K

Çavuş
04 Aralık 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
51 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
4 yıl
2012 vw polo DSG Problemi
7 vites dsg polo aracimiz, bugün eşim arabayi çalıştırdiginda sari renkli motor ariza isigi yanmis ve araba ilerlememis, vitesleri degistirmis ama gaz almamis hatta geri viteste sonuna kadar basmasina ragmen bosmus digerlerinde de hareket edicekmis gibi yapmasina ragmen onda da hareket etmemis.

1 saat ugrastiktan sonra kendiliginden düzelmis. bu olay farklı zamanlarda birkac kez oldu, bugün evin ordaki servise götürüp bilgisayara baglattim, 2 ve 6.viteste sıkışma diye bir ariza çıkıyor.

araç normal olarak çalışıyor ama bu durum 2 kez meydana geldi, tepkisiz kaldi ve 40 dakika ugrastiktan sonra kendiliğinden duzeldi ve hareket etti.

sanziman yagini degistirmem problemi çözer mi ya da baska ne yapabilirim?

90000 km de arac
K
4 yıl
Satilik, garantisi devam eden Y87RF2008+RFG100 Honeywell oda termostati
SATILDI
K
9 yıl
Kunlun Mountains Helikopter Gelmiyor! YARDIM LTF
Arkadaşlar merhaba,
Xbox'ta oynamaktayım 3 gündür kafayı yiycem lütfen yardım edin. Kunlun Mountains bölümünün sonlarına doğru bir helikopterin üstteki cam çatıya yanaşıp düşman askerlerini indirmesi gerekiyor fakat helikopter bir türlü gelmiyor ve etrafta salak salak gezinip ne yapacağımı bilmiyorum.Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
K
11 yıl
Google Play,Songpop oyun üyeliğimi sonlandıramıyorum!
Google Play'deki Songpop şarkı yarışmasına 1 haftalık üye olmuştum fakat 1 hafta sonunda kredi kartımdan otomotik yenileniyor ve para çekiliyor.Bunu nasıl sonlandırabilirim ? teşekkürler herkese
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.