K

Binbaşı
08 Ağustos 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
69 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
7 yıl
ttnet ping sorunu
merhaba arkadaşlar, 50 mbps fibernet kullanıyorum, ping değerlerim türkiye içinde olan serverlarda normal ancak yurtışına çıkınca olsa bile 100+ ping oluyor, online oyunlarda çok sıkıntı oluyor ve sürekli değişiyor bir saat lolde 120 ping alıyorum öbür saat 80 oluyor rastgele ping geliyor resmen her oyun.
istanbulda aldığım speedtest değerlerim:
< Resime gitmek için tıklayın >
uzaklıkla alakalı normal diyen arkadaşlar olur belki buyrun bakın
edirneye 7 pingim var:
< Resime gitmek için tıklayın >
hemen türkiye sınırındaki bulgaristandan bir server seçtim edirnenin hemen yanında aşağıdaki harita kısmından da görebileceğiniz gibi sonuç 98 ping
< Resime gitmek için tıklayın >
sadece bu server veya sadece bulgaristan değil her ülkeye olması gerekenden çok pingim var ve rastgele değişiyor bu pingler mesela bu öğlen berline 160 ping alırken şuan 103 ping gösteriyor

bildiğiniz gibi ttneti arayınca bizde bir problem yok oynadığınız oyunda vs problem vardır diyorlar ve hiçbir şey yapmıyorlar ping problemi hakkında. Bu sorunu çözmek için napabilirim acaba, şimdiden teşekkürler.
(dipnot: online oyunları oynarken wtfast inanılmaz işe yarıyor 120 olan pingimi 60 a kadar indiriyor ancak durduk yere aylık 10 dolar bu vpn programına ttnet yüzünden para vermek istemiyorum. Başka pingimi düşüren vpn programı da bulamadım)
K
8 yıl
sistem için yardım 2500 tl bütçe, işlemcim var
elimde bir işlemci var eski bir işlemci ama sanırım idare eder intel i7 3770 3.40 ghz
bu işlemciyle uyumlu olan iyi bir sistem toplanabilir mi bütçem 2500 lira şimdiden teşekkürler
K
8 yıl
bu sisteme hangi ekran kartı yardım lütfen
Hazır pc satın almıştım 2-3 yıl önce, hp nin p6-2405et masaüstü bilgisayarını kullanmaktayım, geforce gt640 ekran kartı var ve yetersiz gelmeye başladı değiştirmek istiyorum ancak bu konularda fazla bir bilgim yok uyumluluk vsvs gibi yardımcı olursanız çok sevinirim

işlemcim: Intel Core i7 3770 3.40 ghz

bellek 2x samsung 4 gb 1600 mhz

ana kart: Joshua-H61-uATX ( anladığım kadarıyla dandik biraz uyumluluk problemi vs olur mu yeni bir ekran kartıyla )

kasa da küçük bir kasa yeni ekran kartı sığarsa iyi olur özellikleri şöyle:
Yükseklik: 36,8 cm (14,4 inç)
Genişlik: 16,5 cm (6,4 inç)
Derinlik: 38,9 cm (15,3 inç)

ve psu da 300 voltluk bir şeymiş.

istediğim ekran kartlarına gelirsek fazla bir fikrim yok açıkçası sizin önerilerinizi bekliyorum fiyat olarak 1200-2000 arası bir şey olursa iyi olur, şimdiden çok teşekkürler.
K
10 yıl
Streamim hakkında yardım
Gençler ve genç hissedenler, canım sıkıldı da stream açayım dedim size bir kaç sorum olacak pek tutacagını sanmıyorum streamimin ama deneneme yapacagım bu aksam 22 gibi falan açarım, trde mainim diamond 2'deyim westteki smurfüm dia 5, sezon 1 den itibaren aralıklarla bırakıp tekrar baslaya baslaya uzun bir süredir oynamaktayım ( hala noobum ^^) yas 19
-Wings of death tarzı her yaptıgını anlatan, çok konuşan bir streamer mı tercih edersiniz yoksa dyrus gibi neredeyse 0 kelime daha mı güzel sizin için?
-Main roleüm yok ne kalırsa oynuyorum gerçi son zamanlarda jungler agırlıklı oynuyorum genellikle izlemekten en cok hoslandıgınız rol nedir?.
-Ha ayrıca kameram yok suan, bu konuya gelen yorumlara göre belki gidip alabilirim, illa webcam gerekli mi?
-Ciddi mi oynayayım yoksa trick2g tarzı az trolleyerek mi?
Yayın kapalı suan açınca uplarım konuyuhttp://www.twitch.tv/lingreed ( Ne reklam yaptım be ohh report me)
K
10 yıl
Diamond 1 den silvera ??
Benim hesap değil redditte gördüm, adam diamond 1 bitirmiş 2-8 yapınca silver 1'e atmış, bana çok saçma geldi
< Resime gitmek için tıklayın >
K
10 yıl
Liglerdeki değişiklikler !
-Geçen sezon nasolsa düşmüyorum qnq diyerek trolleyen elmas V platin V gold V oyuncularından çok mu çektiniz? Artık bu olay olmayacak
"For the 2014 season, it’s possible for a player to get demoted out of a league if they continuously play at a much lower skill level while losing games. You’ll be sufficiently warned of the demotion if it looms, but the change will improve ranked play at division V tiers."
Artık liginizden düşük seviyede oynarsanız sürekli ve kaybediyorsanız, düşebilirsiniz artık, uyarı alakmışız sanırım düşmemiz yaklaştığında ve bu değişik 5. kümelerdeki oyun kaltiesini arttıracak.

