S

Yüzbaşı
19 Mayıs 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
56 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
12 yıl
İşbankası Havale Ücreti
17 yaşındayım arkadaşlar işbankası atmsinden kartsız işlemler ile başka bir işbankası hesabına havale yapabilir miyim? yapabilirsem ücreti ne kadardır?
S
12 yıl
Dominos\u0027tan Mangal Pizza!
Yemeksepeti mail göndermiş arkadaşlar eti bol orta bol 13.90 imiş.Deneyen varsa öğlenden sonra almayı düşünüyorum
S
12 yıl
Medya Playerda sesin önce gelme sorunu
Bir film indirdim .avi formatında Media Player Classic normalce açıyor.Asus medya playerim normalce açıyor fakat dayımın philips medya playerı sesi 5 dk.önceden getiriyor.Bu sorun neden olabilir?
S
12 yıl
Sony Ericsson Xperia S LT18i Fiyatı Hakkında
http://www.sanalreyonum.com/urun/sony-ericsson-xperia-arc-s-lt18icep-telefonu-lacivert-beyaz_917025.aspx?CatId=27177&ref=akakce&v=1.69.4


Bu siteden alacaktım ama sormak istedim diğer yerlere göre fiyatta çok uygunluk var.Kapıda pos makinasıyla ödeme falan olsa alacaktım ama kapıda nakit var sanırım birtek.Almış olanlar veya bilenler lütfen yardım edebilirler mi?
S
12 yıl
Android 4.1 işletim sistemli fotoğraf makinesi: Samsung Galaxy Camera
Samsung Galaxy Camera Berlin’de düzenlenen IFA 2012 etkinliğinde tanıtıldı. Anroid 4.1 Jelly Bean işletim sistemli cihaz 3G/4G mobil geniş bant desteğiyle birlikte geliyor. Samsung’un yeni dijital fotoğraf makinesi düzenleme yapmaya ve sosyal paylaşımda bulunmaya olanak tanıyor. 16 megapiksel çözünürlüklü cihazda arka aydınlatmalı 1/2,33 inçlik BSI CMOS sensör, 21x optik zoom, 1,4 GHz hızında çalışan dört çekirdekli işlemci ve 1280×720 piksel çözünürlüklü 4,8 inçlik Super Clear LCD ekran yer alıyor. Cihazda yer alan ekranın piksel yoğunluğu ise 308 ppi. Bununla birlikte cihazın kamerasının ISO değeri 3200′e kadar çıkabiliyor.


İyi gibi duruyor
S
12 yıl
Çok acil sistem tavsiyesi
1100 TL ye kadar ( üstü mümkünatı yok olmaz) oyun bilgisayarı gerekli arkadaşlar

Crysis 2,MW3 vs.çıkan bu tür oyunları oynatabilen (minimum normal de açsın) tavsiye yapabilecek varsa memnun olurum.Notebook ve ps3 var ama masaüstü keyfi başka gerçekten
Kasanın önünde min.2 tane usb girişi yeter.Arkada olması benim için daha önemli.LED yapılabilecek bol girişli bir kasa olursa sevinirim


Lütfen yardımcı olun.



Düzeltme yapıldı.
S
12 yıl
DSG Yerinde Devir Atma Sorunu?
2009 Volkswagen Caddy sahibiyim
dün köydeyken lastik patladı
değiştirdik yola devam ettik
neyse yola indik arabayı stop
ediyoruz çalıştırıp kalkarken
2metre gidip 1000devirden
4000e çıkıp yerinde bağırıyor
sonra normale dönüp devam
ediyor.Triptoniktede bu sorun
var servis elektronik sorun dedi
telefondan anlattığımız
kadarıyla.Bu soruna rastlayan
var mı aranızda neden olmuş
olabilir?
S
12 yıl
DSG Yerinde Devir Atma
Volkswagen Caddy sahibiyim dün köydeyken lastik patladı değiştirdik yola devam ettik neyse yola indik arabayı stop ediyoruz çalıştırıp kalkarken 2metre gidip 1000devirden 4000e çıkıp yerinde bağırıyor sonra normale dönüp devam ediyor.Triptoniktede bu sorun var servis elektronik sorun dedi telefondan anlattığımız kadarıyla.Bu soruna rastlayan var mı aranızda neden olmuş olabilir?
S
12 yıl
Ayağım Nasıl SS\u0027li
Arkadaşlarım çok damarlı olduğunu söylüyor,bunu gidermek için ne yapmalıyım?



< Resime gitmek için tıklayın >
S
12 yıl
Keke Ulaştım V1
Nasıl olmuş arkadaşlar

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.