E

Teğmen
31 Ağustos 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
27 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
E
7 yıl
Sony Xperia Z3 Compact ekran değişimi
Selam arkadaşlar Xperia z3 compact telefonumun camı kırıldı, internetten sipariş vermek istiyorum fakat sitelerde satılanların kalitesi nasıldır? Önerileriniz varsa şimdiden teşekkür
E
8 yıl
Araç Alımı Yardım
Merhabalar ,

Yaklaşık 1 senedir araç alacak olup ha bugün ha yarın derken hala yaya olarak hayatıma devam ediyorum. Sizlerden ricam neden olduğunu yazarak araç tavsi etmeniz.

Aracı tarafımca kullanılacaktır , yılda ortalama 11-12k kilometre yapılacak, İstanbul trafiği sinir ettiği için otomatik vites olmasını istiyorum .

Şu anda nakit olarak 70000tl civarı param var , aylık gelirim 12k+ . Her ne kadar gönlümden geçen Bmw 2 serisi Coupe ve Audi 3 Cabrio tarzı araçlar olsada , Cabrio araç için otoparkım yok ve BMW gibi araçlara da o kadar para vermek mantıksız geliyor.

27 yaşında olmam nedeniyle biraz gösterişli ve spor bir araba istiyorum ancak araba fiyarları bu düzeydeyken yukarıda belirttiğim gibi mantıksız. Eğer ortalama bir araç alırsam , 1 ay içerisinde motor almayı düşünüyorum ancak gerek ailem gerek ise trafik durumu sonucunda gözüm korkmuyor değil.

12k civarı kilometre yapacak olmam sonucu dizel araçda istemiyor değilim . Araçlar 2. el olabilir ancak fiyatlar konusunda fikrim yok ve arabadan anlamam . Bu yüzden kazıklanmaktan korkuyorum

İlgilendiğim araçlar ,

Bmw 220D - Sanırım satışı yok ve o paraya değer mi bilemedim
C180 AMG - Güzel araç ancak yaşım için biraz ağır kaçtığını düşünüyorum.
BMW 320i ED - Kullanmadım ancak görünüş hoşuma gidiyor ve okuduğum yorumlar itibarı ile performansınında iyi olduğunu biliyorum.
Audi A3 - Yeni kasa geleceği için ve otm şanzımanı gözümü korkutuyor.
Hyunda i30 - Dış görünüş itibarı ile beğeniyorum ancak yere çok yakın olması kışın Uludağ'a falan giderken sıkıntı yaratır mı bilemedim.
Kia Ceed - Hiç bir fikrim yok.
Seat Leon - Bu gün aradığımda 1.2 Full pakete 73500 Mart sonu teslim denildi ancak 1.2 motor için biraz fazla buldum.


Kararsız kaldığım nokta , kalbimden her ne kadar ilk 2 araç geçsede bu kadar parayı verip vermeme konusu. Ancak eğer ilk 3 aracı alırsam büyük ihtimalle yeni kasası çıkana kadar değiştirmem. Ancak alttaki araçları sanırım sıkılana kadar kullanırım.

Bu kriterler doğrultusunda araç önerirseniz sevinirim.
E
9 yıl
Yeni Araç Satın Alma
Selam beyler ,

Yaklaşık 1 aydır araç alma niyetindeyim ancak , gerek araçtan anlamama , gerekse 2. el piyasasına güvenmeme nedeniyle hala araç alamamış durumdayım.

