C

Yarbay
03 Mart 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
12 üye
Görüntülenme (?)
584 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
C
geçen yıl
Askerde gobegi dumduz etmek?
Fizik olarak 180 boy 68 kiloyum. Yalniz gobegim var sizce bu gobegi askerde dumduz edebilir miyim?

29 yasindayim
6 aylik askerlik surecim bu cumartesi basliyor. Cok heyecanliyim. Ozellikle askere gitmek su zamanda hayatimdaki bazi seyleri yenileyip, deneyimler ile beni daha olgun yapacagini dusunuyorum.

Askere giderken kafam o kadar rahat ki, evli degilim, cocuk yok, kiz arkadasim yok, kalp kirikligi ya da bu tarz yeni yasadigim bir kiz yok, odemem gereken faturalar yok.

Aklimi geride tek birakan insanlar arkadaslarim ve ailem.

1 haftadir, askerlik ile ilgili deneyimleri ya da orada yasama ihtimali olan seyleri arasitirdim. Mental acidan hazir oldugumu hissediyorum. Bir an once cuma gunu gelse de gitsem diyorum.

Gidecegim yer, Manisa merkez. Ruh olarak hazirim, ama fiziksel olarak vucudumu pek hazir bulmuyorum.

Bireysel Turist rehberligi yapiyorum ve cok iyi derece de ingilizce konusuyorum. Umarim bu bilgi askerlik te de ise yarar. 2 haftadir spor salonuna gidiyorum, vucudumu daha cok kondusyon amacli egitmeye calisiyorum.
Askerden geldikten sonra 2 yil icinde seksi bir vucuda sahip olmak istiyorum. Ve ayni zamanda ehliyet alip bir ise girmek istiyorum. Ondan sonra da ayri bir eve cikmak istiyorum...

ondan sonra bir araba ve bir oyuncu bilgisayari dizmek istiyorum...
Aska inanmiyorum, asik olmadim. O yuzden kadinlar benim icin hic oncelik olmadi

Askerlikte verebileceginiz herhangi bir tavsiye var midir?
C
geçen yıl
Askerlik için Sevk başvurusu yapamıyorum
Selamlar, 1 ay 5 gün sevk başvurusu için kalan gün kaldı diyor ve sevk başvurusuna tıkladığımda

'' Sevk işlemlerinizi Sınıflandırma Sonuç Sorgulama sayfasında belirtilen sevk başlangıç tarihinden itibaren yapabilirsiniz '' diye bir uyarı çıkıyor ve geldiğim sayfaya geri gitmemi söylüyor. Bu tarz bir olay başına gelen var mı?
C
geçen yıl
Kiza karsi instagram kullanmiyorum demek
olay su, ben snapchat kullaniyorum. Kiza " snapchatte konusmaya devam edebiliriz " dedigimde
kiz " ben instagram yada whatsapp kullaniyorum" diyor. Ben kiza hangi cevabi versem de kiz bana " tamam o halde snapchat yukleyebilirim " der?
en iyi cevaplarinizi bekliyorum beyler.

ilk aklima gelen cevap
snapchatte daha cok aktifim
C
geçen yıl
PC özürlüsüyüm cheat engine hakkında
Selam catherine de cheat engine ile hile yapmak istiyorum. Google da yabanci veya turk video yada forumlarda arastirma yaptim ama bir turlu hile yapamadim. Yaptigim sey.

1) Cheat engine i kurdum.
2) oyunu actim, actiktan sonra save yapabildigim bir yerde oyunu pause ladim.
3) google a catherine classic cheat yazdim

Soyle bir siteden ikinci dosyayi indirdim
https://fearlessrevolution.com/viewtopic.php?t=8519

4. indikten sonra cift tiklayip " select a process to open " dedikten sonra " Catherine.exe" yi secip open dedim.
5. "Keep the current adress list/code list" diye sordu " evet " dedim.
6. Assagida kutucuklar cikti " kutucuga enable " yapmak icin tikliyorum sadece " pointers" secilebiliyor "coins , freeze level " vs secemiyorum.
7. Sectikten sonra bile ne yapacagimi anlamadim lutfen yardimci olabilir misiniz? Hayatim boyunca konsol kullandim PC konusunda ozurluyum . Catherine full body yi PS4 te daha once bitirdim ama su hile isini nasil yapacagimi anlamak istiyorum

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
C
2 yıl
Rootlu telefonda surekli gmail hesabi alma hk
Selam Rootlu bir telefonum var. bu cihazda surekli gmail acmak istiyorum. 1 hesap actiktan sonra, telefonu yazilimini silip, tekrar rootluyorum. Yalniz 2,3 den gmail hesap alimindan sonra google telefon dogrulamasini soruyor, ben de tel numarasini orada kullandigim icin " bu numara cogu kez kullanildi " diyor.

