O

Yarbay
05 Nisan 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme (?)
284 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
O
4 yıl
Konu Dışı Konuları Listelere Girmesin (Lütfen).
Konu dışı bölümüne açılan akıllara zarar (hepsi değil ama büyük çoğunluğu) konular "öne çıkanlar" ve "popüler konular" listelerinde yer almamalı. Çoluk çocuk, işsiz güçsüz , depresif veya troll ne kadar üye varsa öne çıkartıp mesaj yağmuruna tutarak konuları listelere sokuyor. Bu listeler ve gerçekten ilgilenilmesi gereken konuları görmek isteyenler bu zulmü hak etmiyor. Yönetimden bu kaosa bir son vermesini istirham ediyoruz. Saygılar.
O
5 yıl
40 mm Altı Otomatik Saat ?
Günlerdir internette karıştırmadığım yer kalmadı . Yüzlerce modele baktım. Eski modellerde mevcut fakat yeni modellerde 40 mm altı otomatik saat neredeyse yok. Birkaç model var ama o parayı versem ev alırım yani beni çok çok aşıyor. Bir de verilen bilgiler ya eksik ya da yanlış. Araştırmak çok zor oluyor. Resmen deli ettiler beni. Dümdüz değil fakat çok da şatafatlı olmayan bir saat bulamayacağım sanırım. Belki buralardan bir öneri alabilirim , umut işte ...

40 mm de kabulüm . Örnek şöyle bir şey ama replika saat almak istemiyorum.https://www.etaborsasi.com/hk1893-patek-philippe-nautilus-power-reserve-yeni-urun2606.html
O
5 yıl
Ülke ve Dünya Gündemi Sorumsuz Sorumluları Değişsin
https://forum.donanimhaber.com/ulkemizde-artik-sabah-ezanlari-imsak-vaktinde-okunacak-ve-sabah-namazi-yarim-saat-sonra-kilinacak--140864026-2#140872995
Konusuna yazdığım ;
"Ulan bir konuda da bilgisi olmayan zevat kıçından element uydurmasın ya hu? Abdestten namazdan haberiniz yok ama her şeye maydanoz olmaya bayılıyorsunuz . 2 dakka susun da motorunuz soğusun."

şeklindeki mesajı silen sayfa sorumlusundan şikayetçiyim. Bu bölümün bir veya birden fazla sorumlusunun yaptıkları ayyuka çıktı artık. Bu ne çifte standartçılık ? Bu mesajdaki kural ihlalini bana gösterebilecek bir babayiğit var mı? Kıç kelimesine mi takıldınız ? Millet ağzına geleni yazıyor , bir muhafazakar gık dese kabahat ... Üst yönetim , artık sorumlu diye atadıkları bu şaklaban(lar)ın yaptıklarına dur demeli . Evet şaklaban ... hatta üstüne basa basa , altını çize çize şak-la-baaan ... Bu yapılan başka şekilde açıklanamaz , tanımlanamaz. Bu nedir ya hu? Sabrın da bir sınırı var. Adamına göre keyfi işlem yapılacaksa söyleyin de boşuna yazmayalım. Genelde buraya cevap yazan @Jeolog. ve/veya yönlendireceği bir başka yöneticiden cevap bekliyorum.
O
5 yıl
Kaybettiklerimizin Numaralarını Silememe
Kaybettiklerimin ne telefonumdan numaralarını , ne de listemden sosyal medya hesaplarını silemiyorum. Silersem , hatıralarına ihanet etmiş gibi hissediyorum. Fakat isim ve numaralarına denk geldikçe de burkuluyorum. Gittiklerinde , hayatımda kapladıkları yer oranında içimde boşluklar oluşturanlar ; bir de bu yolla hüzün veriyor. Hayattayken kıymet bilip , kıymeti bilinenlerden olmak umuduyla ...
O
5 yıl
Admin Ne İş Yapar ?
Foruma milletin birbirini yiyeceği bölümler eklediniz ve saldım çayıra mevlam kayıra mantığı ile hareket ediyorsunuz. Bir grup sistemli olarak insanlara ve manevi değerlerine neredeyse ana avrat küfrediyor gıkınız çıkmıyor. Anında görülmesini beklemiyoruz ama konular popüler listesine , yorumlar en beğenilenler olarak en üste giriyor hala sizden ses seda yok. Ne zaman ki biz tepki gösteriyoruz , o zaman aklınız başınıza geliyor. Birkaç müslüman çıksın da bunlara cevap versin onlara da ceza kitleyelim diye ellerinizi mi oğuşturuyorsunuz? İlgili kişilere soruyorum ... Ne İş Yaparsınız Siz Arkadaşım? Yapamıyorsanız bırakın bu işi ya da kapatın bölümleri. Bizlere ve manevi değerlerimize hakaret edilmesine zemin hazırlıyorsunuz. Sessiz kalmamızı bekliyorsanız yanılıyorsunuz.
O
5 yıl
Atış Serbest mi? Değilse Bu Ne Turşusu ?
Öncelikle yöneticilere (özellikle ülke gündemi konusunda) sabır ve kolaylıklar diliyorum. İdare işi gerçekten zor. Fakat biz de kullanıcılar olarak bazı standartları talep etme hakkına sahibiz. Fikri olarak 2 farklı kutba bölünmüş ortamda , bir güruh açık seçik veya üstü kapalı olarak "ak it" veya "çomar" ya da bunların türevleri kelimeleri serbestçe kullanmaktadır. Bu durumdan atışın serbest olduğu anlaşılmaktadır. Madem serbest , şu andan itibaren "ak it " ifadesini kullanan herkese "herhangi bir renkte it" , "çomar" ifadesini kullananlara da "herhangi bir cins it" (aslında "sokak kırması" en uygunu) olarak karşılık vereceğim. Sonra hiç bir yönetici çıkıp da bana hakaret makaret ayakları yapmasın.

