B

Yüzbaşı
14 Mart 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
67 (Bu ay: 8)
Gönderiler Hakkında
B
5 yıl
Decathlon - Eksik Jant Teli
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık bir hafta önce bisikletimi Decathlon'a Akord ayarı yaptırmak için götürdüm. Az önce gelen telefonla bisikletimde 3 tane jant telinin eksik olduğunu söylüyorlar. Bisikleti bırakırken kendileri bizzat kontrol etmişti.

Bununla birlikte akord ayarını yaptıklarını, lakin ücret almayacaklarını söylediler.
Akord ayarı yapayım derken jant telini kırmış olabilirler mi? Böyle bir şey mümkün mü?
B
6 yıl
Morhipo Tekli Ürün İadesi
200 lira ve üstüne 30 lira indirim çekiyle 200 küsür lira alışveriş yaptım. Yani 210 liralık alışveriş 180 liraya geldi. Fakat aldığım tişörtlerden 2 tanesini beğenmedim. Sadece bunları iade etmek istiyorum. İade süreci nasıl olacak? İndirim çeki her ürüne eşit mi uygulanıyor yoksa 40 liralık tişört iade edip sadece 10 lira mı iade alacağım?
B
7 yıl
Kargo ve Cayma Hakkı Sorunu :(
Merhaba arkadaşlar. Gittigidiyordan aldığım ürün replika çıktı, bende iade için satıcıyı aradım. Fakat telefonlarıma bakmadı. PTT Kargo ile gelen kargoyu, PTT kargo ile alıcı ödemeli geri yolladım. Fakat satıcı ürünü almayıp geri yolladı. Gittigidiyorda iade süreci hale devam ediyor.
Bu alınmayan kargoya ne olacak?
Ne kadar sürede ihtar gelir?
Cayma hakkımı nasıl savunabilirim?
B
8 yıl
Depo Olarak Kullanılan HDD
Merhaba HDD S.M.A.R.T üzerinden hata veriyor, yazma ve okuma problemleriyle karşılaşıyorum. (C sürücüsünde sorun yok D sürücüsünde oluyor bu hatalar arada bir.
Bende bunun yüzünden 240 GB'lık bir SSD aldım. Şuan kullandığım HDD'imide depolama olarak kullanacağım. Bu Bad Sectorlardan dolayı oluştuğunu tahmin ettiğim yazma okuma hatalarını gidermenin yolu yok mu?
Low Level Format atsam ne derecede çözümlenir? Mesela bu hataya neden olan bölümleri bir sürücüye alıp, işlerimizi diğer sürücüyle halletme gibi şansımız var mı?

Teşşekürler
B
10 yıl
Okulda 2. Uyarıyı Aldım
Aynı suçtan 1 ay gibi zaman sonra 2. uyarıyı aldım. Sicile işlenirmi, yurt durumu ne olur?
Lise sonum. Önceden hiç uyarı almadım yeni müdür sağolsun bu sene...
Uyarı aldığım nedende komik. Tenefüste okul dışına çıkmak.
B
10 yıl
Okulda 2. Uyarıyı Aldım
Aynı suçtan 1 ay gibi zaman sonra 2. uyarıyı aldım. Sicile işlenirmi, yurt durumu ne olur?
Lise sonum. Önceden hiç uyarı almadım yeni müdür sağolsun bu sene...
Uyarı aldığım nedende bir o kadar komik. Öğle tenefüsünde dışarı çıkıp tenefüs bitişinde tekrar dışarı çıktığım yerden geri geliyordum ki yakalandık.
B
10 yıl
TS, EA İkilemi
Selam arkadaşlar, hepinize iyi çalışmalar.
12. Sınıfım Eşit Ağırlıkçıyım. PDR düşünüyorum lakin Matematik yok. Ne kadar çalışsamda olmuyor yapamıyorum, dün çalıştığımı bugün yapamıyorum. Şuana kadar denemelerde maksimum 16 nete çıkabildim ygs'de. 8-10 net civarı gidip geliyor netler. Onun dışında sözelim gerçekten çok iyi. Türkçe'den 36, 37 net çıkarıyorum. Sosyal'de ise 38, 39'u görmüşlüğüm var hiçbir çalışma yapmadan...
Şuanki tarih ve coğrafya bilgime ekleme yapmadan lys 4'e girsem gayet iyi netler çıkarabilirim. Edebiyat'ımda gayet iyi seviyede.
Coğrafya ve Tarih'i kısaca sözeli seviyorum ama atanma sıkıntısı vs. beni bundan uzaklaştırıyor.

Sizce ne yapayım? Yavaştan yavaştan TS'yemi yönelmeliyim yoksa matematiği zorlamaya devammı etmeliyim?
B
11 yıl
LG Optimus L5 Wifi Sorunu
Telefonumda gerekli ayarları yaptıktan sonra Wi-fi ile yazılım güncelliyordum. Telefon kendini kapattıktan sonra tekrar açıldığında güncellemede hata yazıyordu.
Ardından W-ifi bozuldu.
W-ifi'yi açmaya çalıştığımda açamıyorum hiçbirşey demiyor tıklanmıyor bile. Onlarca kez açıp kapayıp fabrika ayarlarına getirdim olmadı. Sorun nedir, nasıl çözerim?
Telefonu alalı 5 gün falan oldu yeni açma fırsatı bulabildim.


Telefonum;
LG Optimus L5
B
12 yıl
Matematik YGS-LYS İçin Soru Bankası vb.
11. Sınıfım. YGS Lys için kitap önerilirinizi bekliyorum. İlk olarak YGS'ye çalışacağım. Buda Mat 1 oluyor sanırım. Kitap önerilirinizi bekliyorum. Esen 9-10-11 konu özetli soru bankası ve güvender konu anlatımlı 10. sınıf kaynak kitabım var. Kitaplardan konuyu pekiştirip günde 250-300 soru çözmeyi düşünüyorum.


11. Sınıfım. Anadolu Lisesi'ndeyim Sözelim full denecek kadar iyi. Yabancı dilimde iyi sayılır. Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi hedeflerim arasında.
İşin ciddiyeti yeni dank etti kafama son 1 haftadır 11. sınıf konuları olan karmaşık sayıları çalışıyorum. Fakat hiçbirşey katedemedim. Soruların çözümlerini ve soruları anlıyorum fakat iş çözmeye gelince çözemiyorum.

Dershaneye bu sene gitmeye gerek görmedim fakat baktım olmadı II. Dönemden sonra gideceğim. 12. Sınıfta kesinlikle gideceğim sorun çıkmazsa.
Esen 11. Sınıf Matematik-Geo Konu özetli soru bankalarım var. Çözmeye çalışssamda rehber soruların olduğu bölümde yarısını çözüp yarısında kalıyorum.
Temelimde eksik olduğu görüşündeyim. Tavsiyelerinizi bekliyorum :) (Kitap vs.)
B
12 yıl
Sony Ericson Live With Walkman
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.