U

Yüzbaşı
24 Eylül 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
135 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
U
3 yıl
Snapdragon 888+ ve Ekran Altı Kameralı Xiaomi Mi MIX 4\u0027ün Fiyatı Sızdı


Xiaomi’nin ilk ekran altı kameraya sahip telefonu Mi MIX 4 olacak. Dahası, cihazın Snapdragon 888 Plus kullanacağı söylentiler arasında. Fakat cihazın bu derece üst teknolojilerle çıkması pahalı olacağını gösteriyor, hatta şirketin en pahalı akıllı telefonu olması beklenmekte.

Son zamanlardaki sızıntılara göre cihazın başlangıç fiyatı 5999 Yuan  (yaklaşık 928 Amerikan Doları) olacak. Bu fiyatla Xiaomi’nin en pahalı telefonu olan Mi 11 Ultra’yı geçmiş olacak. Mi 11 Ultra’nın piyasaya sürülmesiyle şirket bu fiyatta telefon çıkarmak konusunda kendine güvenmeye başlamış görünüyor.



Önceki sızıntılar ve render görüntülerine göre cihaz kare beden ölçüsünü koruyor. Fakat iç parçalar ve dizaynları değişmiş durumda. Cihaz kıvrımlı bir ekrana sahip ve kıvrım derecesi oldukça az. Tedarik zincirine göre cihaz ekranı Huaxing Optoelectronics tarafında sağlanmakta. Ne yazık ki bu panel sadece 1080p görüntü sağlayabilmekte. Ayrıca kamera performansının iyi olabilmesi içini ekran detaylarının düşmesi gerekiyor. Xiaomi’nin elinde bulunan ekran altı kamera teknolojisi göreceli olarak gelişmiş olduğundan ekranın bundan etkilenmesi beklenmiyor. Xiaomi’nin  kamera optimizasyonu ile bu cihazda performansı artırdığı ve daha gelişmiş öz çekim performansı sunduğu sızan bilgiler arasında.



Kaynak:https://www.gizchina.com/2021/07/03/xiaomi-mi-mix-4-with-under-screen-camera-snapdragon-888-plus-price-leaks/
U
5 yıl
Opel astra h double ekran sorunu
Merhaba arkadaşlar,

2006 model opel astra h kasa orijinal ekranında video oynatırken negatif renk gösteriyor. Hatta normalde negatif gösteriyor. Daha önce bu problemle karşılaşan oldu mu? Çözümü nedir?
U
5 yıl
Fransızca başlangıç için tavsiyeler
Merhaba arkadaşlar,

Burslu olarak Fransa'da dil ve doktora eğitimi görmeye gideceğim fakat Fransızcam sıfır. Fransa'da ne kadar bir yıl belki bir buçuk yıl dil eğitimi görecek olsam da şimdiden başlamak istiyorum. Rosetta Stone'u bilgisayara kurdum ve küçükten başladım fakat her türlü öneriye açığım. ''Şunu çalışsan faydalı olur, bunu okusan çok şey kazanırsın'' dediğiniz veya göstereceğiniz herhangi bir yol çok makbule geçer.

