S

Binbaşı
26 Mayıs 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
39 üye
Görüntülenme (?)
152 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
geçen ay
Switch ethernet baglanti ip alamama .
Degerli arkadaslar okula switch aldik interneti diger bilgisayara vermek icin. Modemden gelen ethernet kablosunu switche bagladigimda sadece bir bilgisayara internet geliyor. İp tanimliyor. Diger bolgisayara ip tanimlamiyor. Sorun ne olabilir? Switch besli. İki bilgisayar var biri nete baglaniyor digerine ip vermiyor.
S
5 ay
Motosikleti yeni aldim bir sorum olacakk
Degerli dostlar fabrikasyon 110 cc kuba sj50 pro aldim. Yeni basladim surmeye motor 50 km hizi gecmiyor acaba limitor kablosu sokulmemis olabilir mi? Birde rodajda yuksek devirdemi kullanmam gerek ?
S
8 ay
Değerli dostlar forumdaşlar bir bakabilir misiniz?
Eski üyelerden biriyim ilk defa forumdaki kardeşlerimden birşey rica edeceğim. İskenderunda depremin en şiddetli yaşandigi yerde ikamet ediyoruz kardeşim sevimli kiziyla oyun videolari cekiyor kucuk yaş grubuna hitap eden cocuklarin izleyecegi bir youtube hesabi actilar 20 saniyenizi almaz abone olursaniz mutlu oluruz tesekkur ederim desteklerinizi bekliyorum..


https://www.youtube.com/@nihalkus_5
S
9 ay
Biyometrik kimlik dogrulama nasil aktif edilir yardim lutfen.
Biyometrik kimlik dogrulama androidde nasil acilir gizlilikte ekle deniliyor ama bulamiyorum telefon xiomi 12
S
geçen yıl
Depremzede..
Degerli arkadaslar selamlar. İskenderunlu depremzedeyim bu hasarli olan yer tasiyici kolon mu acaba yoksa perde beton mu?

< Resime gitmek için tıklayın >
S
2 yıl
Radyatör metraji ile ilgili yardim...
Degerli arkadaslar ev 130 m2 petek metraji 8.7 su an. Koridor ince biraz orada 60*60 demirdokum plus petek var .kombim 20000 kcal warmhaus enerwa. Koridordaki bu kisa olan petegi 2200 tl karsiliginda 130*60 demirdokum plus ile degistirmem ev icindeki isiyi daha uzun sure tutmaya ne derece yardimci olur bu masrafa gerek var midir? Kombimi ot ile genelde 22 derece ayarli olarak kullanmaktayim. Fikir verirseniz sevinirim....
S
2 yıl
Degerli arkadaslar yardim lutfen vana karlanma hakkinda ss var
Arkadaslar ikinci el bir klima aldim pek denememistim kisin aldigim icin. Sicaklar artinca calistirayim dedim icerisi buz gibi oluyor fakat dis unitedeki alttaki kalin borunun girisindeki vana ve borunun ust kisimlari yarim saat sonra buzlanmaya karlanmaya basladi ve cok fazla o kisimdan su akitti.Sorun ne olabilir vanada catlak mi var yada gazi mi eksik dis unitenin cevap verenlere cok tsk ederim.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
S
3 yıl
Lpg benzine gore daha dezavantajli oldu..
Benzin 8 litre lpg 11 yakiyor desek lpg daha dezavantajli oldu yaziklar olsun..
S
3 yıl
İki aractan hangisi arkadaslar blue/corolla
2016 ikisi de
Corolla 1.6 otomatik benziinli lpgsiz arka kisimdan hasar kayitli
Blue 1.4 otomatik benzinli lpgli hatasiz hangisini secmeliyim degerli dostlar
S
3 yıl
Gurbetcilerimizin çok sevdikleri ülkemize dönememe sebebi..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.