C

Binbaşı
17 Nisan 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
54 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
7 yıl
Online Alışveriş Anketi
Merhabalar, üniversitede data analizi dersi için bir anket düzenledim, katılan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Anket
C
7 yıl
İstanbul Trafiği Anketi (10 saniyelik)
İstanbul trafiği ile ilgili 4 soruluk bir anket yaptım, katılabilirseniz çok sevinirim

https://goo.gl/forms/N6h8YJ5kpgovnd252
C
10 yıl
Minibüse binecek kadar fakir olmayı kendime yediremiyorum
Bugüne kadar hep el üstünde büyütüldüm. Babamın jaguarında, cadillac'ında yolculuk ettim.

Bunu şımarıklık olarak söylemiyorum,. Okula özel şöförle gittim, şöförün arabası da mercedesin zırhlı bir jipiydi. Hep insanlardan uzak tutuldum, ilkokul-lise'de arkadaşlarım birbirinin evinde kalırlarken, sabahlarken ben anca onları msn'de webcam açıp nasıl eğlendiklerini görüyordum. Arkadaşlarım oldu ama asla sosyal olmama izin verilmedi. Görgüsüzlük olur, onlar dengimiz değil, okulda başına iş alırsın, evden bir şey çarlarlar diye bir tane arkadaşımı evime getiremedim. Beraber bi kere counter, half life vs oynayamadık. Çocukluğum böyle geçti.

Bir kere dayım beni ferrariyle almaya geldi dersaneden, yaş küçükken bu tür şeyler olmuyordu ama yaş ilerledikçe arkadaşlarım arasında itici gibi gözükmeye başladım. Bana sataşmaya başladılar, "oo ferrariyle bizi gezdirirsin artık" "ooo bora zengin ya bizle takılmaz" "zengin çocuk naber" gibi laflarla sataştılar, hacim olarak küçüktüm sindirdim ama inanın üzüldüm.

Bu arabalar benim değil ya da beni almaya gelen şöförü ben tutmuyorum, belki o paralar benim olsa ben cadillac'a mercedes'e binmezdim. Dayımın ferrarisi olsun diye ben istemedim.

Yaş ilerledi ve dediğim gibi daima sorun oldu. 15-16 yaşından sonra bariz çekememezliklre başladı. Amcam bi keresinde epey pahalı bi saat aldı bana, okulda takmadım bile görgüsüzlük olur diye. Belki kimse anlamazdı ama ben saygısızlık yapmak istemedim.

Yaşadığım ortamdan ailemden de soğudum. Asosyal olarak yetiştim, önce çocukluğumu yaşamama izin verilmedi sonra büyüyünce de çevremde itici bir insan olarak gözüktüm.

Burada lüks araba konuları falan açılıyor ya, hiçbir önemi yok o kadar diyorum size. Ben porsche'a da ferrari'ye de bentley'e de bindim, 5 yıl önce alex'in komşusuydum acarkentte yılbaşı partilerine bizi çağrırdı(tüm site davetli) hayatımda bir tek o zaman bir sosyal aktivitem oldu belki biraz o gün stres attım. Sorun şu ki, ben alex değilim futbolcu da değilim ben 21 yaşındayım ve her şeyi zamanında yaşamaya ihtiyacım var. 2-3 tane arkadaşım var, okulda herkes benden nefret eder.

Keşke normal yapılı bir ailenin normal bir çocuğu olsaydım. Hizmetçiler, şöförler falan derken babam beni ihmal etmedi, babalığını yaptı. O konuda sıkıntım yok ama ailemin ve çevremin yaşayış biçimi ne benim ilkokulumda vardı ne lisemde vardı ne de dersanemde vardı. Kendi evime çıkmadıkça 1 tane arkadaşımı bizim eve davet ettirip karşılıklı tekken, mortal combat, counter falan oynayamadan tüm çocukluğum bitti.

Görgüsüz olmadığımı üslubumdan anlarsınız umarım, ben herkes gibi bir yaşam sürmeyi istedim, 21 yıl yapamadım ama artık kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum. Benim üstüme yapılan 2 ev dışında başka gelirim yok, beş kuruş harçlık da almam diyorum. Altımda bir tane 2006 model bmw 5.20 var annemin eski arabası. Hukuk okuyorum, 21 yılım istediğim gibi geçmedi ama bundan sonrasını kendim değerlendireceğim istediğim gibi özgür ve herkes tarafından sevilen saygı gören biri olarak yaşayacağım tek amacım bu.

teşekkürler yazımı okuduğunuz için..


