M

Yüzbaşı
07 Kasım 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
277 (Bu ay: 5)
Gönderiler Hakkında
M
geçen yıl
2015 Kurulum 11000 Takipçili Hesap
Merhaba arkadaşlar 2015 yılında açılmış instagram hesabı satılıktır. Sadece site üzerinden alımları kabul ediyorum.Aldığınızda bilgiler otomatik dm kutunuza iletilir.
https://www.itemsatis.com/instagram/2015-kurulum-11000-takipcili-hesap-indirim-var-1447092.html
M
2 yıl
Twitter bu spam olarak bildirildi.
< Resime gitmek için tıklayın >
Merhaba arkadaşlar.

Hesapta böyle bir problem var. Dm sohbet gruplarına ekleyemiyorum.

Shadow ban kontrolü sağladım search ban çıktı acaba ondanmıdır. Sosyal medya konusunda yardımcı olacak uzman arkadaş varsa sevinirim.

Hesapta askı durumu da olmadığı için ticket açamadım. Bilmediğim başka bir nokta yada yöntem mi var acaba
M
2 yıl
Özel Fiber Çektirme [ANA KONU]
Selam arkadaşlar.

Sizlerinde fikrini almak isterim. Benim oturduğum bölgede fiber oturduğum sokağa kadar geldi. Yer altında yapılması ne kadar işlem varsa hepsi yapılmış. Fakat bölgemde tüm sokaklara fiber çekilmesine rağmen aktif müşteri olmama rağmen benim oturduğum alana fiber çekilmedi. Açıkcası Türk telekoma git gel derdimi anlatmaya çalışmaktan bıkmış durumdayım.

Evine özel olarak fiber çektiren yada iş yerine işi gereği özel fiber çektirenler varmış. Telefon direğinden fiber verdiler burada oturduğum ev ile direk arasında taş çatlasa 20 metre anca vardır. Tek yapılması gereken direğe fiber kutusu konup kablo çekilmesidir. Bunu ben Türk telekomdan özel olarak talep etmiş olsam maliyeti ne kadar çıkar ?

Daha önce bu şekilde fiber çektiren oldu mu şartları nedir ? Bilgi verebilirseniz sevinirim.

Edit : Gergin bekleyişin ardından sonunda geldiler. Şimdi arkadaşlar kutu üzerinden fiberi verecekler. Kafama takılan nokta şu ben ücretini ödüyorum ama tüm mahalleye açık olmuş oluyor o kutu Türk telekom'un söylediği senin ev ayrıca projelendiriyor kısmı nesi yani şöyle bu hattın ücretini bir şekilde ödeyipte benim ne farkım olacak diğerlerinden.

2.Edit : Kabin bağlantısı yapıldı. Yarın öğleden sonra sinyal verilecek.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >

3.Edit Mutlu Son : Sonunda bugün gelip modemi ve ont cihazını kurdular. Modem olarak Tp link c5 archer modelini verdiler. Ont olarakta huawei modem verdiler. Hız testi 97-100 mbit arası almaktayım. Onu da ekleyecektim fakat speed test üstünde baktığımda upload error uyarısı alıyorum.
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
Bu da hız testim.Speedtest üzerinde ki upload sorunu da düzelmiş durumda
M
3 yıl
Eft\u0027yi Geri çekme kurnazlığı
Arkadaşlar selam,

Forumda'da 1 tane konsol ilanım var. Arkadaş nereden bulmuş numaramı bilmiyorum ama bura dahil letgo ve sahibinden gibi sitelerde satış ilanım mevcut. Arkadaş cep numaramı aradı fotoğrafları istedi gönderdim. Sonra dedim arkadaş gelsin deneyip vereyim kabul etti.Sonrasına direk teslim etmemi istedi. Alıcının gönderdiği arkadaş geldi. Dekontu atmasına rağmen ücret tarafıma geçmedi.Kendisi adapazarında oturuyorum demesine rağmen istanbulda olduğunu öğrendim.Almaya gelen arkadaş parayı gönderip hesaba geçmeden geri çekeceğini itiraf etti.Cihazı teslim etmedim. Muhtemelen bir dolandırıcı veya potansiyel bir tehdit. Elektronik alışverişlerde bu tip durumlara dikkat edilmesi için buraya atıyorum.1000 TL üstü ödemelerde elden nakit veya kredi kartı ödemesi get benzeri bir sistem olmadıkça bir şey alıp satmamak lazım.Ben bu kurnazlıklarına yanmak üzereydim yanmadım.Ama başkasının canı yanmasın diye böyle bir konu açma ihtiyacı hissettim.Kurallara uygun olsaydı cep numarasını da paylaşmak isterdim fakat yasakmış.En azından ismini gösteren bu tarz bir belge paylaşayım işinize yarar diye umuyorum.
< Resime gitmek için tıklayın >
M
3 yıl
İos Appgallery çalıştırma
Selam arkadaşlar.

