S

Yüzbaşı
12 Mayıs 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
107 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
3 yıl
İnternet kesilme sorunu
Son 2-3 haftadır internet sürekli kesiliyor son 2 haftadır kullanılmayacak seviyeye geldi. Kabloda sorun var dediler değiştirdim. Modem bozuk dediler servise verdim yazılım yükleyip geri verdi Asus. Modem resetleyince internet geliyor ortalama 2-5 dk bazen 1 dk içerisinde hemen kesiliyor. Geldiği zaman hız normal ama 2 dk sonra kesilince doğal olarak internet kullanılamıyor. Ben modem mi bozuk netspeedde mi sorun var çözemedim yakınımda modemi test edebileceğim başka internet olmadığı için test de edemiyorum. Bilgisi olan biri var mı modem kaynaklı böyle bir durum yaşanabilir mi yoksa netspeed kaynaklı mı bir sorun vardır?
S
4 yıl
Xbox one S için klavye mouse
Xbox one S'de warzone pubg oynamak için klavye mouse almak istiyorum. Sanırım normal klavye mouse çalışıyor ama emin olmadan almak istemedim ve ucuzlar çok mu dandik ne kadar bütçe ayırmam lazım bilemedim. Çok yüksek bir kalite aramıyorum ama çok da dandik olmayan klavye mouse önerisi olan var mı? Kulaklık da alabilirim o konuda da önerilere açığım.

şimdiden teşekkürler.
S
5 yıl
Turknet kapıdan bakıp gittiği için 30 TL para istiyor.
Ben internet bağlatmak için turkneti arayıp onaylamıştım kurulum için gelinecek denildi evde olmadığım için kurulumda bulunamadım eve gelmişler evde kablo yok deyip gitmişler sonra ben aradım gelin kurun diye ama bana çağrı merkezindeki kadın kapıdan biz kablo çekmiyoruz sizin çekmeniz lazım falan demedi bunu yapmam gerektiğini daha sonra netspeede abone olmak istediğimde netspeed çalışanı açıkladı ve adamla doğru düzgün konuşup interneti bağladık ama bu turknette muhatap bulamadığım için bana kimse bir şey söylemedi zar zor ulaştığım türknetten arayanlar kurulum ekiplerini yönlendircez deyip 1.5 ay oyalayıp durdular ve adamlar bir daha kapıya bile gelmediler. Ben de internet hizmeti alamadığım için aboneliği sonlandırdım ve utanmadan 30 TL kurulum ücreti istiyorlar hiç kullanmadığım internet için ve ayrıca iptal onayında size 5 kuruş para bile vermem bana fatura falan yollamayın dedim ve fatura yollamışlar ödemeyince de avukatlık bürosuna vermişler 30 TL borcunuz var yasal işlem başlatacaz diye tehdit ediyorlar. aradım silin borcu diye ulaşamıyorum çünkü para almaya gelince bizi arıyorlar ama sorun olunca ortada yoklar çıkıp karşıma konuşabilecek bir çağrı merkezi bile yok adamların.
S
9 yıl
..
..
S
10 yıl
galatasaray tv videoları
arkadaşlar dün gs tv furkan aldemir ile röportaj yaparken kamera büyük ihtimalle beni de çekti. resmi siteye baktım haber falan göremedim o videoyu nerden bulabilirim.
S
10 yıl
Litvanyada erasmus yapıyorum
Litvanyada erasmus yapıyorum ülke ve erasmus ile ilgili merak ettiğiniz soru varsa cevaplayabilirim :)
S
10 yıl
Litvanyada erasmus yapıyorum
litvanyada erasmus yapıyorum erasmus ve ülke ile ilgili merak ettiğiniz soru varsa cevaplayabilirim.
S
11 yıl
ses sorunu
2 yıldır bozuk olan bilgisayarımı yaptırdım ana kart ve ekran kartını değiştirdiler. bilgisayar normal çalışıyor ama bu sefer ses çıkmıyor. bilgisayarı hdmi kablosuyla televizyona bağladığımda ses çıkıyor ama hoparlör ve kulaklıktan ses çıkmıyor. yaptırdığım adamı aradım dedi driverı düzgün yüklememişsindir ondan olabilir diyor 1-2 programla driverları yüklemeye çalıştım hala düzelmedi.
asıl sorum şu ses kartı bozuk olabilir mi? ses kartı bozuk olsa televizyondan da ses çıkmazdı diye düşünüyorum bu düşüncem yanlış mı?
S
11 yıl
açıköğretim hakkında
şu an örgün olarak uluslararası ilişkiler okuyorum 2.sınıfa geçtim 2 yıllık bir açıköğretim okumayı düşünüyorum aklımda adalet var ama emin değilim siz hangi bölümü önerirsiniz.
son kayıt tarihi ne zaman?
birde şöyle bir durumum var 2.dönem erasmus yapacağım için türkiyede olamayacağım o yüzden 3.sınıfta planlıyordum açıköğretime başlamayı ama bugün aklıma acaba bu sene başlayıp en azından güz döneminden bir iki ders veririm 2.dönem kayıt yenilemem diyorum. eğer 2.dönem kayıt yenilemessem 3.yarıyıl kayıt yenilerken borç çıkar mı?
sizce ne yapmalıyım 1 sene bekleyeyim mi yoksa şimdiden başlayayım mı?
S
11 yıl
erasmus
iyi yanı kötü yanı nelerdir önerir misiniz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.