E

Yüzbaşı
18 Ağustos 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
169 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
9 yıl
lord joker gel bakalım
Kardeşim, gel bakalım sen şöyle ne düşünüyorsun takımdan memnunmusun.Bu maç hoşuna gittimi bu mu Fenerbahçe Vitor amcan şampiyon yapıcak mı bizi ?
E
10 yıl
Playsation Plus kredi Kartı sorunu
Arkadaşlar öncelikle hayırlı ramazanlar hepinize.Ben yeni ps4 sahibi oldum önceden xbox kullanıyordum.2 gün oynuyabildikten sonra plus'a katılmam gerektiğini bildirdi makine bende tüm kredi kartlarımı adresler doğru bi şekilde girdim ama hiç bi şekilde kabul etmedi sabahdan beri deniyorum sony ile görüştüm hep aynı şeyleri zırvaladır kafayı yedım yok 72 saat bekleyin filan.Kartları ekleyemediğim için 14 günlük denemeyide alamıyorum bunun çözümü nedir arkadaşlar.
E
11 yıl
Garip Blackberry sorunu ??
arkadaşım bunndan 1-2 saat öncesine kadar girebiliyordu telefonundan sonra ne olduysa girememeye başlamış arkadaşlarımın pc sinden telinden filan girdim sadece kendi telefonunundan giremiyoruz işin garip yani onun telefonundanarkadaşlarım giriyor. bi virüs tarzı birşey payşamış ama hiç tıklamımış virüse filan kendisi cıkmış profilinde ama ben girip sildim acaba onunla alakası olabilir mi ?
E
11 yıl
Biletixden bilet alma
beyler bende 3 tane tarftar kart var şimdi 3 ünü aynı anda girip 3 tane cekebilirmiyim yoksa tek tek mi almak zorundayız
E
11 yıl
Platium Gold ve Klasik kart
Arkadaşlar bu kartların birbirlerinden farkı varmı baya bi fiyat farkı var cünküü aralarında.Hani farklıları derken bilet alma konusunda şuan hepsinden 1 bilet alınıyor benfica macı için ama sırası var mı mesala önce platinum kart sonra gold kart gibi.
E
11 yıl
Taraftar kart ve Benfica macı ile ilgili bi soru
Arkadaşlar öncelikle hepinize yakşamlar bi kaç soru sormak istiyorum.Ben benfica macına kale arkasına gitmek istiyorum ama malumunuz taraftar kart olmadan bilet almak imkansız.Aslında bugün gidip alıkcatım fakat 3 hafta içinde gelir dediler ki işime yaramaz fakat nette okudum eğer net üzerinden alırsak 2 günde numarası geliyormuş ve bileti onunla alabiliyormuşuz bu doğru mu ? Ankara'da oturuyorum kız arkadaşım ve arkadaşımla gidecem maca cok istiyorlar 3 tane bilet almam lazım ünifebden arkadaşım oradan bilet ayarlamaya çalışacak ama ben garanti olsun diye bu yöntemide denemek istiyorum eğer internetten alırsam numarası hemen gelir ve bileti alabilirmiyim ?
E
11 yıl
Bilkent Ctis için acil cevap :(
Beyler benim ygs 1 puanım ne yazikki baya düşük yani 540 bindeyim ve işin kötü yanı okul puanımda düşük gecen sene 50 bin geri atmıştı ve dahada kötü yanı yerleşmiş durumdayım şimdi ctis 481 bini alıyor en son gecen sene 320 binden düştü 481 bine bu senede düşme şansı var mı neredeyse yakın sıralamalar cünkü gecen seneyle yani girme şansım var mı gecen sene bile ben 470 binken bölüm 320 bindi ve sadece 4 binle kacırmıştım girmeyi?
E
12 yıl
Bügün UEFA için son gün
evet beyler bügün 25 haziran bügünde müfettişler itiraz etmezse gidiyoruz demektir.
E
12 yıl
25 haziran ile ilgili bi soru ?
Arkadaşlar şimdi 25 haziran gene bi karar daha mı cıkacak Fenerbahçe ŞL'ye gidebilir diye yoksa uefa müfettişlerinin 25 hazirana kadar bu karara itiraz etme hakkımı var ben tam anlamadım oraya biri acıklarsa cok sevinirim.
E
12 yıl
Beşiktaş\u0027a Avrupadan 1 yıl Men cezası
UEFA tarafından 30 Haziran 2011 ve 30 Eylül 2011 dönemlerine ilişkin olarak gerçekleştirilen denetimde Beşiktaş, UEFA Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play Kuralları'nın 65. maddesindeki, ''Futbol kulüplerine vadesi geçmiş borçların olmaması'' ve 66. maddesindeki ''Çalışanlara ve/veya vergi dairelerine vadesi geçmiş borçlarının olmamasına'' ilişkin hükümlerle ilgili olarak, mevzuat ihlali gerçekleştirmiş olma ihtimali nedeniyle disiplin kuruluna sevk edilmişti.
Kulüp başkanı Orman ve avukatların Mayıs'ın ilk haftalarında yaptığı birinci savunma sonucunda UEFA tarafından siyah-beyazlı kulübe 500 bin avro para cezası verilmiş ayrıca 5 yıl içinde UEFA kriterlerine aykırı hareket edilirse, 2 yıl Avrupa kupalarına alınmayacağı belirtilmişti.

Ancak UEFA disiplin müfettişleri bu karara itiraz etti ve NTVSPOR'un son dakika bandına göre takımımız Avrupa kupalarından 1 yıl süre ile men cezası aldı.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.