Y

Yüzbaşı
31 Ağustos 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
503 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Y
geçen yıl
Bu hız farkı neyden kaynaklı sizce?
Bu hızlı farkı neyden kaynaklı arkadaşlar?
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
Y
3 yıl
\u0027FETÖ Militanı\u0027 Cevheri Güven Patladı!
Y
3 yıl
HDP\u0027nin Sosyal Medya Yapılanması ve Dezenformasyonu
Y
3 yıl
Mansur Yavaş : Sığınmacıları Türk Toplumuna entegre etmekten başka çaremiz yoktur!
Bi' bu adamdan ümitliydim.







Y
3 yıl
Demokratikleşme için Kemalizm’i aşmak gerek (Medyascope)
Bugün 24 Temmuz, 113 yıl önceki “devrim”in yıl dönümü. Erik Jan Zürcher’in yaklaşımıyla Türkiye tarihinde “Jön Türk Dönemi”nin başlangıcı. Pozitivist ve milliyetçi ideolojinin hakimiyetindeki bu dönemin en belirleyici ideolojik programı kuşkusuz “Kemalizm”. Bugün bazı yaklaşımlar “post-Kemalizm”den söz ediyorsa da, ben henüz “post-Kemalizm”in geçerli olmadığı bir dönem içinde bulunduğumuzu düşünmekteyim. “Post-Kemalizm”den söz edebilmek için “post-modernizm”de olduğu gibi, modernizme özgü kazanımlarla sorunların eleştirel bir biçimde aşıldığı bir durumu ifade edebiliyor olmamız gerek. Kemalizmin ilkeleri bu anlamda kazanımları ve problemleriyle birlikte varlığını sürdürmekte. Örneğin halkçılık, hukuk önünde eşitlik ile önemli bir kazanım getirirken, sınıfsal, etnik vb. farkları yadsıması nedeniyle baskıcı, laiklik dinsel temele dayanmayan bir hukuk düzeni öngörmesiyle devrimci, dini ve manevi yaşam alanlarının devlet denetimi altına alınması boyutuyla otoriter, milliyetçilik ise “çağdaşlaşma” içeriği bakımından kazanımları olan ama homojen, monolitik ve merkeziyetçi milli (ulusal) devlet anlayışı ve pratiğiyle anti-demokratik. Milliyetçiliğin Türkçülük ile Türk-İslam sentezciliği arasında gidip gelmesi, işin doğasındaki Kemalist problemi gözlerden saklamamalıdır. Sonuç olarak, Türkiye’nin demokratikleşmesi, kazanımları koruyan, problemleri de daha demokratik bir seviyede, bu anlamda ancak “post-Kemalist” diye anılabilecek olan bir yenileşme düzeyinde sağlanabilecektir.

https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DiubbbekOFK4%26feature%3Dyoutu.be&q=EgQuLZpEGKq28ooGIhBpagXP_QMEUkzwPB_WVhKAMgFy

Kaynak : Levent Köker ile Hukuk ve Demokrasi (36): "Demokratikleşme için Kemalizm'i aşmak gerek" - Medyascope
Y
4 yıl
İnternet hızının düşmesi
Merhaba arkadaşlar.
Bulunduğumuz siteye yeni birisi taşındı ve site girişindeki kutu için usta çağırttı. Ne olduysa ondan sonra oldu. İnternet hızım hiçbir şekilde 10-11'i geçmiyor. İnternet paketim 50mbit bu olay öncesi sorunsuzca alıyordum hızımı. Sizce sorun nedir tam olarak? Superonline müşteri hizmetleri bina girişine kadar olan kablolarda bir problem yok diyor.

< Resime gitmek için tıklayın >
Y
4 yıl
Bu altyapıda ne kadar hız alabilirim?
Y
4 yıl
Samsung 43RU7400 v LG 43UM7100PLB
İzlenme amacı : Film-dizi ağırlıklı.
https://www.epey.com/televizyon/karsilastir/163510-165668/samsung-43ru7400_lg-43um7100/

Hangisini önerirsiniz arkadaşlar?
Y
4 yıl
Devlet Hastanesinde sıradan bir gün
Y
4 yıl
Bu monitörü tavsiye eder misiniz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.