M

Yarbay
13 Ağustos 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
25 üye
Görüntülenme (?)
151 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
12 yıl
Hulk ve Axel Witsel Zenit\u0027te!
Gasprom ve Rus sermayesinin iş birliği ile, Zenit transferin son gününde iki büyük bombayı patlattı. 50 milyon euro bonservis bedeliyle, Hulk Zenit'in yolunu tuttu. Axel Witsel de transfer görüşmeleri için Belçika milli takımı kampına katılmamış, Belçika'da teknik direktörü de Zenit ile görüştüğünü doğrulamış. 40 milyon euro'luk bir bedel de Witsel'in Zenit'e gidişi ile ilgili söyleniyor. Hulk transferi kesinleşti, Witsel de resmileşirse Zenit iki oyuncuya transferin son gününde 90 milyon euro'luk bir harcama yapmış olacak. Ve bu Zenit'in transfer ve kadroyu geliştirme açısından son yıllardaki en büyük atılımı, tabii oyuncular için alacakları haftalık/yıllık uçuk maaş harici aynı atılım geçerli değil. Senin hep Avrupa'nın büyük takımlarına transfer olman beklensin; sen ordan para için kalk git Rusya'nın soğuğuna, kötü stadlarına, sentetik zeminlerine, futbol kalitesi açısından vasat ligine... Şu halleriyle bile Rusya ligini domine ediyorlardı, bakalım şimdi ne yapacaklar?
M
14 yıl
INTER - MILAN / 14 KASIM 2010 / 21.45


Maç Pazar günü saat 21.45'te oynanacak. Guiseppe Meazza'da, Inter kendi taraftarının önünde.

Inter'de Maicon, Samuel, Motta, Mariga, Muntari gibi eksikler var. Cambiasso ve Stankovic de olmayacak deniyor ama ona dair kesin bir bilgi bulamadım, doğru olmayabilir, o yüzden yazmadım. Anemi hastası olan Sneijder de olacak deniyor ama olsa da çok verimli olmaz büyük ihtimalle. Benitez hafta içindeki Lecce maçında onu dinlendirdi ama bir maç dinlendirmeyle anemi hastası olan adamın toparlanması, 90 dakika oynayacak enerji bulması çok zor, hele ki derbide oynaması için. Milan'da ise en önemli eksik Pato. Inzaghi de menisküs ameliyatı olacağı için sezonu kapattığından eksikler arasında. Diğer eksikler ise Bonera, Oddo, Antonini'nin de oynamama durumu var.

Milan'ın deplasmanda da olsa bu formsuz, sakatları olan, Lecce'yi, Brescia'yı yenemeyen Inter'i yenebileceğini düşünüyorum. Yine de büyük maçın havası başka olur tabii. Milan da bu sezonki büyük maçlardaki performansıyla korkutuyor biraz. En kötü beraberlik bekliyorum Milan açısından bu maçta. Milan bu Inter'e yenilirse oturur ağlarım herhalde kahırdan. Yeter ki Allegri Benitez'le kazmalık yarışına girmesin ve Ibrahimovic, Pirlo gibi oyuncular defanstakiler gününde olsun. Pirlo da son 2 maçtır oynatılmadı bu maç için. Ronaldinho da dinlendirilenler arasındaydı. Bu maç iki takım açısından da önemli çünkü zirvedeki diğer bir rakip üst üste Roma ve Cesena mağlubiyetleri ardından bu hafta da başka bir dişli ekip Napoli ile oynayacak. Juventus ise Roma karşısında.

Inter'i yeneceğiz inşallah, diğer ihtimalleri düşünmek istemiyorum.
M
14 yıl
Juventus-Sampdoria?
Uzun zaman sonra iddaa'da kupon yapayım dedim. Serie A maçlarından seçtim, 6 maça oynayacağım. Ancak en çok kafama takılan maç Juventus-Sampdoria.

Juventus'un Sampdoria'yı yenebileceğini asla düşünmüyorum, Juventus kazanamaz büyük ihtimalle. Geriye iki ihtimal, ya beraberlik, ya da Sampdoria'ya oynayacağım. Bazen düşünmüyor da değilim direkt Sampdoria'ya 2 oynasam mı riske girip diye. Sonuçta Sampdoria'nın kazanma ihtimali Juventus'tan daha fazla bence. Ama 02 çifte şans yapmak daha mantıklı ve daha garanti gibi duruyor.

02 çifte şans 1.69

Beraberlik 3.20

Sampdoria 3.60

Ne yapsam?
M
14 yıl
Ligdeki her maça çift ön libero ile çıkmayalım
Hücumda inanılmaz kilitleniyoruz. Dörtlü defans, önünde iki ön libero, bir de kaleci, etti 7 kişi. 4 kişiyle hücum ediyoruz. Sonra Niang niye gol atamıyor, yeteri kadar pozisyona giremiyor. Adam maç boyunca topla kaç defa ilerde buluşabiliyor ki, sorunumuz ileride çoğalamamak. Niang ileride topla buluştuğu zaman çoğunlukla yanında takım arkadaşını bulamıyor, geriye dönüyor. Sırf bu maç için konuşmuyorum, PAOK maçında da çok oldu bu. Bir de çift ön libero işi iyice kilitliyor. Niang gelirken burda hayatta ulaşamaz Fransa'daki istatistiklerine demiştim içimden, korkarım öyle de olacak gibi. Biz büyük takımız, ancak kendi evimizde Anadolu takımıyla oynarken çift ön libero, tek forvet çıkıyoruz. Böyle takımlara karşı koy Niang-Semih çift forvet mesela, arkalarına da Alex. Biraz risk almak lazım. Zaten böyle takımlardan sürekli atak yediğimiz de olmuyor, anlamı nedir 6 savunmacı ile çıkmanın?