İphone 8 Plus cihazım var. Cihazımda app gallery üzerinden oynadığım bir oyun vardı.Şimdi amerikanın çine uyguladığı ambargo yüzünden app gallery hiçbir şekilde ios cihazlarda çalışmıyor.

Çalıştırmanın bir yolu varmıdır jailbreak gibi

Bilgisi olan varsa bilgilendirmesini isterim.

Hayırlı ramazanlar.
M
4 yıl
Net Kesintisi
Arkadaşlar Merhaba,

Dünden beri sancaktepe yenidoğan civarında saat 13:00'dan beri internet bağlantısı yok.Civarda interneti olan pek fazla tanıdığım yok.Malum pandemi sürecinde evden çalışıyoruz çok fazla etkilendik.Sancaktepe civarında aynı durumda olanlar var mı merak ettim.
M
4 yıl
4k Tv Tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar,

12 senelik Lg 1080p led tv'mi artık emekli etme zamanı geldi.Fakat o kadar çok ürün tavsiyesi geldi ki karar veremedim.

Aslında en başta aklımda lg 49sm8000pla modeli vardı fakat başka modellerde aklımı çeldi.

toshiba 58ul3a63dt Toshiba 49L2863DAT veya philips 50pus6704/62 50" 126 ekran 3 taraflı ambilight 4k uhd smart tv

Bütçe ise 3.000 tl ile 3750 civarı değişiyor.

Kullanım ve özellik açısından uzun vadede hangsini tavsiye edersiniz.Farklı önerilerde olabilir + ve -leri ile belirtirseniz sevinirim.

İyi akşamlar.
M
6 yıl
İss Tercihi
Merhaba arkadaşlar,

3 ay sonra ttnet ile olan sözleşmem bitiyor.Şöyle kısa bir araştırma yaptığımda 4 iss arasında kalmış durumdayım.

Turknet 35 mbit aknsiz veriyor.Fakat çağrı merkezi gibi bir kavram yok.Herşeyi faks yolu ile halletmek sağlıklı bir yol gibi gelmedi.

Netspeed ile görüştüm.75 mbit 200 gb akn 65 tl yalın internet olan paketini teklif etti.

Millenicom ise çok fazla bilgim yok fakat bu da 100 mbit 69,90 olan internetini 50 mbit olarak teklif etti.

TTNET konusuna hiç girmiyorum zaten 24 mbit interneti 70 lira gibi bir fiyata sundular.

Sizin tecrübeleriniz nelerdir.İçlerinde aknsiz olmasından dolayı milenicom cazip geliyor fakat karar verebilmiş değilim.
< Resime gitmek için tıklayın >

Bu da hat değerlerim.
M
8 yıl
Windows 10 Kayıt defteri geçersiz değer ve ssd 0 byte sorunu
Merhaba arkadaşlar,

Windows 10'da kayıt defteri geçersiz değer hatası almaktayım.Herhangi bir fotoğraf açmaya çalıştığımda alıyorum.Format sonrası bendeki resimlerde bir sorun var dedim ama internetten indirdiğim herhangi bir fotoğrafta da aynı hatayı alıyorum.G< Resime gitmek için tıklayın >
enelde hatayı google üzerinden araştırma yaptım ama düzgün bir kaynak bulamadım bu hata ile ilgili buraya konu açtım.

Ayrıca Corsair force gs 128 gb ssd kullanmaktayım.Son bir haftada iki kere ssd diskim 0 byte gösterdi.Acaba ssd disk arıza mı yapacak.Hdtune gibi birçok programla diski test ettim herhangi bir problem çıkmadı ama problem neyden kaynaklı çözebilmiş değilim.

Bu tarz problemler ile karşılaşıp çözen varsa konu ile ilgili desteklerini beklemekteyim.

