H

Binbaşı
23 Temmuz 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
155 (Bu ay: 3)
Gönderiler Hakkında
H
5 ay
Reddi miras
Kayın babamın dayısı öldü, borçu çok, eşi reddi miras yapmış, çocukları yok. Ölenin yaşayan kardeşleri var onlarda reddi miras yapıyor. Kayın babanın annesi daha önce öldüğünden, onlarda kardeşleri ile toplanıp retti miras yapıyor. Oysa daha mirasçı ilan edilmediler. Şimdi onların çocukları yani eşim ve bizim çocuklar içinde retti miras gerekir diyen olmuş bana çok saçma geldi. Ölenin kardeşlerinin retti mirası ile sürecin bitmesi gerekmez mi
H
6 ay
Hepsijet şikayet
Bu firmayı kime şikayet edebilirim Twitter da etiketleyebileceğim bir yönetici var mı. Müşteri hizmetleri çözüm üretmemek adına kurulmuş bir yetkili lazım.
H
6 ay
Akü sorunu chevrolet cruze
Araç sabah sorunsuz çalıştı işe gittim park ettim, öğle arası aracın yanına geldiğimde kapılar kumandadan açılmadı. Manuel açtım anahtarı bir tur çevirdim. Ekranda sadece motor ışığı yanıp dönüyordu başka bir hareketlilik yoktu. Akünün oradan ses geliyordu (video linkte). Aküyü ölçtüm 7 ye düşmüştü. Takviye ile çalıştı. 20 km yol sonrası tekrar ölçtüm 12.6 olmuştu. Araç çalışırken 14.5 gibi değerlerde. Ertesi gün sabah aracı çalıştırmadan tekrar ölçtüm 12.5 ti akü araç sorunsuz çalıştı.
Gün içinde tekrar bir sorun olmadı. Şimdi bu akü niçin boşaldı videodaki ses niye oluştu. Bu konuda bilgi olan yazabilir mi


https://www.youtube.com/shorts/PUQNYA8-aNE?si=i_wbp7dk8exi3yYc
H
7 ay
Depremde ağır hasarlı bina hak sahipliği
Merhaba, depremde evim ağır hasar aldı, sonrasında yıkıldı. Afad hak sahipliği başvurusu yaptım kabul edilmedi. Gerekçe ise aynı adrese birden fazla kişinin başvuru yaptığı ( sitede 3 blok var dış kapı numaraları aynı yazıldığından komşulardan birileride benim daireye başvuru yapmış) bu sebeple kimin hak sahibi olduğu tespit edilemediği gerekçesi ile başvurum kabul edilmedi.

İtiraz sürecinde, Tapu, dask, fatura ile itiraz ettim bu kezde dış kapı no 3, fakat vatandaş 3/2 nin bilgileri ile başvuru yapmış diye ret edildi. Aslında bina dış kapı no 3/2 fakat hasar tespit sırasında 3 bloktan oluşan olan sitenin bir bloğuna 3/1 diğerine 3, ve bizimkine de 3 dış kapı no yazılmış yani dış kapı numaraları eksik yazılmış. Hasar kodunda bina dış kapı no yanlış olduğu için ret yedik yani. Şimdi idare mahkemesine dava açın diyor afad. Zaten mağdur durumdayım birde avukat ücreti vereceğiz idare mahkemesine avukat tutmadan başvuru yapmak istiyorum. İdare mahkemesi başvuru dilekçesi örneğine ihtiyacım var yardımcı olabilecek olan var mı?
H
7 ay
İmmobilizer arızası mı
Aracı park ettim, 20 dk sonra geri geldim, kapıyı kumanda ile açtım kontağı açtım, gösterge ısıkları yandı. Ama anahtarı çalıştırma konumuna alınca hiç bir şey olmadı. Sonra tekrar denedim ekran ışıkları tamamen gitti. 3-5 dk sonra her şey normale döndü araç çalıştı. Aküyü ölçtüm akü sağlam neden yapar böyle bir şey
H
7 ay
Motor sesi
Merhaba 1.6 chevrolet cruze aracım var araç 120 km hızdan sonra bağırmaya başlıyor atmosferik motor olduğu için mi yoksa bir sıkıntı mı var. 2600 devirde 100km hıza ulaşıyor. Yüksek hızlara çıkma sıkıntısı yok ama 3500 devir civarı ses baya yükseliyor devir daha fazla arttığında ses azalıyor.
H
7 ay
Lpg filtresi değişim ücreti
Lpg filtresi ve kesici filtre değişim ücreti ne kadar marka atiker
H
8 ay
Kedi ve perde
3 aylık kedim var perdelere zarar veriyor onu perdeden nasıl uzak tutarım
H
9 ay
Akü Volt durumu
Araçta sonradan takılma bir ekran var ve akü voltaj gösteriyor. Araç çalışırken 14.2 boşta 11.6 gösteriyor bu ekran ne kadar sağlıklı bir ölçüm yapar ve bu değerler nasıl.
< Resime gitmek için tıklayın >
H
9 ay
2.araca trafik sigortası
Mevcut aracım varken bir araç daha aldım. 2. Araçım için zorunlu trafik sigortası yüksek çıkıyor. Basamak indirimini sadece 1. Araca yapıyor. Yeni aldığım araca siğorta yapmadım. İlk aracım sigortası yarın doluyor. Onu yenilemesem. Önce 2. Aldığım araca siğorta yapsam indirim ona geçer mi. Çünkü 1. araç satılacak 2. araçla devam edeceğim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.