C

Çavuş
25 Ağustos 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
31 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
11 yıl
Sorento Geri Vites Kamerası
Selamlar 2007 Sorento ExForce aracım var ve üzerinde Xetec DTM-691 DVD Navigasyon Cihazı var. Araca geri vites kamerası takmak istiyorum ve birkaç alternatif buldum ama genelde tamponu delerek yapılan işlemler ve tamponu delmeyi pek istemiyorum. Plaka Işığıyla bütünleşik kameralar var bazı araçlar için ama Sorento için uyumlu olanını bulamadım. Birde plakalıkla bütünleşik olanlar var ama çalınma ihtimalini düşünerek pek sıcak bakamadım. Aracınde geri vites kamerası olan arkadaşlar kullandıkları sistem, aldıkları yer ve montajı hakkında yardımcı olursa sevinirim.
C
11 yıl
Tercih Robotu
Deneme sınavlarında elde ettiğiniz netleri "www.utercih.com" a girin. Netlerinizle nereyi kazanabildiğinizi şimdiden görün...

"www.utercih.com" la tercih yapmak artık çok kolay...
Deneyin, sonucu kendiniz görün...
Beğenirseniz, "ben buldum, ben buldum" diyerek arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz...

Kendi kendinize tercihlerinizi yapabileceğiniz ücretsiz, herkesin kullanımına açık puan hesaplama ve tercih programı "www.utercih.com"

İlk deneyen siz olun...

Üyelik, Kayıt, Para istenmiyor ...

< Resime gitmek için tıklayın >
C
11 yıl
Bahçeşehir Dershaneye gitmeyi düşünenler..
Arkadaşlar forumdan o kadar faydalanıyoruz bizimde bir faydamız olsun dedim..
Bahçeşehir taraflarında dershaneye gitmeyi veya yakınını yollamayı düşünen varsa Uğur Dershanelerinden indirim yaptırabilirim.
C
19 yıl
Asus P5GPL Onboard ses kartı problemi
öncelikle selamlar herkese ...
ben asus p5gpl aldım bi tane ve üstündeki ses kartını çalıştırmayı başaramadım driverlarını yükledim ve biostan açtım ki standart açıktı zaten ..
acaba böyle bi sorunla daha önce karşılaşan yada bu konu hakkında bilgisi olan varmı ..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.