M

Yüzbaşı
21 Eylül 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme (?)
74 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
6 yıl
Xbox servis
Herkese merhaba, aldığım günden beri one x in fanından ilginç bir ses geliyor servise görürmek istiyorum ama daha önce xboxı garantiye yollıyanlar sürecin nasıl işlediğini kaç günde xboxlarını geri aldığını anlatabilir mi?
M
7 yıl
Ölücüler neyle besleniyor?
Sahibinden de bir ilanım var, ürünün Amerika fiyatı 1100TL ben de aynı ürünü 0 bir şekilde 1000TL ya satıyorum. Bu arada ürünün Türkiye fiyatı 1500TL civarı. Adam 650TL teklif ediyor bir de şaka gibi üste çıkmaya çalışıyo 650TL da çokmuş gibi.

Bu insanlar neyle besleniyor nasıl bir hava soluyo da bu kafaya ulaşıyor allah aşkına.
M
7 yıl
3mb internet 60TL
Beyler bu nedir ya, türk telekomun yurtdışı her şey dahil paketi. Tamam yurt dışı paketisin anladım da allah aşkına insan oraya 3MB yazmaya çekinir lan. Dalga geçer gibi 3MB, 3072KB. Napcam lan ben bunla, hayır gerçekten merak ediyorum 3MB ile ne yapılabilir yani

< Resime gitmek için tıklayın >
M
7 yıl
Kaza sonrası yapılması gerekenler
Herkese merhaba,

Bugün sağ şeritten giderken yanımdaki araç sağ taraftaki otoparka girmek istedi ve kaza yaptık. Şimdi size sormak istediğim tutanağı tuttuk karşı tarafın sigorta polçesi ruhsat ve ehliyetinin fotoğrafını çektim. Şimdi aracı servise götürücem, hasar kasgo tarafından mı karşılancak kusur ben de bulunmamış olsa bile. Bu durumda kaskom da hasarsızlığımı kaybeder miyim? Yoksa bir karara bağlandıktan sonra kasko karşı tarafın sigortasından mı çeker? Bir de tutanağı kime vermem gerekiyor?. Kısaca ben şuan ne yapmalıyım.

Çok Teşekkür Ederim
M
7 yıl
Senkrozie edilmiş fotoğrafları silme
Uzun bir aradan sonra 7 plus ile tekrar ios'a katıldım ve iphone 4 de beni kanser eden olayı hala yaşıyorum. iTunes den senkronize ettiğim yaklaşık 7000 fotoğraf var ve içlerinde telefonumda bulunmasını istemediğim fotoğraflar var. Tabii ki iTunes klasörü senkronize derken tüm fotoğrafları telefona atıyor buna eyvallah da, ben niye telefonumda fotoğrafı silemiyorum. iTunes dan senkronize ettiğim klasörü silip tüm resimleri sildim telefondan, anytrans adlı uygulama ile yolladım fotoğrafları telefona ama yine de silemiyorum bu fotoğraf düzenlenemez diyor. 3g den beri bu sorunu aşmanın bir yolu bulanamadı mı acaba? Bilgisayarda tek tek resimleri bulup başka klasöre atmam çok zor onu istemiyorum benim istedğim fotoğrafları atim sonra photos uygulamasından denk geldikçe sileyim çok mu zor bu apple ya. Bunu yapmamı sağlıcak bir 3. parti yazılım filan var mıdır acaba ya da herhangi başka bir yol acaba?

Teşekkür Ederim
M
8 yıl
Ankara\u0027da iyi bir sevis önerisi?
Telefonum lg g3 ve yaklaşık olarak 2 aydır şarj ve ısınma problemleri yaşıyorum, telefon belki 7-8 saatte şarj oluyo bazen şarj olurken aşırı ısındığından %72 den sonra şarj etmiyor. Sorun pilde midir şarj soketinde midir bilmiyorum ama telefonu pc'ye bağlarsam eğer usb aygıt arızalı olduğundan tanınmadı hatası alıyorum ama şarj etmeye devam ediyor. Ankara'da tavsiye edebilceğiniz bir teknik servis var mı acaba?

Teşekkür Ederim
M
8 yıl
Sound Blaster Cinema 2
Arakdaşlar windows 10 a yükselttiğimden beri (windows 10unun çıktığı gün yükseltmiştim) windows 8.1 de çalışan sound blaster çalışmıyor. The current selected audio device is disabled not present not supported by the application or has unqlugged jack connectıons. Do you want to select another audıo device now? Diye bir hata veriyor ve artık bunu çözmek istiyorum. Çözümü bilen arkadaşlar paylaşırsa çok mutlu olurum
M
8 yıl
Lastikteki Yarık
Herkese merhaba, bugün derse giderken arabamin on sol lastiginde bir yarık fark ettim. Acaba bu tur bir yarık bir sorun cikarir mi?

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
M
9 yıl
Java oyun yardim
Arkadaslar javayla oyun yazmaya calisiyorum ama bazi eksiklerim var
1. Pacmamdeki gibi yemler dusunun, ben bunlari obje olarak yaptim ama Playerim her hareket ettiginde repaint oldugundan dolayi yerleri degisiyor, bu yemler nasil yapilir oyunlarda

2. Kamera, kamerayi nasil yapicagim hakkinda en ufak bir fikrim yok ama Playeri takip etmesini istiyorum bunun kolay bir kodu veya anlatan bir kaynagi var mi acaba?

Tesekkur Ederim
M
9 yıl
Kareografide ligtv de gözükmeyen tribün
Maça giden arkaşalar o tribünün fotoğrafı filan var mı ligtv göstermedi o tribinü 4 tribündede birşeyler olcak deniliyordu
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.