyapısına çevirmek için başvuru yapmak lazımmış ama ne kadar zamanda sonuçlanır bilmiyorum.
Soruma gelecek olursak altyapı işini halledene kadar 100 lira civarına alınabilecek wn fazla gb ile bir paket saha almak istiyorum, zaruret olduğundan paraya birkaç ay kıyacağız mecbur.

Ne önerirsiniz neler var operatörlerin paketlerinde.
Z
4 yıl
Silinebilir
.
Z
4 yıl
Silinebilir
.
Z
4 yıl
Silinebilir
.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.