H

Yarbay
09 Ekim 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme (?)
261 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
H
4 yıl
Honor Flypods Lite Batarya Süresi
Arkadaşlar merhaba. 2 hafta önce bu kulaklıktan almıştım. Tam şarjda 1 saat olmadan kulaklıklardan birinden pil bitiyor uyarı sesi geliyordu. Batarya çok cabuk 100 den 20 ye dusuyordu. Daha sonra servise verdim seri numarasini not alarak. Yenisini hemen gönderdiler fakat batarya bitme süresi aynı gibi. Acaba yanlıs bir şey mi yapıyoruz. Süre 3 saate yakın olmalı. Hadi 2 saat olsun. Hatta kulakliklarin ikisininde pilini bitirip sarj ettim yine once sag kulakliktan pil bitiyor sesi geldi. 1 saat oldu hala kullanıyorum. Yüzde 20 şekilde. Acaba sorun ne olabilir?
H
4 yıl
WD 480GB Green M2 Ssd Win 10
Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde aldığım sisteme bu ssdyi taktırmıştım. Fakat şöyle bir problem var. Windows açılış hızları hiçte tahmin ettiğim gibi olmadı ilk zamanlar yani geçenhafta ilk çalıştırmada 20 saniye sürüyordu artık 30 saniyeleri bulabiliyor. Bu ssd için ortalama açılış süresi ne kadardır?
H
7 yıl
Kpss 2017 Kitapları
Merhaba arkadaşlar. İkinci el konusuna açmak istemediğimden buraya konuyu açıyorum. Elimde 3 adet 2017 yılına ait tarihin pusulası, yargı anahtar sorular ve çıkmış sorular kitapları var. 2018 kitapları alırken yayınevleri hediye olarak vermişti. Bu kitapları isteyen bir arkadaş var ise kargo parasını ödemesi koşuluyla gönderebilirim. Maksat boşta kitap durmasın ekstradan soru çözecek arkadaşlara yardımı olur.
H
12 yıl
İnfamous Yükleme Sorunsalı
Selam arkadaşlar daha önce psn hack olayından sonra bedava oyun haklarından birine infamous almıştım. Dün format sonrası oyunu indirdim fakat yüklemeye çalıştığımda psp ya da psvita yı bağlayın gibi bir uyarı çıkıyor. Bu içeriği psp sisteminde kullanabilirsiniz diyor. İyi de bu oyun benim bildiğim psp ye dahi çıkmadı ve daha geçen ay yükleyip 3-4 gün öncesine kadar oynuyordum bu nasıl oluyor bilgisi olan var mı? Ek bilgi olarak da yükleme sırasında oyunun simgesi yanında sarı bir işaret var, bu dikkatimi çekti...
H
12 yıl
BF3 Premium Kardeşlik
Merhaba arkadaşlar Bf3 premium alacak arkadaş var ise kardeşlik yapılır. Kredi kartı yok iş bankasına havale yapabilirim.
H
12 yıl
Psn Plus Kardeşlik(Senelik ve ya 3 aylık)
Selam arkadaşlar. 1 yıllık psn plus için veya 3 aylık kardeşlik yapmak isteyen var mı? Kredi kartım yok, iş bankasına anında diğer bankalara ise jet hızında eft geçebilirim. Daha önce kardeşlik yapmış ve bu işin adabını bilen kişiler olursa iyi olur.
H
12 yıl
Top Spin Online Tenis Turnuvası
Selam Arkadaşlar Top spin 4 oynayan arkadaşlar var ise turnuva yapmayı planlıyorum. Katılacak var mıdır? İlk etapta 8 kişi olursak turnuvayı başlatalım. Herkes kendi yaptığı karakterle oynayacak. Set ve oyun sayıları, kortlar ortak karar çerçevesinde belirlenecek.


Katılım Listesi:

1-heavyblitzer
2-Enchantedd
3-respect_89
4-scorpioleo
5-bf3_savaşçısı
6-yavuzdesign
7-Arriba
8-Faithful Blood Day
H
12 yıl
GT5 Touring Car Şampiyonası
Merhaba arkadaşlar aklımda touring car turnuvası yapmak var. Tüm yardımlar kapalı 500pp ve kilo sınırlı. Hep beraber kararlaştırılarak ayarlanacak bir turnuva. Katılmak isteyen arkadaşlar var mı?


Araçlar ise şu standart araçlardan olabilir.


Touring Cars

S BMW 320i Touring Car ‘03
S Honda INTEGRA TYPE R Touring Car
S Mazda Atenza Touring Car
S Mazda Mazda6 Touring Car
S Mitsubishi FTO Super Touring Car
S Subaru IMPREZA Super Touring Car
S Toyota ALTEZZA Touring Car


DTM Touring Cars

S Alfa Romeo 155 2.5 V6 TI Touring Car '93
S Audi A4 Touring Car '04
S Audi Abt Audi TT-R Touring Car ‘02
P Lexus IS F Racing Concept ‘08
S Mercedes-Benz 190 E 2.5 – 16 Evolution II Touring Car ‘92
S Mercedes-Benz CLK Touring Car ‘00
S Opel Astra Touring Car (Opel Team Phoenix) ‘00
S Opel Calibra Touring Car ‘94
S Vauxhall Astra Super Touring Car ‘00
S Vauxhall Calibra Super Touring Car ‘94
H
13 yıl
2012\u0027de Resmen Türkiyede (mi?)
Merhaba arkadaşlar bugün Habertürk gazetesinde Seçkin Ürey Microsoft Türkiye Genel Müdürü Tamer Özmen ile Seattle da röportaj yapmış. Tamer Özmen, Türkiye pazarında hala aracılar ve kaçak yolla xbox gelmesine rağmen pazar da %5 lik paya sahip olduklarını ve 2012 de Türkiye pazarına girmesi için çalıştıklarını açıklamış. Bugüne kadar da resmi olarak satışa sunulmamasının sebebini sıkça görülen sistem kırma olduğunu ancak bugün Xbox ın sosyal network özelliklerinin öne çıktığını ve aleti kırsanız bile network den yararlanılamadığını söylemiş.

Demekki xbox ın resmi olarak Türkiye satışı belkide yakın. Ancak yeni nesil konsolların dedikodularının çıktığı şu zamanlarda gelse ne olur gelmese ne olur diyenleri duyar gibiyim. (haber daha önce verildiyse tez vakit kilit vurulsun)
H
13 yıl
Antivirüs Programları Önerisi
Merhaba arkadaşlar. Son 3 senedir lisanslı olarak Kaspersky İnternet Security kullanıyordum. Fakat yeni sürüm de aktivasyon sorunu olması ve elektronik mağazalarda da bulamamamdan dolayı yeni bir virüs programı kullanmak istiyorum. Bankacılık işlemleri yaptığımdan dolayı özellikle makinemde güvenlik konusunda biraz hassasım. Bu sebepten komple koruma sağlayan bir virüs programı önerirmisiniz.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.