Arkadaşlar haftalardır araştırıyorum her modeli markayı ama hala tonla soru var kafamda bir he tamam lg diyorum kesin çat bir yerde 2d görüntüler çok diye okuyorum vaz geçiyorum panasonic alacağım tamam kesin bu sefer diyorum çat burn in ekonomi modunda kulan 300 500 saat bilmem ne kafayı yiyeceğim ya bir televizyon almak bu kadar zor olmamalı ya yemin ediyorum cehalet mutluluk arkadaşlar hiç girip bakmasaydım buralara hiç bir fikrim olmasaydı daha siyah o öbüründe lag var yok o titriyor onun gözlükleri pahalı hiç bir fikrim olmayacaktı temiz temiz verecektim paramı alacaktım tv mi geçecektim başına ohh karlı dağlardan serin keyifle takılacaktım sabah akşam ama başladık bir yerden ve hala bir fikrim yok nedir ne değildir.
Neyse sonuç olarak bir kaç sorum var arkadaşlar en sona biriktirdiğim bilgili arkadaşlar umarım yardım eder sırayla soruyorum.

1.Sd yayın izlmiycem hiç yani uydu kablo bişey bağlamayacağım sadece pc ve ps3 takıp kullanacağım hangi özelliğe dikkat etmem lazım ?
2.Input lag çok önemli bir sorun mu lg lerde durum ne bu konuda?
3.Gerçekten 2d görüntü kalitesi kötümü lw serisinin ?
4.Panasonic plazmalarda 3d çözünürlük kaybı oluyor mu internet indirdiğim half sbs filmleri izleyebiliyor muyum ?
5.Son olarak 2000 ile 2500 lira arasında bir bütçem var ve çok iyi bir deneyim yaşamak istiyorum 1080 p de ne almalıyım ?