_

Teğmen
18 Nisan 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
33 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
_
2 yıl
2022 peugeot 508
Merhabalar. 2016 vw cc exclusive sahibiyim. Dün 508 gt line dizel motoru test etme fırsatım oldu. Performans olarak bi beklentim yoktu zaten. Motor sesi biraz fazla geldi. Donanım ve görsel olarak zaten begeniyorum. Bayi 100 bin faizsiz kredi ve cam tavanlı allure için 710 bin fiyat verdi. Benzinli dizel fiyat degişmiyor dedi. Acıkcası aracımı degiştirsem pişmanlık yasarmıyım, benzinli ve dizel arasında hangisini tercih etmeliyim, benzin mazot fiyatları aynı, litre olarak kayda deger bir avantaj saglarmı dizel almak. Daha 180 beygirlik insignia kullanmıştım, muhtemelen ondan bir tık daha iyidir benzinlinin performansı. Kararsız kaldım.
_
8 yıl
Vw cc almayı düşünüyorum..
2013 model vw golf 1.6 tdi comfortline manuel aracım var, acıkcası aracın boş olması ve manuel olması biraz araçtan soğuttu beni.
Vw cc lerde güzel kampanya var, % 6 indirim yapıyorlar, exlusive paket 118 bine geliyor. Hem otomatik olması hem donanım olarak dolu olması hemde tasarım olarak beni bu araca yönlendirdi.
Seneye kasa değişecek ama en boşunu bu fiyatlara alamayız diye düiünüyorum. O yüzden bu fırsatı değerlendirmek istiyorum.
Acaba dizelden benzinliye geçiş beni pişman edermi, sizce almalımıyım, yoksa hiç maceraya bulaşmayayımmı.
Yardımcı olursanız memnun olurum, tesekkürler..
_
11 yıl
Golf 7 1.6tdi comfortline ve astra 1.3 cdti hb sport sunroof
bilgili ve tecrübeli arkadaşlardan yardım rice edebilirmiyim.

şu an insignia kullanıyorum fakat ilana koydum. kar zarar illaki satılır ilerleyen günlerde. iki arac arasında kaldım. yalnız donanım olarak golf bana çok vasat gelsede motoru ve piyasadaki hakimiyeti dolayısıyla golfe yöneliyorum. sonucta iki aracın içine oturduğumda golfte bariz daha kalite hissi uyandırdı. fakat astrada daha uygun fiyata daha fazla donanım alma şansı var. fakat astranında motorundan çekiniyorum.

senede maximum yapacağım km 20bin km. yarısı şehiriçi yarısı şehirdışı olur. fikri bilgisi olan arkadaslar yardımcı olursa sevinirim. şimdiden teşekkürler.

not:ikisinide sıfır düşünüyorum..
_
14 yıl
nokıa x3..
mrb arkadaşlar. nokıa x3 almayı düşünüyorumda alan kullanan yada fikri olan varmıdır. güzel görünüyor alınırmı kullanılırmı acaba.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.