Konu Dışı Not :
Şu sıralar "küfür"!!! nedeni ile de bir cezam onay bekleme aşamasında . İşin aslı , umurumda değil. Bana , elinde hiç kanıt olmadan , üstelik yazdıklarımı anlama kapasitesinden yoksun bir oluşum tarafından "fetöcü" yakıştırması yapılacak ben de susacağım. Yok öyle yağma . Kendisine "düdük makarnası" , yardakçısı olduğumu iddia ettiği fetoşa da "p..z.v.." dediğim için ... Ağız dolusu sövmediğime dua etsin.

edit : bir sonraki mesajım.
O
5 yıl
Mahkeme, \u0027veri kopyalama\u0027 talimatı için Y.D. kararı verdi
"İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisinin Ak Partili üyelerince açılan davada mahkeme heyeti, Ekrem İmamoğlu'nun büyükşehirdeki tüm dijital verilerin kopyalanması yönündeki talimatının yürürlüğünü durdurdu"

Dijital verileri kimlerle ,nereye , hangi amaçla kopyalayacaksın ? Birde yalanlamış . O zaman kim yaptı bu işi ? Senin adına kimler nasıl at oynayabiliyor ? Twit mi len bu !

EDİT : Bizzat kendi yakın çevremden de duyuyorum , bazıları yapılan yolsuzluk , rüşvet vs. şeylerin delillerini dijital verilerde veya dosyalarda bulacaklarını sanıyor. Düşünüyorlar ki A şahsından şu kadar rüşvet alındı , B şahsına şu kadar haksız kazanç sağlandı diye evraklar var bunların içerisinde. Arkadaş , arıza mısınız siz? Böyle evrak olur mu? Ya da filanca ihalenin verileri yok edilecek de bunlara kimse erişemeyecek . E peki siz bu ihaleyi neye göre yaptınız , evrakları nerede diye sorulmayacak mı? Resmi evrak nasıl yok edilir , ettikten sonra yerine ne koyulur ? Yok değiştirilecekmiş. Değiştirecek adam bunu baştan yapar. Yumurta ***tün ağzına gelince mi yapılır ? Bu kafayla iyi yaşıyorsunuz valla. Allah size kolaylık versin
O
5 yıl
Durante la tormenta (2018) | Oriol Paulo


Durante la tormenta (2018)
Director: Oriol Paulo
Writers: Oriol Paulo, Lara Sendim
Stars: Adriana Ugarte, Chino Darín, Javier Gutiérrez

25 yıl ile birbirinden ayrılan 2 fırtına. Öldürülen bir kadın. Kayıp bir kız. Gerçekleri ortaya çıkarmak için ise sadece 72 saat var.

Videoyu izlemek için tıklayınız
O
5 yıl
TANSAŞ Nereye Gider ?
TANSAŞ fiyatları aşağı çeker mi? Çekerse ne kadar çeker? Ne kadar bir süreliğine çeker? Satışlar halkın ne kadarına ulaşır? Soruna çözüm olur mu? Olmazsa çözüm nedir? Asıl soru "SORUN" nedir?

Tansaş fiyatları aşağı çeker , çekti de . Peki yeterli mi ? Bence değil. Piyasadaki bu düşüş fazla sürmez. Zira taşıma su ile değirmen dönmez. Halkın % kaçına ulaşıyor? 5-10 ... hadi %20 olsun. Geri kalana ne olsun ? Ölsün gebersin mi? Kuyruklarda bekleyenlerin bir kısmı da yakında bıkıp gitmekten vazgeçecek . Sonuç... belki bir süreliğine halkın bir kısmına nispeten ucuz mal sağlanır. Fakat kesinlikle köklü bir çözüm getirmez.

Asıl sorun ne? A-RA-CI-LAR . Memlekette her işin kaymağını yiyen bir aracı güruhu var. İmansız Kan Emici bu güruhun gırtlağına çökülmeden (en azından insaf sınırlarında davranmaları sağlanmadan) bu sorun çö-zü-le-mez. E memlekette serbest piyasa ekonomisi var. Bir devletin görevi , halkı dış düşmanlara karşı korurken , iç düşmanlara karşı da korumasıdır. Yemişim senin SPE ni...

Bir AKP seçmeni olarak , bu basit çözümlerin neden hayata geçirilmediğine inanamıyorum. Eğer yapılacak işlerle , yandaş görünenlerin zarar görüp bu nedenle oy kaybına uğranılacağı düşünülüyorsa çok çok büyük bir yanılgı içerisine giriliyor. Alınacak bu önlemler bırakın oy kaybını , oy patlaması yapar. Eğer alınmazsa da ... kimse kusura bakmasın ama bu milletin büyük çoğunluğunun değerleri , işin ucu cebe dokunana kadardır. Cebe dokundu mu tokadın nereden geldiğini anlamazsın bile. Dost acı söyler ...
O
5 yıl
Seri Film Nedir
Aynı evrende , aynı karakter(ler)in etrafında dönen olayların işlendiği birden çok filmden oluşan filmler topluluğuna "Seri Film" , daha doğrusu "Film serisi" denir. Yani "Seri" sözcüğü topluluğu ifade eder. Seri içerisindeki bir tek film "seri" olarak adlandırılamaz. Örnek , Karayip Korsanları bir seri , Siyah İnci'nin Laneti ise serinin ilk filmidir. Nadiren baştan çoklu olarak tasarlanan bu filmlerin , çoğunlukla ilk filmin (dikkat ! ilk serinin değil ) elde ettiği başarı sonucu devam film veya filmleri yapılır.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.