G

Yüzbaşı
25 Temmuz 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
50 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
4 ay
Kan Davası Güneydoğu vs Karadeniz
Kafama bir mevzu takıldı. Biliyorsunuz Güneydoğu bölgesinde de, Karadeniz bölgesinde de 7'den 77'ye belinde silah olmayan insan yok gibi birşeydir.

Fakat biri diğerini vurduğunda Güneydoğu'da bolca kan davası çıkarken, Karadenizde neden bu tarz büyük zincirleme kan davası alevlenmiyor ?

Sizce sosyolojik mi coğrafi midir sebebi ?
G
7 yıl
Eski Cizgi Filmler
Arkadaşlar bu baslik altinda eski ama nadir bilinen cizgi film ve animeleri paylasalim.

Tomy ve Oscar

Yesil ejderha Prezzy vardi 😂
G
7 yıl
Gecmisteki seyler bize neden guzel gelir ?
Acaba eskide kaldiklari icin mi ozlem duyuyoruz yoksa cidden eskiden hersey daha mi guzeldi ?

Örnek: fallout2 mesela suan bakiyoruz grafikleri falan igrenc ama cok guzeldi oyun yani ara sira boyle eski oyunlari acip oynuyoruz. Veya eski muzikler gibi.

Sebebini varsa orneklerinizle yazarsaniz sevinirim gencler
G
9 yıl
Ekran kartı sorunu
İyi forumlar arkadaşlar benim bir sorunum var bilgisayar 2 de bir resetlenip duruyor arada donuyor arada resetleniyor neyse ramleri falan söktüm tek tek taktım ne bileyim harddisk dediler değiştirdim (gerçi ölmüştü) neyse en son bu powercolor hd4850 ekran kartımı çıkardım şuanda ati radeon x1200 onboard ekran kartını kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok acaba ekran kartımla ilgili problem nedir bi yardım ederseniz sevinirim
G
14 yıl
Digimon RPG HAKKINDA !!
ARKADAŞLAR ŞU DİGİMON RPG DE BİR UYELIK ALAMADIM FORUMLARDA KNOULARDAKILERIN AYNISINI YAPOIYORUM 3 CU ADIMDA BENİ İLK ADIMA ATIYOR ARKADAŞLAR GERİZEKLAI KONUMUNA DUSTUM 1 UYELIK ALAMADIM 1 KİŞİDE BANA UYELIK ALABILIRMI LUTFEN RICA EDIYORUM KARDEŞLİK OLMESİN LUTFEN :(


email: bkm_alpi@hotmail.co m
G
14 yıl
Pokemon Vortex Trade
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.