Z

Yarbay
07 Şubat 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
14 üye
Görüntülenme (?)
1513 (Bu ay: 8)
Gönderiler Hakkında
Z
2 ay
Gaziantep\u0027te Günübirlik Kiralık Ev
Arkadaşlar selam. Cuma'dan pazara kadar Gaziantep'te konaklama durumum var. İşin aslı kız arkadaşım oralı ve baş başa kalabilmek adına soruyorum. Daha önceki gidişimde otelde kalmıştım. Bu günübirlik kiralık evlerde işleyiş nasıl oluyor kız arkadaşımı eve sokabilir miyim? Otele sokamıyorum malum. Diyeceksiniz oda tut ama onun kimlik bilgilerini paylaşmak da istemiyorum. Bu günübirlik kiralık evlerde ben ev sahibinden anahtarı alıp kafama göre takılabiliyor muyum? Sahibinden üzerindeki bazı ilanlarda resepsiyondan söz ediyor çünkü. Resepsiyon varsa ne anlamı var.

Bir de oteldeki görevliye para yedirsem görmezden gelir mi acaba kız arkadaşımı odaya alırken? İlla ki başına gelenler olmuştur burada yaş ortalaması yüksek. Bir fikir verin.
Z
4 ay
Modem aldım ancak sanırım hata yaptım
Selam. Ttnet'in verdiği ZyXel modemden bıkıp usanınca şu aşağıdaki modemi aldım ancak ben portlara hiç dikkat etmemiştim. Benim mevcut ZyXel modemde ince uçlu dsl girişi var ve ince uçlu internet kablosunu ona takıyordum. Bu aldığım modemde ise yok ve bu sebepten kurulumu yapamadım. Wan girişi var sadece. Dsl ile aynı işlevi mi görüyor bilmiyorum ancak bendeki ince dsl kablosunu takınca interneti tanımadı doğal olarak. Şimdi ben bunu iade edip dsl girişi olan bir modem mi almalıyım yoksa başka bir çözüm yolu var mı dönüştürücü falan?


https://www.amazon.com.tr/dp/B09DQ3RV16?ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details&th=1
Z
9 ay
Zotac 3070 Ti Trinity çok sesli çalışıyor.
Arkadaşlar kart azıcık yük altına girse fanları deli gibi dönmeye başlıyor. Sıcaklık 70'i geçmesin yeter ki bas bas bağırıyor. Hani yük altında da değil çoğu zaman yeri geliyor yüzde 70 yük altında bile bağırmaya başlıyor. İnternette araştırdım biraz bu modelde kronik bir problemmiş galiba. Sessiz modu falan da yok ki aktif edeyim. Fanları nasıl yavaşlatabilirim Afterburner gibi programlar dışında? A Plague Tale Innocence oynayamıyorum sesten. İşlemcide sıvı soğutma falan var kasa içi sirkülasyonunda da problem yok. Dediğim gibi bu model ile alakalı benzer sorun yaşayan insanlar var reddit'te falan. Ne yapılabilir?
Z
9 ay
Orta tekerleği kolay kolay bozulmayan mouse önerisi
Arkadaşlar selam. Bugüne değin aldığım bütün mouseları istisnasız tekerlekleri bozuldukları için değiştirmek zorunda kaldım. En son dokuz ay önce aldığım Steelseries Sensei Ten mouse'un da orta tekerleği teklemeye başladı. Sayfa kaydırırken veya ses açıp kısarken üç beş seferde bir geriye doğru kaydırmışım gibi tekleme yapıyor. Bana mouse tekerleği kolay kolay bozulmayacak bir mouse öneriniz var mı?
Z
9 ay
Display Port Çoklayıcı ?
Arkadaşlar selam. Kasayı takılı olarak kullandığım monitöre ikinci olarak PS5 bağlamamı ve aralarında geçiş yapmamış sağlayacak bir aparat var mı? Yerim yok çünkü ikisini de aynı monitöre bağlamam gerekecek. Tak çıkar yapmak da istemiyorum uğraştıracaktır.
Z
10 ay
İstanbul Efsaneleri: Lale Savaşçıları ve Umut Tarlaları
Arkadaşlar selam. Başlıktaki bu iki oyunu pc'de en stabil şekilde nasıl oynayabilirim? Feci merak ediyorum. Bir de Detektif Fırtına var.
Z
10 ay
Swarm - Amazon Prime Video
https://www.imdb.com/title/tt14961048/
Donald Glover'ın bu dizisi Ni'jah isimli bir pop şarkıcısını takıntı yapan genç bir kızın yaşadıklarını anlatıyor. Deneysel tabirini sevmiyorum aslında ama Glover gene bir şeyler denemiş. Cesur bir dizi. Ciddi çıplaklık ve şiddet var. Billie Eilish'in oynadığı dördüncü bölüm ve bu bölümdeki meditasyon sahnesi dizinin zirvesiydi. Glover başroldeki karakteri yaratırken Don Draper ve Tony Soprano'dan esinlendim demiş. İki karakteri de bilmiyorum açıkçası dizileri izlemedim ama müthiş tekinsiz ve rahatsız edici bir karakteri canlandırmış Dominique Fishback. Kısa bir mini dizi zaten göz atmakta yarar olabilir. Mini dedim ama ucu da ufaktan açık bitti aslında belki devamı gelir.
Z
11 ay
Hangisini almalı? Bir türlü karar veremedim.
Selam. Şu iki model arasında gidip geliyorum. Biri VA panel ama ekran yenileme hızı ve tepki süresi çok iyi, diğer ips ama ölü piksel çok sık çıkıyor diyorlar. Ne yapacağımı bilemedim.


https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BV38YWF7/ref=ox_sc_act_title_3?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1


https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08L6XR935/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A15RHDN1RI1XDW&psc=1
Z
11 ay
Lenovo Ideapad 3 Şarjı Çok Çabuk Tükeniyor
Arkadaşlar fiyatı uygun geldi dizi film izlemek için şu laptopu aldım. W11 kurdum canavar gibi performansı var ama gel gelelim şarjı üç saati çıkarmıyor. Bir gözüm sürekli şarjda olacaksa, peş peşe üç bölüm dizi izleyemeyeceksem niye aldım ki bunu? İade talebi oluşturdum ve iade etmeyi düşünüyorum eğer bu sorun genelse ve çözümü yoksa. Güç verimliliği modunda çalıştırıyorum bu arada. 1.5 saatte şarj 100'den 40'a düştü. Bir de bunu iade et şunu al diyeceğiniz, şarjı uzun süre gidecek 17" laptop tavsiyeniz var mı?


https://www.amazon.com.tr/dp/B09QQ963XG?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details
Z
11 ay
Laptop Önerisi ve Ram Tavsiyesi
Arkadaşlar selam. Laptop almaya niyetlendim ve şu aşağıdaki modele karar kıldım gibi ama bu modelde ram 8 gb ve 8 gb daha takviye yapılması tavsiye ediliyor.


https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BN8V7J63/ref=ewc_pr_img_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1
Bu laptop ile uyumlu ram hangisidir? Ram hızı kaç mesela yazmıyor. Şu aşağıdakini alıp taksam olur mu?


https://www.amazon.com.tr/KINGSTON-2666-DDR4-Non-ECC-CL19/dp/B085PNQJLP/ref=sr_1_6?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=328YI1GN7TNYK&keywords=laptop+ram&qid=1687324388&sprefix=laptop+ram%2Caps%2C185&sr=8-6
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.