M

Onbaşı
25 Nisan 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
43 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
M
9 ay
Sony DCR-SX34E handycam sorunu
Merhaba, Sony DCR-SX34E model kameramız var. İlk açıldığında direk çekim ekranı gelirdi. Şimdi açıldığı gibi bu uyarıyı veriyor. Nasıl düzeltilir?
< Resime gitmek için tıklayın >
M
geçen yıl
2+1 Sistemi Smart TV\u0027ye bağlamak ?
Merhaba, Elimde Logitech Z213 / 2+1 Set var. Samsung UE48J5270SS Smart TV'ye bağlamak istiyorum. Aşağıda ki kabloyu speaker'In çıkış kablosuna bağlayıp TV nin Audio çıkışlarına da kırmızı ve yeşil kabloyu taktım. Sonra TV den Speaker çıkışını seçtim ama ses vermedi. Sorun ne olabilir ?

Setin Kablosu TV çıkışları
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
M
geçen yıl
Dil dosyası düzenlemek için program önerisi ?
Merhaba, faststone capture programının dil dosyasını Türkçe olarak değiştirip pc'mde kullanmak istiyorum. Hangi dil düzenleyici program/lar önerirsiniz?
.fslang dosyası

https://www.upload.ee/?page=finished&upload_id=b8ca2c4e1e0738614767e161cb18c0fc
M
geçen yıl
Ne kadar eder ?
Satıldı
M
2 yıl
Sayfalarda gizlenmiş şifreleri bulma oyunu vardı ?
Merhaba, bir zamanlar zor bir oda oyunu vardı. Sayfalarda gizlenmiş şifreleri bulup bir sonra ki sayfaya geçiyorduk. Hatta bir sayfada bir köprü vardı köprünün ayaklarının suya yansıması 88 sayısını andırıyordu sayfanın linkinin sonuna 88 yazıyorduk. Var mı bu sayfayı hatırlayan?

edit:
whiteenamelmiş buldum
M
4 yıl
En iyi Off-Road Yarış Oyunları hangileri ?
Son zamanlarda off road'a sardım. Bana önerebileceğiniz off-road oyunları hangileri ?
M
4 yıl
Call of Duty War Zone\u0027a her girişte \u0027 Run in safe mode ? \u0027 uyarısı
< Resime gitmek için tıklayın >
Run in safe mode ?

it appear that call of duty 4 : modern warfare did not quit properly the last time it ran.Do you want to run game in safe mode ? Thisis recommended for most people.it will change your system settings but not your controls.


Girişte sürekli bu uyarıyı alıyorum. Sebebi nedir ?
M
5 yıl
Cougar Conquer ATX Gaming Kasa Hk.
< Resime gitmek için tıklayın >
Merhaba. Cougar Conquer ATX Gaming kasayı bir kaç gündür gözlüyorum. Hoşuma gitti ama bazı konularda sizlerinde fikrini almak istiyorum.
Türkiye'de satan bir firma var mı ? Temin edebileceğim bir firma...imzamda ki sistem içeriğinden hariç extra bir donanım parçası gerekli mi ?
M
7 yıl
Rover 75 Navigasyon + Teyp
Merhabalar. 2000 model Rover 75 araç aldım ve ilk defa kullanıyorum bu aracı. Alalı daha 2 gün oldu. Öyle çok fazla arabadan anlayan biri değilim.
Ön kısım da (göğüste) USB girişi mevcut değil. Çakmalığa takılan tarz'da aparatları da sevmiyorum. Aracın görüntüsü bozuyor sanki.
Şu linkte'ki gibi bir navigasyon ve multimedya oynatıcı bir sistem bana kaça mal olur ?http://www.aktepesound.com/images/products/00/60/77/6077_kucuk.jpg
< Resime gitmek için tıklayın >
M
8 yıl
PC yavaşlama sorunu ?
Merhaba, iyi çalışmalar herkese...
Aşağıda belirttiğim özelliklerde bir PC mevcut elimde. Yalnız Special Force2 gibi CS:GO gibi oyunları oynarken epey bir takılma donma sorunu yaşıyorum. Driver'larım güncel. Oyunları en düşük grafik görüntü ayarında oynadığım halde fena halde donuyor. Kasa içini'de temizlettim. Sorun ne olabilir. Başka önerisi olan var mı ?

İşletim Sistemi: Windows 7 (32-bit)
İŞLEMCİ: AMD A6-5400 APU with Radeon(tm) HD Graphics 3,60 GHz
RAM: 6144MB (8GB) 128bit
HDD: Western Digital Wd10ezex Wd Blue 1tb Hdd Harddisk
EKRAN KARTI: ASUS GT730 DDR3 2GB 128bit Nvidia GeForce DX11 (2048 MB)
Anakart: A55BM-E ASUSTeK COMPUTER INC.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.