M

Yarbay
14 Ağustos 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme (?)
83 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
6 yıl
HATAY MKÜ TIP FAKÜLTESİ 2018 GİRİŞLİLER
yatayla geliyorum ben de bu sene whatsapp grubunu kuralım başka arkadaşlar da varsa
M
7 yıl
Mersin Tıp 2017 girişliler
merhaba gençler
M
8 yıl
0 arabada ekspertiz
merhaba beyler geçtiğimiz senelerde bir dolu yağdı antep'e yumurtaya yakın buz düştü arabalardan camı kırılanlar oldu bilen bilir.diğer şehirleri bilmem burada stoktaki araçlar direk güneşin altına çekiliyor o doluda bazı araçlar hasara uğradı o kesin ama hiçbir araç dolu hasarlı diye ucuza satılmadı.yani durumu anladınız sanırım bir araç satılmadan hasar gördüyse yaptırılıp satılıyor istisnası çok az.(koluman mesela küçük bir ezik vardı iyi bir indirim önermişlerdi)(dolu hasarları düzeltilse bile eğik kaput yer yer boya dökülmeleri şeklindeydi)

belki başka şehirlere satıldı dedim geçen showroomda elemana sordum cevap yok

6 haneli rakamlar veriyoruz D sınıfı donanımlı olunca bir araca hiç az paralar değil.0 arabaya ekspertiz yaptıran oldu mu? nasıl bir tepkiyle karşılaştınız?
M
8 yıl
42binden 9 bine bir mezunun hikayesi(SORU-CEVAP REHBER)
.
M
8 yıl
Normallik anketi(yardım beyler)
http://goo.gl/forms/B0CzO9BKwOUvNfum1


Yüksek kredili ders 2dk doldurabilir misiniz zamanınız varsa şimdiden teşekkürler
M
8 yıl
.(silinsin)
.
M
8 yıl
20-25 bin öğrenciye araba
Öğrenciyim ehliyet alalı 1 sene olmadı o yüzden tercihen ufak(park için) tercihen manuel ve benzinli 5 kapılı araç önerebilecek varsa şimdiden teşekkür ederim
M
8 yıl
Çözümü sitede dolandırıcılığı
kitapların üzerine çözümü sitemizde yazıyorlar çözümler ortada yok bunu apotemi yaptı ygs matematik denemesinde eksen baba testlerin üzerinde aynı şekilde yazıyor onda da ortalıkta çözüm falan yok(fizik olanında) en son teknofem yok 1 haftadır.dersaneye gitmeyen-soracak kimsesi olmayan insanlar mağdur durumda.bunları şikayet edebileceğimiz bir kurum yok mu illa dolandırıcılık bildiriminde mi bulunmamız gerekiyor?
M
8 yıl
ygs günü pazarlar kuruluyor mu?
okulun yanında pazar var buranın insanı beyinsiz ve bencil %90ı yanda hayatının kayacağını bilse bağırır çekinmez.ygsye pazar yanı okulda giren varsa cevaplarsa çok makbule geçer
M
8 yıl
ALES çıkmış sorular
elinde olan varsa link atabilir mi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.