K

Yarbay
01 Ocak 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
17 üye
Görüntülenme (?)
162 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
K
10 yıl
Fiber\u0027de ilk 15 Gün Uygulaması?
Arkadaşlar ben Dsmart kullanıyorum, normalde AKK 50 gb fakat ilk 15 gün 1 TB indirme bile yapsam hızım düşmüyor (8mbit) ve 15. günün akşam internetin hızı düşüyor. Yaklaşık 1 yıldır bu böyle. Bu durum fiber internette de böyle mi? Geçmeyi düşünüyorum fakat bu konu çok önemli.
K
12 yıl
Cruzeiro\u0027nun Kadrosundan Kaç Kişiyi Tanıyacaksınız?
Mesajları okumadan önce tahminde bulunun bakalım kim doğru bilecek. Bu kadroda, Türk takımlarıyla sözleşme imzalamış 9 oyuncu var. 2 Oyuncu bizden. 1 Tanesi, mevkisinde dünyanın en iyilerinden ve yeni transfer oldu. Bu kadar ipucu yeter

< Resime gitmek için tıklayın >
K
12 yıl
Fenerbahçe Melo\u0027ya resmen talip
K
13 yıl
TELEFON, GARANTİSİ BİTER BİTMEZ BOZULDU
Arkadaşlar telefonu alalı tam 2 yıl oldu ve telefon, garantisi biter bitmez bozuldu. Şebeke sorunu var. Güncelleme v.s işe yaramadı, teknik servis tamiri şart. Acaba teknik servis ücretlerinden haberiniz var mı. Telefonum 6600 slide. lütfen yardımcı olun.

< Resime gitmek için tıklayın >

telefon bu, belki hatırlamayanlar olur. ya da hatırlayıp da bu sorunun çözümünü bilenler olur. durup dururken şebek çekmiyor. telefonu kapatıp açmam gerekiyor. bazen kapatıp açsam da şebeke çekmemeye devam ediyor, 4-5 kez kapatıp açmam gerekiyor ancak o zaman düzeliyor. işin garibi, evdeyken hiç çekmeme sorunu yaşamadım, hep dışardayken yaşıyorum.
K
14 yıl
HİÇBİR YERDE TERMAL MACUN YOK!!!
Arkadaşlar mağaza olarak hiçbir yerde doğru düzgün termal macun bulamıyorum. bi uygar elektronik var, orada da hep dandik macunlar satıyorlar.

Arctic cooling MX-2
Gelid GC-2
Thermalright Chill Factor

İstanbul'da bu macunlardan 1 tanesini bulabileceğim bir yer var mı mağaza olarak?
K
14 yıl
BU KARTLARI NEREDEN BULUYORLAR?
Arkadaşlar sahibinden.com gibi sitelerde adamlar sıfır HD 5770 alıp 230 lira civarına satışa koyuyorlar. Adamla görüştüm, gitmiş kendi adına faturalı olarak almış ve satıyor. Doğal olarak nereden aldığını soramıyorsun fakat mutlaka bir firmadan ya da bir siteden alıyorlar ki bu fiyata satıyorlar. bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

Genellikle HIS marka 5770'ler ucuza gidiyor. Birkaç link :

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-donanim-his-5770-1gb-128-bit-gddr5-directx-11-eyefinity-dirt-2-game-30706507/detay?

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-donanim-his-5770-5-adet-var-mevcut-internet-cafeler-kacirmasin/detay?

birkaç satış daha vardı fakat onlar satılmış galiba. nereden buluyor bu adamlar, bir bilgisi olan var mı?
K
14 yıl
RAMDE KARA LEKE VAR
< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

Arkadaşlar rami 2.el aldım ve pinlerinden birinin siyah olduğunu gördüm. rami bilgisayara takınca açıyor fakat detaylı test yapamadım. acaba bu leke yüzünden ilerde problem yaşar mıyım yoksa normal mi?
K
14 yıl
2. EL\u0027DE REFERANS VEREMİYORUM!!!
Bu problem günlerdir devam ediyor, referans isteyen üyelere referans vermeye çalışırken bu hatayı veriyor.

< Resime gitmek için tıklayın >
K
14 yıl
XBOX 360 REBALLİNG YAPAN YER KALDI MI?
Arkadaşlar konsolun reballing yapılması lazım. live'dan bansız olduğu için masrafa girmeye değer diye düşündüm fakat yapan yer kaldı mı bilmiyorum? atik kapanmış galiba, başka neresi var?
K
14 yıl
8800 GTX MEVTA OLDU GALİBA?
Arkadaşlar aşağıdaki resimdeki gibi şekiller çıkıyor. 4 bit renk derinliğinden ve 640x480 çözünürlükten yukarı çıkartamıyorum. biosta bile şekiller bozuk. bu problemin çözümü ya da tamiri var mıdır?

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

ekran kartı : ASUS 8800 GTX... başka ekran kartıyla deniyorum ve problem çıkmıyor.

bu sorunun bir çözümü v.s var mıdır acaba arkadaşlar?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.