!

Yarbay
09 Ekim 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
26 üye
Görüntülenme (?)
277 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
!
4 yıl
GAMING LAPTOP ONERISI
Selam.Gaming laptoo ariyorum.Butcem maks 8700 tl.Bugun monster tulpar v19.1 i7 9750 islemcili 1660 ti modeli alyim dedim stokta kalmamis.10.nesil i7 islemcili modeller gelecekmis ay sonu.

Acer nitro i7 9750 islemci ve 1660 ti ekran kartli modele denk geldim.Sizce almali miyim?Oyunlari guzel oynatir mi? Teknik servis destegi nasil?

Fps manyagi degilim ama o kadar para.vermisken de kaliteli goruntu almak isterim.yardimlarinizi bekliyorum.Tesekkurler
!
6 yıl
OYUN LAPTOP TAVSIYE
Merhabalar.4000 tl(duruma gore 200 300 tl daha artabilir) ye kadar oyun laptop dusunuyorum.aradigim ozellikler su.

1.tus aydinlatmasi olsun(zorunlu degil ama olsa iyi olur)

2.suanki oyunlari yuksek ayarladda rahatlikla oynayayim.

3.cok rahat 3 sene dHa cikacak oyunlari en az mediumda oynatsin

4.ekrani buyuk olursa iyi olur.Bazi laptoplsrin ekrsn ufak.

5.isinma problemi olmasin.Tuslar yakmasin parmaklari.

Aklimda.monster var a5 v13.1 ama bilemedim.

Tesekkurler simdiden
!
6 yıl
HERSEY ICIN TESEKKURLER AZIZ YILDIRIM
Sakin olun sovmeden girin konuya




20 yilda 10 Gs sampiyonlugu ve 4 yildizin 2 sini taktirdigin icin TESEKKURLER AZIZ YILDIRIM.

100.yilimizda ilk geldigi sene bizi sampiyon yapan , ertesi sene kulup tarihinin en buyuk basarisini saglayan Zico yu sirf samp olamadi diye kovup daha iyi olmamizi engelledigin icin TESEKKURLER AZIZ YILDIRIM.

Tarihimiz de en buyuk ezeli rakibimize karsi hic 2 samp geri dusmemisken simdi 2 sampiyonluk geri dusurdugun icin TESEKKURLER AZIZ YILDIRIM.

Kulubun sahibi taraftara,mikrofonu eline alip "parali kopekler" diyerek hakaret ettigin icin TESEKKURLER AZIZ YILDIRIM

Seni sevmeyene ve istifaetmeni isteyen taraftarlarin kombinesini iptal ettirdigin icin , tribune sicili bozuk it kopuk serserleri yerlestirip taraftari dovdurdugun icin TESEKKURLER AZIZ YILDIRIM.

Once gs ye 4. Sonra bjk ye 3.yildizi takmalarina buyuk olanak sagladigin icin TESEKKURLER AZIZ YILDIRIM.

Kizdirmayin beni 10 sene daha gitmem.diyerek taraftara kufur edip kulubun sahibi gibi davrandigin icin TESEKKURLER AZIZ YILDIRIM.

Taraftara kotu davranip kulube kusturup desteklemesine bile engel oldugun icin TESEKKURLER AZIZ YILDIRIM

Kulup baskanligi yapmak yerine , silah kacakciligi,nato ihaleleri, diger ihaleler ve en son devleti yonetenlerin isine karisip posta koyup 3 TEMMUZU YASAMAMIZA NEDEN OLDUGUN ICIN TESEKKURLER AZIZ YILDIRIM.

Yukarida ki sebeplerden oturu , 3 Temmuz yuzunden bizi telafi edilemeyecek maddi ,manevi , psikolojik zarara ugrattigin icin TESEKKURLER AZIZ YILDIRIM.

Tarihin en pahali kadrosunu kurup,takimin basina cok daha iyileri varken vitoru getiren terraneo ya ses etmeyip FFP belasini basimiza sardigin icin TESEKKURLER AZIZ YILDIRIM.

Nisan ayinda , Tr tarihinin en erken sampiyonlugunu yasatan adami kovup , ertesi sene 4.yildizi takmamiza engel oldugun icin TESEKKURLER AZIZ YILDIRIM.

Bir zamanlarin sempati duyulan sevilen takimini alip ,herkesle.kavga ederek ,dusman olarak Tr nin en nefret edilen takimi yaptigin icin TESEKKURLER AZIZ YILDIRIM.

Sportif basari yerine betonlasma basarisi saglayip kulubun icini bosalttigin icin TESEKKURLER AZIZ YILDIRIM.

Takimin efsanesi ALEX DE SOUZA'yi esi benzeri gorulmemis mobbing ve hakaretlerle jubile bile yaptirmadan kovdugun icin TESEKKURLER AZIZ YILDIRIM.

"Onlar taraftarla biz kongreyle secime giriyoruz " diyerek ,takimin sahibinin taraftar , taraftarin da kongre uyeleri oldugunu unutarak yinrle taraftara hakaret ve saygisizlik ettigin icin TESEKKURLER AZIZ YILDIRIM.

