B

Binbaşı
23 Eylül 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
38 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
14 yıl
Bestbuy Ankarada beğenmediğiniz ürünü iade imkanı var mı?
Arkadaşlar merhaba, Bestbuyın Ankara şubesinden aldığımız bir ürünü beğenmediğimiz için geri verme imkanımız var mı? Üründe teknik açıdan bi sorun yok ancak performansı kötü çıktı.
B
14 yıl
iPhone + Plantronics Voyager 520 sonuç hayal kırıklığı
Merhabalar. Bugün büyük beklentilerle plantronics voyager 520 aldım. Beklediğim en kötü ihtimal karşı tarafın sesini iyi duyup bir ihtimal kendi sesimin kötü gitmesiydi. Ama malesef tam tersi oldu. Sesim karşı tarafa her durumda çok iyi gidiyor ancak karşının sesini ben devamlı olarak parazitli duyuyorum. Tel çok yakında olsa dahi, kafamı çeviriken bile nadiren pat çat gibi paraziler duyuorum. Sessizlik anında bu gürültüler azalmakla birlikte, karşı tarafın konuşmaya başlamasıyla artış gösteriyor. Tel cebimdeyken yine aynı durum söz konusu ve sabit mesafeye nazaran durum daha kötü.

Bu kulaklık hakkında baya övgüler okudum, büyük beklentiler içinde girdim. Hatta öyle ki jawbone almaya karar vermişken jawbone hakkında yabanıc forumlarda okuduğum bazı negatif yorumlar ve plantronics hakkında okuduğum övgüler jawbondan vazgeçip bu modele geçmeme sebep oldu. (fiyat farkını da göz önünde bulundurdum tabi)

Sonuç olarak hayal kırıklığı oldu. iPhone ile ilgili olabilir mi bilemiyorum. Tabi kötü olan bir diğer taraf iphone ile müzik vs dinleyememem. Bunun yanında çok ergonomik denilen bu kulaklığın kulağa giren kısmı bana oldukça büyük geldi ve ciddi şekilde rehatsızlık veriyor. Halkası çıkartılamadığı gibi çıkartsak bu sefer kulakta durmayacağı kesin.
B
14 yıl
bluetooth kulaklık kullanmanın pil bitirme üzerine etkisi
Arkadaşlar merhaba. İphone la gelen kulaklığın mikrofonu son derece vasat çıktı. İyice ağza yaklaştırmak gerekiyor ki ses güzel gitsin. Bunun yerine bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum. Fakat ilk defa bluetooth kulaklık kullanacak olduğumdan bilmediğim husular var. Örneğin bluetoothu devamlı açık tutmak mı gerekir yoksa yeni arama geldiğinde iphone bluetoothu açıp kulaklıkla bağlantı mı kurar? Eğer sürekli olarak bt açık kalacak ise bunun şarj ömrüne etkisi nasıl olur? Zaten bir gün zor dayanan pil iyice zayıflar mı? :)
B
14 yıl
23\u0027\u0027 LCD işin içinden çıkamadım, en iyi f/p ürünü hangisi?
Arkadaşlar merhaba, 3 4 yıldır LG nin L1952T LCD sini kullanıyorum görüntü kalitesi olarak oldukça memnunum. ancak sıkıntısını çektiğim olay ekranın yeterince geniş olmaması nedeniyle çalışma alanının kısıtlı olması. bunun için 23-24 inçlik 1920*1080 görüntü verebilen bir model arıyorum. f/p olarak tavsiye edeceğiniz modeller olursa çok sevinirim işin içinden çıkamadım bir türlü.
B
14 yıl
Civic debriyaj yumuşatma
Arkadaşlar merhaba, yoğun trafikte dur kalklardan debriyaja basan bacağımın ağrıdığı oluyor debriyaj sert sanki biraz. Bi de bizim arablarda (yeni civic) birinci viteste araç durmaya yakın gaz pedalı çok hassaslaşıyor ve ileri geri silkeliyor. Bunu önlemek için de debriyaj kullanmak zorunda kalıyorum o yüzden debriyaj ihtiyacı iyice artıyor.

Debriyajı yumuşattırabiliyor muyuz serviste?
B
14 yıl
Bu soldex flux ne işe yarar bir türlü çözemedim
Arkadaşlar merhaba, geçenlerde soldexin temizleme gerekitrmeyen fluxından aldım. Sonradan öğrendim ki koyu renkli reçineli olanlar daha iyiymiş ama almış oldum bir kere.

Fluxı sıkıyorum, havya ucunu değdirdiğim anda tüm sıvı uçup gidiyor. Ne işe yaradığını çözebilmiş değilim. Güya lehimlemeyi kolaylaştıracaktı ama hiçbir faydasını görmedim.

Nasıl kullanmam gerekiyor bunu bi tavsiyede bulunur musunuz?
B
14 yıl
Büyüteç almak istiyorum, 3 diyoptri mi 5 diyoptri mi daha uygun olur?
Arkadaşlar merhaba, smd malzeme ile uğraşlarda büyütece ihtiyaç duyuyorum ve bir adet almak istiyorum. Danışmak istediğim husus 3diyoptri olanlar mı yoksa 5 diyoptri olanlar mı bizim için daha uygun olur? 3 diyoptrinin büyütme oranı %75 , 5 olanın ise %125. Tecrübeleriniz doğrultusunda yönlendirirseniz sevinirim. %75 lik büyütme (2 katı bile değil) yetersiz kalır mı?
B
15 yıl
Adaptör üzerindeki işaretlerin anlamları nelerdir?
Merhabalar... DC adaptöerler üzerlerinde bulunan bir takım işaretler var örneğin düz çizgi ve altında kesikli çizgi gibi. Bu işaretlerin anlamları nelerdir? teşekkürler.
B
16 yıl
Son zamanlarda italya vizesi alan?
Son günlerde italya vizesi için randevu almış ya da vizeyi almış arkadaşlar ne kadar zamanda vizelerini alabildiler bilgilendirebilir misiniz.
B
17 yıl
X-230 için ses kartı alayım mı?
ARkadaşlar merhaba x-230 kullanıyorum onboard ses kartı üzerinden çalıştırıyorum. onboardun modeli Realtek ALC-883 8 Kanal. Bu durumda farkedilir bir ses kalitesi artışı için ses kartı almama gerek var mı acaba? çok yüksek seviyelerdeki cihazlar pek bana göre değil x-fi lar falan da çok pahalı zaten. creativin ucuz modelleri işe yarar mı ne tavsiye edersiniz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.