T

Yarbay
07 Temmuz 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
80 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
T
10 yıl
c4 dizel otomatik
merhaba

altaki iki araca bakiyorum. ilan tarihleri kafami karistiriyor. kirmizi olan plaka sorgusunda temiz cikti ama hic hasar cikmamasida garibime gitti. siz ne onerirsiniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-acill-satilik-citroen-c4-sx-pk-mcp-dizel-164686939/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-sahibinden-otomatik-citroen-c-4-1.6-hdi-sx-pk-kazasiz-149800646/detay
T
12 yıl
UEFA\u0027dan Kartal\u0027a şok ceza
http://www.fanatik.com.tr/UEFAdan-Kartala-sok-ceza_3_Detail_33_264266.htm


Bu Haber doğrumu ? Borçları yüzünden ceza vermiş olamaz herhalde dimi. Eğer öyleyse çok olmaya başladı bu UEFA!!!
T
12 yıl
Mist of Pandaria ilk PvP görüntüleri
T
13 yıl
anasayfa haberleri hk.
Forum içinden anasayfa haberlerine giremiyor. Karsıma bomboş bir sayfa geliyor. Sorun benden mi kaynaklı yoksa herkezde böylemi? Mesela FX57'nin açtığı konulara girdiğimde karsıma bembeyaz bir sayfa çıkıyor.

http://www.donanimhaber.com/tm.asp?m=53623076
T
13 yıl
Mesajlara link verilemiyor
Herhangi bir konuya mesaj atarken link butonunu kullanarak link vermek istediğimizde

Type mismatch: 'SQLSafeInput'

/pgdlink.asp, line 66


hatası çıkıyor.
T
13 yıl
reklam.ndijital.com
Sayfayı her yenilediğimde reklam.ndijital.com adresine uğruyor ve en az 45sn bekletiyor. Bunu engellemenin bir yolu varmı?

Ayrıca avatarımın altında bulunan 2 kırmızı 3 gri kutucuk ne anlama geliyor?

Ve ayrıca Kıdemli Yarbay nasıl olunuyor?
T
13 yıl
Item Programı
Bir program vardı Roar gibi biseydi adı. Armory'ye bağlanıp karakterini görüyordun. Itemlerini, talentlerini değistirip dps'ını nasıl değistiğini falan görebiliyordun. Oyunu bıraktım diye silmiştim, simdide bulamıyorum internetten.
T
13 yıl
Neden herkez accountunu satıyor?
Geçen D&R'de gördüm. 60TL'ye 2 paket birden satılıyordu. Dedim alıyım başlarım diye, buraya bir girdim bütün sayfa satılık account. Noluyoruz, niye herkez kaçarcasına satıyor accountları. En son bıraktığımda(oyunun başlarıydı) oyun gayet iyi ilerliyordu. Sanırım hersey istenildiği gibi gitmedi. İsin kötü tarafı forumda bilgide bulamıyoruz. Sanırım oyunu almamam gerekiyor?
T
14 yıl
BOSS level
WoW'daki BOSS'ların 83 level olduğunu kanıtlıyacak bir link arıyorum. Blizzard yada MMO tarafından açıklanan bir yazı falan varmı?.
T
14 yıl
COOLER MASTER RC-831
Cooler Master RC-831 Vatan Bilgisayarda 318TL gözüküyor. Bu biraz anormal bir fiyat değilmi. İnternetten satın alsak bi sorun çıkarmı sonradan acaba?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.