Google ladim ama bir turlu basaramadim.
PC den vpn denedim yine olmadi. Kisacasi google da yazan hemen hemen herseyi denedim. Ona ragmen numara dogrulamalasi istiyor.

Bu dogrulama numarasini nasil atlatabilirim?
C
2 yıl
Baska bir ulkeden biriyle bulusacaksiniz ve...
O ulkenin dilini bilmiyorsunuz. Ama konustugunuz kisi bir kiz , O kiza ne komik seyler soylersiniz de kiz sonunda " tamam aslinda sana eslik edebilirim" der.

mesela, almanca bilmiyorum. Ve orada beni karsilayacak kimse de yok... muhtemelen baskasi tarafindan soyulurum da... belki onlari geri puskurtmemde yardimci olabilirsin? Ickiler benden.

gibi ama bundan daha etkileyici ornekler var mi aklinizda?
C
2 yıl
Premier league pazar futbolu hakkinda
Selamlar, PL s sportta iken pazar futbolu vardi. Simdi yayinci el degistirdi. Yayinci bein sports da olmasi gereken program olmuyor. 7/24 ozet veriyorlar hemen hemen. PL pazar futbolu veren yada yayinlayan kanallar var mi? Youtube vs de olabilir
C
2 yıl
Premier league in S sporttan Being sportta gecmesi
Herkese selam, yaklasik 3 senedir premier league i takip ediyorum. S sport uygulamasinda gercek bir futbol havasi aliyordum. S sport uygulamasinda mac baslamadan 15 dk once stattan goruntuler canli akisi Ingiltere rejisinden geliyordu. Hem stattan cevresinden goruntuler fikstur, mac kadrolari gibi etmenlerde vardi.Oyuncularin isinmasini izleyebiliyordum.

Mac baslamadan bu yuzden gercekten havasina giriyordum. Bir de bu de yetmezmis gibi, s sportta ki orkun colakloglu, gokhan abdik erman yasar gibi spikerle beraber mac sirasinda ibrahim altinsay, engin kehane ve emre ozcan gibi gercek futbol yorumculariyla beraber mac keyfini daha da arttiran insanlar vardi.

2022/23 sezonuyla beraber premier league beinconnect e gecti. Daha dun uye oldum. 3 mac izledim.
Burada ki sistem maci izle sonra de@ol git sistemi sanirim. Cunku ingiltere rejisinden mac baslamadan once 15 dk stattan goruntu yok. Yayin, oyuncular giristeyken basliyor. 2 dk reklam sokuyorlar. Seromani de mac ekranini veriyorlar.

Hadi Turkiye ligini anlarim. Orada boyle seyler olabilir. Ama burasi premier league. Boyle calisanlar olmamali. Bir de spiker dedigin, sadece oyuncularin isimlerini soylemekle olmaz. Kendi futbol dusunceleri de olmali. Beinconnect teki spikerler no name spiker gibi, fifa oyununu oynasam daha cok seyler duyarim.

Hadi maci tek anlatiyorsun olabilir. Ama 3 izledigim macta da spikerin yaninda yorumcu yok. S sporttan, beinconnect te gecmesi bana aldigim kaliteyi daha da dusdugunu hissettirdi.

Baska altarnetif olsa denerdim. Ama simdi o da yok. Bu 3 sene nasil gececek?
C
2 yıl
2020 ekiminden beri salona gitmiyorum ama
Yarin tekrar basliyorum. daha once 10 kere fitnessa baslayip-biraktim ve istedigim bir sekilde vucudumu yapamadim bir turlu. 

28 yasindayim yaklasik 1 aydan fazladir sol diz kapayim agriyor. Fazla haraket etmedim bir suredir durduk yere agrimaya basladi. Bir de 1 haftadir belim agriyor. Boyum 1.82 kilom da 79 vardir. Bacaklarim ince, kolum ince ama bel bolgesinde fazlaca fazlalik var. 

Daha salona baslamadan Agrilarim var ve bu ilk defa yaptigim birsey. Agrilarimin sebebinin egzersiz ve kas eksikliginden oldugunu dusunuyorum. 

Vucudumu iyi taniyorum daha once 103 kilo idim 2 sene de 77 kg a dustum. Ama hicbir zaman o istedigim devamlilik olmadi. 

5 ayligina istanbul disina ciktim. Bulundugum yerde denize girebiliyorum. 
Ptesi-cars-cuma spor gunleri, sali-persembe-cumartesi gunleri de denize girme recovery gunu olarak dusundum. Pazar gunu de evde dinlenme olarak karar verdim 

Sizce nasil bir plan? 
C
2 yıl
Tecrubeli arkadaslara kizlar hakkinda
Kizlar " mesgulum suan konusamam " deyip %99 basindan her sagdiginda buna karsit olarak ne cevap verip te " tamam o zaman konusalim " moduna cevirebiliriz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.