B

Binbaşı
15 Eylül 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
55 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
8 yıl
Autoking Maltepe Nasildir
Beyler, aracima bugun tirin geri geri gelirken carpmasi sonucunda olusan hasari lokal boya yaptirmam gerekiyor. Kasko sayesinde auto king'de mini onarim ile yapabiliyorlar fakat internette okudugum yorumlar beni suphelendirdi. Sizin dusunceniz nedir
B
11 yıl
Cdkeystore
Gittigidiyor üzerinden bu satıcıdan oyunu alan var mı? Sanalsaray gibi beta kodu mu satıyor
B
11 yıl
Taksici ile Tartistim
Beyler bugun yagmurda taksiye bindim fakat sofor soylenmeye kufur etmeye basladi, yine trafige girdiginden. Biraz ilerledikten sonra adam yuruyerek daha cabuk gidersin tarzinda konusmaya basladi. Bende sinirlendim, parasiyla degil mi diyerek kapiyi yandaki park edilmis arabaya carptiracak sekilde sertce acip indim. O yagmurda 15dk boyunca yurudum ve montum hala sirilsiklam ve ben 6da binmistim taksiye.

Kisacasi, ben bu arkadasin plakasini aldim ama bagli taksi duragini okuyamadim inerken silinmisti biraz. Ben bu herifi nasil sikayet ederim ve ya taksi duragini bulabilirim. Cidden cok sinirliyim bu adama.
B
11 yıl
Baglanti Sorunu
Aksamdan beri modemin sagdan ikinci isigi yani yanip sonuyor. Bu sorun neden kaynaklaniyor olabilir? Isigin uzerinde i harfi var
B
11 yıl
iPhone ile BIS kullanimi
Beyler ben iphone ile bb'den kalma bis paketimi kullansam bir yavaslik sorunu olur mu 3g hizinda
B
12 yıl
Takımdaki Sezer Sevgisi
Bu adamı neden bu kadar seviyorlar yahu, bilmediğimiz bir şey mi var. Adam bir gol attı tüm takım üstüne çıktı herifin
B
12 yıl
US PSN\u0027den Oyun Almak
Beyler ben arkadaşımla beraber madden nfl'i us psnden almak istiyorum. Nasıl halledebiliriz bu işi? Kredi kartımız çalışmaz sanırım?
B
12 yıl
Uydunet Bağlantı Sorunu
Santralde ve apartmanda ki kutuda hic bir sorun gozukmuyor fakat evde baglantimda sorun cikiyor. Uydunet calisanlari durumu cozemedi, yarin yeni modem getireceklerini soylediler ama bir ise yarayacagini sanmiyorum. Cunku test modemi ile denedik ve bir fark olmadi.http://62.248.80.10/ adresinden test yapinca snr sorunu oldugu gozukuyor ama santralde ve kutuda hicbir sikinti yok gozukuyormus.

Bu durum basina gelen var mi? Sorununuzu cozebildiniz mi? 3 gun once baglattim neti.
B
12 yıl
Projeksiyon Onerisi
4.5 metre uzaklıktan 1.5x1.5 metre boyunda ki perdeden goruntu almak istiyorum. ne onerirsiniz
B
12 yıl
Netbook acilmiyor!
Netbookun uzerinde sert bir cisim dusurdum ve netbook kitlendi. Yeniden baslatayim dedim ama acmaya calisirken Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press any key hatasi veriyor. Biosta 1. Boot device hdd ve pc acilirken dit dit tarzinda sesler geliyor.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.