A

Yüzbaşı
13 Mart 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
54 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
2 yıl
5 yıl+ kullanılacak android telefon tavsiyesi (çift sime uygun)
Merhabalar. Şimdiye dek kullandığım telefonlar hep 5 sene ve üstü dayandı. Elimdeki lenovo P2 değiştir beni diyor artık, kendi kendine kapanmalar vs.
Çift hat kullanıyorum, yine bu özellikte olacak ve min. 5 sene kullanabileceğim telefon arıyorum. Çift hat kullanırken harici bellek kullanamadığım için dahili hafızasının büyük olması önemli benim için. Onun dışında çok kriterim yok, nispeten yeni modellerden olsun istiyorum ki seneler sonra çok da demode kalmasın. Fiyat aralığı özellikle yazmadım, beklentilerimi karşılayan, fiyatına değer dediğiniz her modeli değerlendirmeye alırım. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler...
A
3 yıl
Laminant döşemeyi kendim halledebilir miyim?
Merhabalar,
Evdeki tek odanın laminantları suya maruz kaldı, çok kullanmadığımız bir oda olduğu için geç farkettik. Baya bir kabardılar, değiştirilmesi gerekiyor. Hem koçtaştan hem de bir ustadan fiyat aldık.

Arada uçurum var, usta iki kat fiyat söyledi. Üstelik koçtaş, "alan küçükmüş, işçiliğe çok masraf alınır" demesine rağmen yarı yarıya bir meblağ çıkardı malzeme +işçilik olarak. Yalnız şu var, koçtaş mevcut laminantların sökülmesine karışmıyor, ilave işçilik ücreti versem de mümkün değilmiş.

Böyle olunca 7 mt² lik alanın laminantlarını kendim döşeyebilir miyim diye düşündüm ama hiç denediğim bir şey değil öncesinde.

Ya da şunu sorayım, 7 mt² lik bir alanın laminant söküm ve döşeme işçilik maliyeti nedir makul olarak? Yer Ankara.
A
3 yıl
Rutubetten kaynaklı kabaran boya
Öncelikle merhabalar. su sızıntısından kaynaklı tavanda ve duvarda renk değişimi ve kabarma oluştu. Gerekli tamirat yapılmış, sızıntı yapmıyor artık bir kaç aydır. Kabaran yerlerin tadilatını kendim yapabilir miyim ya da bildiğiniz güvendiğiniz bir usta var mıdır Ankara içi?
A
5 yıl
Kısık ateşte (en küçük ocakta) 5-6 saatlik doğalgaz kullanımı?
selamlar, soruyu doğru konu altında mı soruyorum bilmiyorum ama güveçte ağır ağır pişen et yemekleri denemek istiyorum. 5-6 saatlik kısık ateşte pişme ne kadarlık bir doğalgaz farkı oluşturur fikri olan var mıdır?
A
6 yıl
f/p ocaklı fırın tavsiyesi?
uzun süre kullanma niyetindeyim. ankastre olmayan ocaklı fırınlardan tavsiyeniz olabilir mi? boyutları da 60*60*60 cm civarında olursa ideal olur...
A
6 yıl
Profilo CM0805KTR çamaşır makinesi f/p olarak nasıldır?
tek yaşayan birisi için bu model yeter diye düşündüm. nakit alırsam 1000 TL ye bırakacaklar. (nette daha uygun fiyata var ama teslimatı kafalarına göre yaparlar diye netten almak düşündürüyor. her zaman evde değilim, ha deyince gelemiyorum.)

bu modeli önerir misiniz, bu fiyata?
A
6 yıl
acil tarafından beyaz eşya +ocak(fırın) tavsiyesi
Arkadaşlar bu hafta başında göreve başlayacağım, şehir değiştirdim. Ev tutuldu, eşyaları kaldı. Bana önerebileceğiniz bir beyaz eşya +ocak(fırın) seti olabilir mi?

Modelleri tek tek inceleyecek zamanım pek yok, buradan gelecek tavsiyelere güveniyorum.

şöyle fiyat performansta beni üzmeyecek, tek başına kalacak birine yetecek şeyler benim için kafi... bütçe belirtmiyorum zira piyasayı bilmiyorum. Almışken uzun süre kullanacağım, orta karar modeller olursa iyi olur. Örneğin çamaşır makinesinde 7-8 kiloluk modeller falan, duruma göre yorgan yıkamaya uygun olan... (kışları sert buraların.)

Bir de gözünüze çarpan kampanya vs. varsa bunlar için, onları da yazarsanız memnun olurum...
A
6 yıl
Kullanmadığım Parafly Platinium a aidat yansıtılmış-Kart bloke edildi?
Selamlar, uzun süredir kullanmadığım (cazibesini yitirmişti paraf mili biriktirmek) karta aidat ücreti yansıtılmış. Aktif olarak kullanmadığım, uzun süredir ekstre borcu olmayan bir kart olduğu için dikkat de etmemişim. İki ay üst üste borcu ödenmediği için kartı bloke etmişler... 250-300 kadar da paraf puan vardı içinde... Ben o puanları kullanıp aidat da ödemeden bunlardan sıyırabilir miyim acaba kendimi? Bi tavsiyeniz olursa sevinirim....
A
6 yıl
sürekli İki farklı şehirde ikamet edeceğim - aynı İnternet mümkün mü?
İş icabı sürekli git gel yapacağım, iki şehir arası... İllaki farklı abonelikler mi almam gerekir yoksa tek bir abonelikle farklı şehirlerden bağlanmam mümkün müdür?
A
7 yıl
Gruplar içinde gönderilen mesajların telefonda bildirimi mümkün mü?
Arkadaşlar üyesi olduğum gruplarda yapılan yeni gönderiler ve bunlara verilen yanıtlar bildirim şeklinde telefonda görünebilir mi? Varsa nerden ayarlanıyor bu özellik? Teşekkürler şimdiden...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.