Derbilerde, Avrupa maçlarında çift ön libero ve tek forvet ile oynarsın anlarım da, Anadolu takımlarına karşı böyle oynayınca işimiz iyice zorlaşıyor. Hadi deplasmanda da oynadım anladım, ama kendi evinde, çift ön libero, geri dörtlü, yani 6 savunmacı ve ileride tek forvet oynamanın amacı nedir?
M
14 yıl
Niang açıklandı
M
14 yıl
Intel i serisi işlemciler hakkında bir soru..
Bu soru geçen laptoplara baktığımdan beri var aklımda. Bir laptopta atıyorum i5 2.26 ghz işlemci varken diğerinde i7 1.6 ghz var. Bu durumda hangi işlemci daha iyi olur, i5'in 2.26'sı mı daha iyidir, daha performanslıdır yoksa i7'nin 1.6 Ghz'si mi? İşlemcinin modeli [i5 veya i7 olması] mı daha önemli, yoksa Ghz'si mi?

En son PC aldığım 2008'den beri konudan uzak kaldım, ben hala Core 2 Quad'da kaldım doğrusu. Bu i serisi Intel işlemciler hakkında pek bir bilgim yok, o yüzden soruyorum. Tek bildiğim i3, i5 ve i7'nin kullanıcı kitlesi olarak daha çok kimlere hitap ettiği.

Uzun zamandır merak ettiğim bir konu, konu açmadan önce internette bir araştırayım dedim ama net bir bilgi bulamadım. Bulduğum bilgilerde de işlemcilerin hangi kullanıcılara hitap ettiğiydi.

Sorumu cevaplayacak biri olursa sevinirim.
M
14 yıl
AC Milan 2010-11 Formaları
Klasik çubuklu forma

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

Deplasman forması, beyaz

< Resime gitmek için tıklayın >

Alternatif forma, siyah

< Resime gitmek için tıklayın >

Formalar renk olarak aynı, Milan forma renklerini yıllardır bozmuyor, sadece bazı değişikliklere gidiyor. Yeni sponsor Fly Emirates de göğüs reklamı olarak yer alıyor. Siyah forma yine her zamanki gibi favorim, bulursam siyah forma alacağım bu yıl. Bulamazsak çubuklu alacağım ama keşke çubukluyu da ince çubuklu yapsalarmış, öyle daha güzel oluyordu. Ama yine de bu şekil de güzel.
M
14 yıl
Guitar Hero Les Paul Gitar Sorunu
Bugün Bimeks'ten Guitar Hero Les Paul gitarı aldım. Gitarın pillerini taktım, usb adaptörünü de PS3'e bağladım. Gitarın her fonksiyonu menülerde çalışmasına rağmen oyunun içinde çalışmıyor o 5 renkli tuşlar. Aslında çalışıyor ama gelen notaya zamanında ve doğru basmama rağmen sanki yanlış basmışım gibi herhangi bir alev de çıkmıyor notadan. Bir süre sonra da doğal olarak yuhalıyorlar beni.

Guitar Hero Van Halen ve Green Day: Rock Band demolarında denedim, ikisinde de sonuç aynı. Tuşlar menüde çalışmasa tuşlar bozuk diyecem ama menüde çalışıyor, notalar akarken de doğru zamanda doğru notaya basmama rağmen alev çıkmıyor, boşa basılmış gibi oluyor sanki.

İnternette biraz araştırdım ama daha çözüm bulamadım malesef. Biraz şu "Lag calibration" olayına baktım ama çözemedim sorunu. İnternetteki bazı kalibre ayarlarını girdim yine aynı durum, kendim kalibre ettim yine aynı. 22" LCD monitörüm var onda oynuyorum ama kalibrasyon sorunu olduğunu da sanmıyorum, çünkü DJ Hero'da oynamama rağmen onda hiç bir kalibre ayarı yapmadan oynuyorum.

Saatlerdir uğraşıyorum ama sorunun çözümünü bulamadım, çözümü veya önerisi olan varsa sevinirim. Gitarın tuşlarında temassızlık mı var acaba anlamadım ki nedir problemin nedeni.
M
14 yıl
Lille-Fenerbahçe maçı skor tahminleri
1-1 berabere kalacağız diyorum ben. Sizlerin tahminleriniz nelerdir?
M
14 yıl
DS için RPG oyun tavsiyeleri?
Nintendo DS için güzel RPG oyunlar arıyorum. Sizin önerileriniz, tavsiyeleriniz nelerdir bu konuda?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.