Herkese şimdiden çok teşekkür ederim.
U
6 yıl
Balgurmesi.com--\u003e Anavarza Balda Maximum karta 50TL üzeri alışverişe %20 indirim
Merhaba arkadaşlar, yine bir Balgurmesi.com indirimi yapılmış. Gerekli bilgileri siteden kopyalayıp buraya yapıştıramadığım için linki bırakıyorum kusura bakmayın.
https://www.maximum.com.tr/TR/kampanyalar/kampanya-ayrintilari/Sayfalar/kampanya-ayrintilari.aspx?CampaignName=anavarza-bal-urunlerine-balgurmesicomda-20-indirim&IdCampaign=MjI1Mg==-ISB
U
6 yıl
Wifi IP Kamera Alacağım (yardım)
Merhaba arkadaşlar,
AliExpress'ten bir wifi ip kamera alacağım fakat bu konuda bilgisizim. Bana sadece elektriğe takıp sd karta kayıt yapacak bir sistem lazım, büyük kayıt kutusuna sahip değilim. Bazı yerlerden bu kameraların devamlı bilgisayarla beraber çalışması gerektiğini okudum yani bilgisayar da açık kalmalı, bazılarında öyle olmaması gerektiğini okudum ve emin olamadım.
Kısacası kamera sadece elektrik ve sd kartla kesintisiz birkaç gün kayıt yapılmalı ve gerektiğinde uzaktan bağlanılabilmeli. Su geçirmemeli ve mümkünse ses de iletebilmeli. Ayrıca hangi kod veya özellikten bu istediğim özellikte kamera bulabileceğimi yazarsanız sevinirim.
Mesela şu linkteki kamera belirttiğim özelliklere sahip mi? Sadece elektrik ve sd kartla kayıt yapabilir mi?
Techege 720P WIFI IP Camera Audio 1080P HD Network 1.0MP Wireless Camera Onvif Night Vision Waterproof IP Camera Free Adapter
http://s.aliexpress.com/bQrURji6?fromSns=Copy to Clipboard
(from AliExpress Android)
U
6 yıl
Geceye bir şarkı
Merhaba arkadaşlar,
Az önce Pek Yakında filmini seyrettim. Film gayet hoş ve sıcak olmuş, Cem Yılmaz'ın beğendiğim filmleri arasına girdi.
Filmde MFÖ şarkılarından birkaçı vardı ve özellikle birisi çok hoşuma gitti bende paylaşmak istedim. Belki benim gibi bu güzel parçayı duymayan vardır. Onları böyle alalım ;
https://youtu.be/ACJvOhuPRXE
U
7 yıl
Yerel uydu sinyal sorunu
Merhaba arkadaşlar,
Bu sabah apartmanın yerel uydusundan yayın almamaya başladık. Kontrol ettiğimde adaptörün üzerindeki ışığın yanmadığını fakat uydu kutusundaki ışıkların yandığını gördüm. İlk kez böyle birşey ile karşılaştığım için kutudaki ışıkların nasıl yandığı beni hala şaşırtıyor, ikinci bir güç kaynağı göremedim çünkü. Yeni adaptörle sorunun çözüleceğini düşündüm, başka birşeyden dolayı kaynaklanmış olabilir mi? Buyrun kutu ve adaptör resimleri;
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
U
7 yıl
Bit pazarı nerede? (İstanbul)
Merhaba arkadaşlar,
İstanbul'da bit pazarı diyebileceğimiz eski/ikinci el eşyaların satıldığı, semt pazarları gibi belli günler kurulan bir pazar var mı? Böyle yerleri gezip o eski eşyaları incelemeyi ve belki bir iki ilginç şey almayı çok seviyorum.
U
7 yıl
Rublede boşa dönme sorunu
Merhaba arkadaşlar, yedili rublede en küçük dişliye biraz yüklenince sanki sıkılıyormuş gibi biraz boşa dönüyor ve az daha yüklenince sanki yiv atıyormuş gibi tak diye şiddetli bir ses çıkarıp yine aynı duruma yani sıkılıyormuş gibi dönmeye geliyor. Bu durum sadece en küçük dişlide olmakta. Sorun ne olabilir?
U
7 yıl
Jant çemberi bulamama sorunu
Merhaba arkadaşlar,
27.5 inç çift katmanlı V frenli bisikletimin arka jantı yamuldu ve ben araştırmalarıma rağmen bu seçenekte bir tane jant çemberi bulabildim. Daha çok seçeneğe göz atmak istiyorum fakat google bana yardımcı olamadı. Bildiğiniz ürün çeşidi bol bir site veya bisikletçi var mı? İstanbul Kartal veya Pendik'te olması tercihimdir.
Hepinize şimdiden teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.