-normal başlık ilgi çekmediği için böyle bir yolu tercih ettim. -
C
10 yıl
Galaxy S4\u0027üm bozuldu! (YARDIM)
Arkadaşlar günaydın.

Haziran 2013'te aldığım Galaxy S4, dün birden kapandı restart oluyor sandım olmadık şey değil. Fakat telefon bi daha hiç açılmadı, devamlı Samsung Galaxy S4 yazısı çıkıyor, ekran 2 saniye kararıyor sonra tekrar Galaxy S4 yazısı çıkıyor. Pil takılı olduğu müddetçe sabaha kadar devam ediyor, volume up power home button falan alayını yaptım. Telefon berbat bi durumda. Pilini çıkardım, başka piller de taktım.

İçine pil takıldığı zaman start tuşuna basmadan telefon kendi kendine açılıyo Galaxy S4 yazıyor, ekran kararıp tekrar galaxy s4 yazıyor. Yani telefona dokunmasam sabaha kadar reboot etmeye devam ediyor.

Şarja taktım, telefonun pili boş gibi gösteriyor, boş pil kutusu gözüküyor ortadaki yuvarlak dönüyor ama asla yeşil pile dönüşmüyor.

Bir daha samsung alırsam nolayım bu kadar adi mal yapılmaz alalı 1 sene oldu daha 1 senede telefon mu bozulur?

Daha önce böyle bir şey yaşyan var mı internette aradım bulamadım. Telefonun pilini çıkarmadığım sürece reboot ediyo kendini devamlı kısır döngü şeklinde (hiçbir tuşa basmadan kendi açılıyo)

Şarj oluyo diye de göstermiyo.

Yardım edebilen olursa, servis konusunda da ne yapacağımı bilmiyorum..
C
10 yıl
Lig şuanki gibi biterse kim nereye gidiyor?
Bildiğim kadarıyla biz tamamen görmezden gelincez. Bu durumda beşiktaş şl'ye direkt katılacak, gs de şl ön elemelere mi katılacak? Bu durumda trabzon ve kasımpaşa uefa'ya mı gidiyor?
C
10 yıl
Düşmeden önce uyarı geliyor mu?
Şu anda gold 5 0 LP'deyim ve üzerimdeki "recently joined this league" sembolü gitti. Yenilirsem düşer miyim yoksa uyarı geliyor mu?
C
10 yıl
Haritada jungle kamplarını görmek
Minimap'e dikkat ettiyseniz kampların olduğu yerlerde gösterge tarzı birşey var. Şimdi benim merak ettiğim şu; diyelim ki buff'ın normal spawn süresi geldi 7:15 mesela. Ama rakip jungler hızlı davranıp çaldı. O zaman haritadan o buffın ikonu siliniyor mu?
C
10 yıl
Sadece MMR kasmak
3-4 ay boyuncu lig ismini umursamadan MMR kasmak mantıklı gibi geliyor bana aslında. Pick ekranında saçma sapan pickler varsa direk dodge atarsın, sonraki maç pickleri beğenmezsen yine atarsın mesela nasıl olsa MMR gitmiyor. Örneğin uzun vadede silver 1 iken plat 4-5 MMR ına kadar çıkılabilir. Bu şekilde gerçekten low elo'ya ait değilim ben diyen adam plat 5-gold 1 lerle eşleşip gayet düzgün maçlar atabilir. Adım baran 14 yaşındayım.

not: onun yerine direk kas işte ne gerek var diyenler olcak: o kadar kolay değil. geçen sezon 3-4 maç üst üste saçma sapan pickler yüzünden loss streak yaptığımı bilirim. MMR gittikçe azalıyor ve veteran oluyorsunuz daha da kötüsü.
C
10 yıl
Team Builder vardı ne oldu ona
O kadar video yayınladılar falan hayırdır hiç adı bile geçmiyor sitelerde gelse de şu rezil sistemden kurtulsak artık. chatte yazarak rol seçiyosun ya şaka gibi
C
10 yıl
Son zamanlarda maç kalitesinin düşmesi (west)
Westte oynayan arkadaşlar da farketmiştir belki. Preseason gelmeden önce ranked w/l +15 civarı iken şuan -3 oldu. Her maç tutorial seviyesinde adamlar geliyor. Millet ciddiye mi almıyor niyeyse.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.