L

Teğmen
30 Ocak 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
14 üye
Görüntülenme (?)
766 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
L
4 hafta
Hayırlı olsun İlkkan
Hayırlı olsun İlkkan
Hayırlı olsun İlkkan
Kusura bakma fırsat bulup gelemedik ama
Hayırlı olsun İlkkan.

lan skk
L
2 ay
Matematik/geometri sorum?
Arkadaşlar elimde 3d yazıcı var, internetten 5 gr. ölçekli bir kaşık indirdim. Benim 1 gr. bir kaşığa ihtiyacım var aslında ama maalesef sadece 5 gr. var. bunu 3 boyutlu modeli yüzde kaç oranında küçültürsem 1 gr. lık bir kaşığa dönüşür?
L
3 ay
Peugeot partner tepee 2014 yardım
Arkadaşlar 3 ay önce Peugeot partner tepee araç aldım ve çok memnunum ama bir kaç sorum olacak.

İlk olarak aracın kontağını açtığımda motor yağ ışığı yanıyor ve araç çalışınca sönüyor. Bu normal mi bilmiyorum çünkü kontak açılınca ışıkların çoğu yanıp 3-5 sn sonra sönüyor ama yağ ışığı aracı çalıştırana kadar yanıyor bu kafamı kurcaladı.

Diğer bir sorum bu ışık yanma olayı bugün itibariyle akü içinde başladı, aynı kontak açılınca akü ışığı yanıp araç çalışınca sönüyor. Bu ışık düne kadar yanmıyordu ve aküyü 2 ay önce sıfır aldım.

Son sorum da aracı stop ettikten sonra önde soğutucu bir fan çalışmaya devam ediyor bazen. Sonradan durur mu çalışmaya devam mı eder emin olmadığımdan ben bugün aracı tekrar çalıştırıp 5 dk sonra stop ettiğimde durdu fan bunun nedenini anlayamıyorum.

Yardımcı olan herkese şimdiden çok teşekkür ederim.
L
4 ay
balloon tower defense (btd) oynayan var mı?
Bu tarz defence oyunlarını çok seviyorum başka oynayan var mı forumda? Eskiden desktop tower defence vardı ama kendini geliştirmedi java oyun olarak kaldı. Yeni bir çok oyundan daha eğlenceli geliyor bana özellikle btd.
L
4 ay
Kredi kartı borcu Hk yardım?
Arkadaşlar kredi kartımla büyük bir alışveriş yaptım. Bunu 3 ayda ödemeyi planlıyorum ama işler yoluna gitmezse diye 6 taksit yaptırmak istiyorum. 6 ve 3 taksit arasında faiz farkı oldukça büyük ben bunu 6'ya böldürüp 3 ayda ödersem 3 ay kadar mı faiz öderim ya da banka bunu kabul eder mi biliyor musunuz?
L
5 ay
Trapez çalışınca baş ağrısı
Arkadaşlar bende kronik bir baş ağrısı var, dönem dönem çok oluyor ve bu o dönemlerden biri. Daha önce doktora da gittim migren şüphesiyle ama yok dedi. Çok uzun yıllar olduğu için ağrıya sebebiyet veren bir kaç durumu teşhis ettim kendimce.

Bir tanesi uyku saatimin değişmesi, her hangi bir gün 1 saat bile olsa erken/geç, uyursam veya uyanırsam o gün ağrı başlıyor ve gittikçe şiddetleniyor, bu ağrı trapezlerimden enseme ordan başıma vuruyor genelde. Ağrı kesici ile önlem almazsam ağrı mide bulantısından kusmaya gidiyor.

Diğer bulgu da trapez çalıştığımın ertesi günü yine trapez ve boyun üzerinden başıma bir ağrı saplanıyor, trapezlerim sürekli kasılı gibi hissediyorum. Salı günü sırt günüm mesela ister istemez trapezlerim çalışıyor, cuma günü omuz yapacağım zaman lateral hareketlerine başlayınca daha 2. Sette trapez yorgunluğundan omzumu çalıştıramıyorum. Form hatam vardır diye farklı formlar ve makineler denedim ama sonuç hep trapez ağrısı, kasılması ve oradan başlayan bir baş ağrısı.

Mesleki bir şeylerde olabilir, ben bateri çalıyorum. Ortalama günlük 6 saat bateri başında geçiyor(2 saatte bir 15 dk ara) ve bunlar aktif sahne işleri olduğu için hareket etme şansım yok pek hep oturmak zorundayım bunun da bir etkisi olduğunu düşünüyorum.

Bu tarz bir şey yani trapez yorgunluğu ve devamında baş ağrısı yaşayan var mı?
L
5 ay
Wi fi hk acil yard.
Arkadaşlar komşumuza yeni pc aldık ama internete bağlanamıyoruz, evde modem var ama wi fi interneti görmüyor. Modemi diğer pcler görüyor telefonlar görüyor ama yeni pc görmüyor. Yeni pc 3 apt. Ötede ki teyzenün modemini bile görüyor epey ızaktaki modemleri de görüyor ama aynı dairedekini listede göremçyoruz neden olabilir?
L
5 ay
Kredi kartı çeküm iadesi hk.
Arkadaşlar cuma günü kredi kartından yüklü bir çekim yaptım ve bir ürün aldım. Ürün arızalı çıktı bunu iade edeceğim, daha para heeaba geçmemiş alış veriş yaptığım kişinin, tekrar karta iade almam zaman alır mı?
L
6 ay
Galeriden araç alımı hk?
Arkadaşlar galeriden araç alacağım, kendi aracımı verip yani takasa sokup bir miktar nakit ve üstünü kredi kartıyla ödeyeceğim. Daha önce galeriden araç almadım, bunun garanti durumu veya arızalanması vs. Ya da bana söylenenler dışında araçta değişen çıkması vb.durumlar olursa bu tarz usulsüzlüklerde haklarım var mı?
L
6 ay
Yabancıdan yabancıya araç satışı hk?
Arkadaşlar sarı sitede yabancıdan yabancıya araç satışı var. Bunu kuzenim adına alsam kullansam sıkıntı olur mu? Kuzenim 3 ayda bir Türkiye'ye geliyor. 2 hafta kalıp Almanya' ya dönüyor.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.