Hayırlı sabahlar.
M
8 yıl
İ7 6700k ve Gigabyte Z170x Gamig 5 Arızası ve Sonrasında Yaşananlar.
İyi geceler arkadaşlar,

Başımdan geçen bir tecrübe ile ilgili konu açma gereği duydum.Bundan 5 ay önce İ7 6700k işlemci Gigabyte gaming 5 anakart ve Corsair vengeance 2x8 16 gb ram aldım.Hafta sonu büyük bir heyecan ile kurulumu yapmak için gerekli hazırlıkları yaptık sistemi çalıştırma aşamasına geldik.Ama nasip olmadı 3 saniye çalışıp sürekli kısa devre yapıyordu.Neyse arızayı araştırırken hep sorunu anakart üzerinde aradık.Bunun sebebi de anakartta 2 tane pinin kırık olması dedik sorun anakarttan kaynaklı.Neyse gönderdik servise anakart geliyor montajı yapıyoruz aynı sorun git gel falan derken 5 ay boyunca servispoint ile arıza ile ilgili didişmem devam etti.Üçüncü sefer gelişinde farkettik ki sorun işlemcide işlemciyi de kutusuz garantisi devam ediyor diye 200 250 tl daha uyguna hemde garantili olduğu için gittigidiyordan kredi kartı üzerinden satın aldım.Satın aldığım adam nasıl başarmışsa işlemcinin diyotunu koparmış.Bilirsiniz işlemci en son bozulacak parçalardan bir tanesidir.Elinde 1000 lira üstünde bir işlemci ve belki de üstüne bir bardak su içeceğim sadece anahtarlık niyetine aksesuar yapabileceğim parça haline gelecekti.Tamir edilebilme ihtimalini araştırırken kadıköyde bir firma tamir edebileceğini söyledi açıkcası bana pekte güvenli gelmedi.Forumdan bir arkadaşta servis yolunu denememi söyledi.Türkiyede intel işlemcilere bakan servislerden penta bilgisayar ile iletişime geçtim.Penta bilgisayar aldığım yere başvurmamı söyledi.Aldığım yeri arıyorum mail atıyorum dönüş yok.O anda düşündüm gittigidiyordaki satıcı tarafından dolandırıldım.Şimdi gelelim asıl konuya

Arızanın tamir veya değişim ihtimalini araştırırken donanımhaber üzerinden yk2548 isimli arkadaşın İ7 3770K CPU SANIRIM ARIZALANDI GARANTİ İÇİN NE YAPMALIYIM konusuna rastladım.Sağolsun özel mesajıma dönüş yaptı.Ne yapmam hakkında bilgilendirmeyi sağladı.Belki benim işlemcimde kullanıcı hatası olmasına rağmen şansımı denemek istedim.

İntelin ingilizce sitesinden ingilizce bilen bir arkadaşımın yardımı ile sorunumu belirten bir mesaj ile ticket açtık.Aradan çok fazla vakit geçmeden +44'lü bir numaradan intelden hakan isminde müşteri temsilcisi aradı.Sorunumu anlattım benden şu bilgileri istedi.

Merhaba Mehmet bey,

" Telefon gorusmesi icin tesekkur ederim. Degisim islemi icin gerekli bilgileri iletirseniz sevinirim.
-FPO numarasi
-ATPO numarasi
-Alinacak adres
-Telefon numarasi

Bilgileri alir almaz islemi baslatacagim.

Saygılarımla,
Hakan
Intel Müşteri Destek Birimi"

Bu bilgileri gönderdim.Değişim işlemi başlatıldı.Çarşamba günü dhl kargodan arızalı işlemcimi almaya geldiler.Aradan 2 gün geçti geçtiğimiz cuma işlemcim elime sıfır ile değiştirilmiş olarak elime geçti.Kurulumu yaptık şuan güzel tıkır tıkır çalışmakta

Belki roman gibi çok uzun bir yazı oldu ama başımdan geçenleri de yazıya dökmesem olmazdı.Bazı şeyler biraz ders oldu.Belki işlemcisi arızalanıpta Türkiyedeki rezalet servis hizmetinden umduğunu bulamayan arkadaşlar için belki faydalı olur.Direk ürünün üreticisi ile görüşmek daha doğru bir seçim olacaktır.En azından tamir için azami 30 iş günü kullanıcı hatası olmayan arızaya kullanıcı hatası demezler.Müşteri memnuniyeti konusunda intel ciddi bir yol katetmiş.Belki biraz fazla para veriyorsun ama gerçekten müşteri memnuniyeti açısından doğru seçim intel.

Ayrıca müşteri temsilcisi hakan bey ve bu süreçte desteklerini esirgemeyen arkadaşlara da teşekkür ederim.

Umarım bu konu hepimize faydalı olur.

Hayırlı geceler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.