- Bronze 1/Silver1/Altın 1/Plat 1 de lp gelmemeye mi başladı bir maç kazanınca sadece 5 lp mi geliyor bu sistem de kalkıyor artık !
We also removed “LP clamping” where players would only see tiny LP gains at division 1 of their tier. Clamping will still be in effect at Diamond I (because Challenger should rep the best players, so it needs to be strict), but all other tiers will see regular LP gains from now on.
Bu LP clamping diye tabir ettiği sistem pek çok oyuncu bilmesede vardı bir oyuncu bir ligin 1. kümesinde oyun sayısı arttıkça kazandığı lp azalıyor 4-5'e kadar düşüyordu bunun nedeni bu oyuncunun çıkacak düzeyde olduğundan kesinlikle emin olmaktı çünkü bir kere lig çıktınız geri düşemiyordunuz sezon 3de , Bu ssitem artık kalkıyor 1. kümler normal kümeler gibi olacak mmrınıza göre lp kazanacaksınız. Bu elmas 1 için geçerli değil çünkü Challenger için seçilen oyuncuların en iyi oyuncular olduğundan emin olmak için çok sayıda oyun atması gereklidir.

-RiotPwyff'ın resmi forumda ki bir mesajından alıntıdır bunlar, sizin için açıkladım bir de türkçe değerimi bilin
K
10 yıl
Türk yok mu la
lcs streaminde bol bol gördüğüm cümle streami izleyen başka türkler olduğunu öğrenince mutlu mu oluyorlar
ve arada lcs oyuncularının buildlerine, picklerine ana bacı girenler oluyor
K
10 yıl
Reginald x Bjergsen ?
K
10 yıl
Zorunlu meta
Riot önceden bir çok açıklama yapmıştı hiçbir metayı zorunlu yapmayacağız değişik oyun stilleri ve tarzları sağlamak için diye ancak bu gelen patchde:
"Üst ve orta koridorların dış kulelerinin artık şampiyonların saldırılarına karşı 20 hasar azaltması var"
resmen solo top ve midden erken kule almayı imkansız yapıyor, bu patch üstünden oynanan turnuvalarda bundan sonra solo topda adc+sup göremezsiniz kesinlikle bütün adc ve supplar bota gitmek zorunda.
yani riot şu anki metayı neredeyse zorunlu yapmış oldu değişik taktikler vs görme ihtimalimiz neredeyse hiç yok artık.
K
10 yıl
Smurf kasıp hızlı 30 yapmak isteyenler gelsin!
Bilenlerde vardır mutlaka ancak anlatayım yine de:
Westte smurf actım ve bu taktiği uyguladım:
2 arkadaş buluyoruz kendimize 3v3 co-op intermediate giriyoruz
xp boost alıyoruz hem winlik hem günlük
bu 3v3 leri 7 dkda bitiriyoruz veeee 230-250 xp geliyor 7 dkda
7dkda bitirme taktiği :
herolar: Sivir, Varus, Master yi gibi hızlı pusherlar
summnoner speller: smite, teleport
ad arttıran kuleleri cok vurmayı saglayan elixirdan+ bir kaç pot alıyorsunuz 3 ünüzde ve bot lane e gidiyorsunuz, first blood alıp elixirları basıp pushlamaya başlıyorsunuz
inhibitöre kadar yardırıp inhibitörü alıyorsunuz eğer bir kuleyi alırken minion biticek gibi olursao miniona teleport atıyorsunuz sırayla diğer minion wave gelene kadar bu sırada o minion kuleyi tanklıyor hasar almadan, smite'ı her geldiginde direk kullanıyoruz hızlı pushlamak için.
sonra base gidip ( altarlar alınabilir isterseniz) item alıp topa gidip onu pudhluyorsunuz ve ordan bitiriyorsunuz alttanda superminionlar geldiği için rahat oluyor.
ÖNEMLİ: Çok hızlı yapınca 7 dkdan önce bitiyor bazen dikkat edin 7 dkdan önce biten maçlar xp/ip vermiyor !
Xp boostunuz varsa kesinlikle en hızlı exp yöntemi budur. 1 haftada 0dan 30 level olunuyor rahatlıkla.
Edit: Bunu yeni başlayan arkadaşlara önermem normal girip oyunu öğrenmeniz sizin için daha yararlı olur, ancak benim gibi smurfseniz ve bir an önce 30 olmak istiyorsanız kesinlikle bunu öneririm.
Edit2: trde 3v3 co-op yokmuş diğer serverlarda uygulanabilir trde ise ancak custom girerseniz yapabilirsiniz ki customun malesef sınırı var günlük 2 saat gibi bir şey.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.