W

Yüzbaşı
12 Temmuz 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
31 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
W
16 yıl
(İş Teklifidir) Grimbatol Horde\u0027dan Gold satmak isteyenler için
500 golddan 3-4k ya kadar alım yapabilirim miktarın önemi yok, satmak isteyenler bir bana ulaşsın lütfen

Sürekli alım da yapabilirim, uzun vadede farm yaparım ben diyorsanız da ulaşabilirsiniz.

Ama şu anda acil 500g lazım :) Teklifler PM den lütfen
W
16 yıl
WoW GOLD taleplerinizi de Karşılıyoruz
AhnQiraj da Ally tarafında acil olarak 2k gold arıyorum. İlgilenenler iletişime geçebilirler. Banka hesabınız olmasına gerek yoktur. Ödeme şekli olarak farklı yollar sunabilirim.




Başka serverlarda lazım olacak yakında, aşağıdaki serverlarda iseniz de uzun vadeli yada kısa vadeli farketmez, birlikte çalışmak için iletişime geçebilirsiniz. Minimum 2k gold alımı yapacağım.

Burning Legion : Ally-Horde
Dunemaul : Horde
Grim Batol : Ally-Horde

Ödeme şekli Özelden görüşülecek, Lütfen alakalı iseniz iletişime geçin. Sadece merak ettim diye gelen PM ler yanıtlanmayacak, şimdiden söyleyeyim kimse darılmasın sonra

Herkese İyi Oyunlar
W
17 yıl
İST: Siyah Cort X-6 Arıyorum
İstanbul'dan görerek elden alabileceğim, Temiz (Manyetikleri Sağlam, Telleri paslanmamış, Sap kısmında oynama olmayan, gövdesinde ezik, çatlak çizik olmayan demek oluyo bu ), 2006 ve sonrası üretim, ikinci el CORT X-6 ELEKTRO GİTAR arıyorum, Rengi özellikle SİMSİYAH olmalı... :)

Fiyatta uçmadığınız sürece anlaşırız Yenisi 350 YTL + KDV zaten lütfen buna göre fiyat verin. 1-2 yıllık gitarları aldığımız fiyattan satamayacağımızı da lütfen unutmayalım

Buradan ulaşabilirsiniz, keyfe göre PM de atabilirsiniz.
W
18 yıl
Prepaid Game Card
Prepaid Game Card Aral ithalat tarafından artık Türkiye'ye getirilmeyecek bu yüzden arayıp da bulamayan arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler.

MSN : walandyl@hotmail.com
W
18 yıl
WARCRAFT YOLDA!!! JELATİNLİ SON 2 KUTU!!
GÜNCEL : ÖNCEKİLERİN HEPSİ SATILDI, ŞİMDİ 2 TANE YOLDA... CUMAYA ELİMDE OLACAKLAR. 1 TANESİ REZERVE, DİĞERİ İÇİN ACELE EDİN :)

PM yada MSN : walandyl@hotmail.com
W
18 yıl
WOW için Güvenli Aylık Ödemeler
Elimde 2 adet yurtdışından gelme kutulu şekilde WOW Prepaid Game Card vardır,



Kredi kartı olmayanlar yada internette kullanmak istemeyenler; bu kartları alıp şifreleri hesaplarınıza girerek gönül rahatlığıyla aylık ödemelerinizi yapabilirsiniz. İlgilenen arkadaşların PM lerini bekliyorum!!

Döviz yükseldi bende fiyatlar aynı!! YTL bazında sabit fiyatla güven içinde kullanın

NOT: İstanbul içine elden, İstanbul dışına kargoyla teslimat yapılabilir.
W
18 yıl
Sıfır Jelatinli WOW EU Paket Geliyoo
Buradan daha çok ilgili insan görebilir, Ben getiricem haftaya elimde olacak, isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim,
PM Atın.
W
19 yıl
Fujitsu Siemens v2045 ARIZASI
Az önce Fujitsu Siemens AMILO Pro v2045 yine yan yattı... Laptopda çalışırken mavi bi ekran geldi kendini restartladı (ki bu aralar çok geliyodu o mavi ekran daha önceki windows çökmesinde de aynı mavi ekran gelmişti ) BIOS açılışında altta geçen mavi şeridin yarısında donup, daha sonra da Operating System not found diye hata veriyor. İlk windows da bu mavi ekran yüzünden göçmüştü, hatta Neroyu kurmaya kalktığımda c:/program files/ahead klasörüne kurmaya çalışınca da bikaç kez aynı mavi ekran ve restart ile karşılaştım. Sonunda hedef dizini c:/program files/nero yapınca sorun ortadan kalkmıştı.

Şimdi sorunun kaynağı veya çözümü hakkında bilgisi fikri yorumu olan var mı? Bir de PC Depodan aldım, yetkili teknik servisi nerde bunun?
W
19 yıl
Canon hakkında bilgisi olanlar baksın
Canon Ixus 50 amerikadaki adı Canon SD400 ELPH, burdaki ELPH ne anlama geliyo bilen var mı acaba?
W
19 yıl
Toshiba Notebook Çantası
Ya bu Toshiba Laptop çantalarının ince(slim) modelleri var ya çok hoş, onlardan nerde bulabilirim acaba? Bilen varsa bi yardım edebilir mi? Yeni yada eski olabilir.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.