T

Yüzbaşı
23 Mayıs 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
111 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
geçen yıl
Ankarada detaylı oto kuaför tavsiye?
Yeni aldığım araçta yoğun sigara kokusu var. Düzgün bir yer bulup sigara kokusunu da yok edecek detaylı temizlik yaptırmak istiyorum. Hangi semtte olduğu önemli değil tavsiye edebileceğiniz yerler var mı arkadaşlar?
T
3 yıl
Amazfit Verge Lite Havadurumu bildirimi
Arkadaşlar bir türlü ayarını bulamadım. Zırt pırt hava durumu bildirimi geliyor saate. Amazfit Verge Lite.
Bunu nasıl iptal edebilirim?
T
3 yıl
Ankarada Renault Özel Servis Tavsiyesi?
Arkadaşlar Ankarada Renault özel servis tavsiyesi olan var mı?
T
3 yıl
Hat taşımaya ne kadar ceza öderim?
Arkadaşlar taahhütüm bu ay bitmişti 2 hafta önce falan beni aradılar boşluğuma geldi tarifeyi yeniledim 1000 dk 15 gb 69,00 TL. İlk ay için de 30 gb hediye internet tanımladılar. Ama vazgeçtim şimdi vodafone taşımak istiyorum bana ne kadar fatura çıkar?
T
4 yıl
Araç almak için uygun zaman mı?
Son bir kaç ayda araba fiyatları acayip arttı. Eşime bir araç almayı düşünüyoruz eylül gibi. Ama virüsten dolayı şu an almak daha mi mantıklı? Bu hengâme bitince fiyatlar daha da artar mi?
T
4 yıl
TÜİK açıkladı! Türkiye\u0027nin yüzde kaçı mutlu?
Türkiye'de mutlu olduğunu beyan eden 18 ve üzeri yaştaki bireylerin oranı 2019 yılında yüzde 52,4 olurken, aynı dönemde kendi geleceklerinden umutlu olanların oranı da yüzde 70 olarak gerçekleşti.

Yüzde 70 iniz gelecekten umutluymuş bi de utanmadan gelip burda acıtasyon yapıyonuz

Kaynak:https://www.mynet.com/tuik-acikladi-turkiye-nin-yuzde-kaci-mutlu-110106463663
T
4 yıl
Fransa\u0027da hayat durdu! Tarihin en büyük grevi başlıyor
Fransa’da ülke tarihinin en büyük grevi başladı. Çok sayıda tren, metro ve uçak seferleri yapılamayacak, okulların yüzde 65’i de kapalı olacak. Ülkede hayatı durduracak grevin gerekçesi Macron hükümetinin emeklilik reformu... Emeklilik yaşı kademeli olarak 62'den 64'e çıkarılıyor.


https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-50668240
https://www.ensonhaber.com/fransadaki-buyuk-grev-gunluk-hayati-felc-eti.html
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/dunya/1705703/fransa-tekrar-sokaga-cikiyor.html
http://www.hurriyet.com.tr/dunya/fransada-milyonlarca-isci-greve-gidecek-41389993

Edit: Haber linkleri

T
5 yıl
Altyapı problemi
Arkadaslar uzun suredir altyapi bekliyorduk sonuda kazdilar cektilrr kablolari bi kutu koydular ama 2 aydir hala sinyal yok diyor bayi. Fotograflari ekliyorum ne kadar surede aktif olacak acaba
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
T
6 yıl
Yüksek Lisans tecil sorunu
Arkadaşlar ben geçen yıl yüksek lisansa kaydoldum askerliğim 28/02/2018 tarihine kadar tecilli oldu. son dönem okul harcını yatırmadım ama hala 28/02/2018 görünüyor. başıma iş almayayım diye şubeye gittim sordum enstitü bir yazı göndermemiş henüz tecilin duruyor diyor. Şimdi benim anlamadığım bişey var ben 28 şubattan önce şubeye gitmem mi lazım. Mart ayında yoklama yapınca ağustos celbine kalırsın falan diyenler oldu 28 şubattan sonra gitsem sorun olur mu?
T
7 yıl
Ankarada volkswagen servisi tavsiye
Arkadaşlar aracım 99 model 1.6 Polo classic. Arabada çok fazla motor sesi var. dizel araba bile daha sessizdir. Ankarada tavsiye edeceğiniz servis var mı
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.