Kac senedir takim lime lime edilirken, sirf ihalelerine zeval gelmesin diye takimin hakkini aramadigin icin TESEKKURLER AZIZ YILDIRIM.

Futbol takimin basarisinda katkisi olan,olacak futbolcu ve adamlari(hakan bilal kutlualp , volkan balli , alex , emre , saadettin saran vs vs uzar gider) turlu saygisizlik ve hakaretlerle takimdan kovup,ihrac edip,gonderip degerlerimizi hice saydigin icin TESEKKURLER AZIZ YILDIRIM.

Simdi ki baskanimiZ, SAYIN ALI KOC'u sirf koltuk ugruna yalan yanlis ,cirkefce,terbiyesizce suclamalarin ve uslubun icin TESEKKURLER AZIZ YILDIRIM.

2008' e kadar elbet guzel isler basardin.Ama 2008 ve sonrasi yaptigin butun kotulukler , bu iyiliklerini tamamen sildi supurdu cope atti.Efsane baskan olarak efensi gibi anilmak varken kulip tarihinin tozlu sayfalarinda yok olup gitmeyi tercih ettin.

Bunu sen kendin bilerek ve isteyer yaptin aziz yildirim.Yaptigin hicbir iyiligin bir onemi yok artik.Simdi gidip insaat santiyelerinde kosusturarak hayatina devam edebilirsin.Rabbim ,bu mubarek ramazan ayinda milyonlarca insanin dualarini kabul etti ve seni bizden kurtardi.

Allah carsina pazar versin.Bizimle birdaha hicbirsekilde isin olmasin.
!
6 yıl
COK SUKUR GUNES DOGDU
Allahim sana sukirler olsun.Dualarimizi kabul ettin


GUNES DOGDUUUU
!
6 yıl
OSMANGAZI KÖPRU UCRETI HAKKINDA.
Selamlar.Daha once hic buradan gecmedim hep ido ile gitmistim.

1 subat da istanbul-Kusadasi yapacagim ve yuksek ido uceeti yuzunden (1 araba + 1 kisi git gel yenikapi bursa 280 tl ye geliyor) osmangazi koprusunden gecmeyi dusunuyorum.

Bu koprunun tam ucreti nedir? Gebze'den girdigimizde nereden cikiyor ? Ogs yi bu kopru icin ekstra onaylatmak lazim mi?

Tesekkurler simdiden
!
7 yıl
MUHABBET KUSU KANAT UCUNDAKI TUY KESIMI
Oncelikle soyleyeyim kus benim degil.Evde hicbir hayvan beslemiyorum simdilik.Bi arkadas henuz 2.5 aylik muhabbet kusunun kanat altindaki kuyruga dogru uzanan uzun beyaz tuylerini ucundan kesmis biraz.Yaklasik 2 3 parmak kalinliginda.Amaci kendisine alismasiymis.Cunku 1 ay kadar urkutmeden ugrasmasina ragmen kus hep kaciyormus bundan.

Hic kan akmamis.Kus rahatca ileri dogru havalanabiliyormus , yaklasik 1 metre yukseklikteki kafesine yerden 2 3 kere de ziplayarak cikabiliyormus.

Sorusu su.Foto da gordugunuz kanat altinda olan , kuyrufa dogru uzayan beyaz tuyler tekrar uzar mi ? Uzamaz ise ne yapmali ?

< Resime gitmek için tıklayın >
!
7 yıl
T TIP COKLAYICI SINYAL ZAYIFLIGI
Arkadaslar selam.uydu alicili Tv ve dijiturk var evimde.Anten kablosunu sok tak yapmamak icin serce parmak kadar anca olan T seklinde anten kablosu coklayici aldim.

Ancak sorun su.Tv nin uydu alicisindan izledikten sonra dijiturke kumandadan gecis yaptigim zaman sinyal zayif diyip yayin vermiyor.Kabloyu sok tak yapip ugrasinca sinyal aliyor ve sorunsuz izliyorum.

Tekrar tv ye gecip 5 sn gecmeden dijiturke gecersem yayin veriyor.Ama 5 saniyeden fazla tv yi izleyip dijiturke gectigimde sinyal vermiyor.

Acaba sorun T seklinde ki ufak alette mi ? Bilenler cevplarsa cok sevinirim.
!
7 yıl
YAPISKANLI SUET/KADIFE NEREDEN BULABILIRIM ?
Beyler aracimin icinde kullanmak icin kendiliginden yapiskanli suet/kadife nereden bulabilirim ?

Aliexpress de gordum ama minimum 600 metre ve metre fiyati 4 5 dolar yaziyor.Bana gelmez elbette.

Var mi bilen ?
!
8 yıl
49 inc(121 cm) TV ONERISI.
Arkadaslar baslikta ki boyutlarda tv onerisi verir misiniz ? Maksimum 2600 tl olmali.

Kanallar hizli gecsin

Ileriye donuk teknolojisi olsun

Renkler kaliteli olsun ve soluk olmasin

Olabildigince ince olsun.(cerceveler)

Cevaplarsaniz sevinirim.Tesekkurler
!
8 yıl
YINE , YENI ,YENIDEN TRAFIK CEKICI KAZASI
Yer beyazit.Simdi kendim cektim.

yorumsuz..

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.