Sahibinden'de gezerken şu ilanı gördüm , acaba fiyat iyi midir ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2013-dizel-308-active-garantili-full-led-far-bluetooth-boyasiz-212910222/detay

Ayrıca sizlerin önerebileceği 40-50 bin arasında herhangi bir araç var mıdır ? Seat Leon 'u cok beğendim ama 1.2 Motor olması ve son aylarda zam almıs olması nedeniyle alıp almama konusunda ikilemde kaldım.
E
9 yıl
Xperia Z3C Kırık Cam
Merhaba arkadaşlar,
2 gün önce telefonu yere düşürmem sonucu ön ekranı komple kırıldı ve görüntü olsada dokunmatiği çalışmıyor. ınternetten ekran değişimine baktığımda bunu yapan biryer bulamadım. Şu anda yaptırıp yaptırmama konusunda ikilemdeyim . Sizce bu telefonu yaptırmaya değer mi?
E
10 yıl
Logitech x-530 sağ hoparlör çalışmıyor
Arkadaşlar 5-6 sene önce aldığım Logitech X-530 5+1 ses sistemi var. Fakat yeşil kabloda temassızlık vardı ve artık sağ hoparlörden hiç ses gelmiyor. Ne kadar oynarsam oynayayım kabloyu temas ettiremedim... Bu kabloyu yaptırmanın bir yolu var mı acaba yoksa nasıl yapabilirim?
E
10 yıl
Ofis İçin PC Tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar.

Ofis için desktop bilgisayar gerekiyor. Bilgisayar hakkında bilgim var ama parçaların uyumu veya modeli/kalitesi hakkında pek bir bilgim yok. Bilgisayar toplama siteleri hakkında da bilgim yok. Onun için bana hem sistem i hemde alacağım yeri söylerseniz sevinirim.

Bütçe 1500 Civarı altı yada biraz üstü de olabilir.

İstenen özellikler:

Bilgisayar 7/24 çalışacak, word excel vs office programları kullanılacak. Oyun oynanmayacak fakat performans bakımından çok kötü olmaması gerekiyor.

En önemlisi yarı yolda bırakmayacak bir bilgisayar olması lazım (Antalya'nın sıcağında 7/24 çalışacak).

Ek bileşenler (monitor vs.) dahil olursa iyi olur fakat zorunlu değil.
E
11 yıl
Antalya da Elektro Gitar Kursu
Selam , Antalya da önerebileceğiniz elektro gitar kursu var mı? Ezgican diye bir yere sordum haftada 1 gün, grup dersi 100 lira bire bir 180 lira diyor pahalı değil mi bu?
E
11 yıl
HTC One - Band Frekansları
Arkadaşlar Amerika'dan HTC One almayı düşünüyorum ancak geçerli olan frekansların TR'deki hatlarda 3g çalışıp çalışmayacağını bilemedim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.


HSPA/WCDMA:
850/1900/2100 MHz

GSM/GPRS/EDGE:
850/900/1800/1900 MHz

LTE:
700/850/AWS/1900 MHz (US)
E
11 yıl
Takım arıyorum!
Evet arkadaşlar oyunu 2. sezondan beri oynuyorum. 22 yaşındayım Antalya da yaşıyorum. Normalde TR serverında accountum yok ve oynamayıda düşünmüyordum fakat turnuvalara katılan bir takım bulabilirsem başlayabilirim. Daha önce hiç bir takımda veya klanda oynamadım ve turnuvalara katılmadım.

Oyun hakkında:

Sezon 2 Eune Plat, sezon 3 diamond.

Sezon 3 EUW diamond 3 şuan. Silver 5 then diamond 3 e çıkmam 3 haftamı aldı.

ve rolüm Jungler.

İlgilenen olursa PM yoluyla ulaşabilir.


http://www.lolking.net/summoner/euw/30472391
E
11 yıl
Takım arıyorum!
Evet arkadaşlar oyunu 2. sezondan beri oynuyorum. 22 yaşındayım Antalya da yaşıyorum. Normalde TR serverında accountum yok ve oynamayıda düşünmüyordum fakat turnuvalara katılan bir takım bulabilirsem başlayabilirim. Daha önce hiç bir takımda veya klanda oynamadım ve turnuvalara katılmadım.

Oyun hakkında:

Sezon 2 Eune Plat, sezon 3 diamond.

Sezon 3 EUW diamond 3 şuan. Silver 5 then diamond 3 e çıkmam 3 haftamı aldı.

ve rolüm Jungler.

İlgilenen olursa PM yoluyla ulaşabilir.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.