M

Yüzbaşı
29 Haziran 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme (?)
180 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
4 yıl
KADINLARI ANLAMAK ÜZERİNE
Donanım haberde yaklaşık 12 yıllık üyeyim. Konu Dışı ve Konu Dışı Özelde sürekli gördüğüm, ilişkiler konusunda erkek arkadaşların yaşadığı sıkıntılar üzerine yazma ihtiyacı hissettim. Hem kendi tecrübelerimi hemde uyguladığım felsefeyi paylaşmak istiyorum.

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganıyla konu içerisinde csb olmadan, bireysel tartışmalara girmeden birbirimize tecrübelerimizi ve bilgilerimizi paylaşabileceğimizi düşünüyorum. Şimdiden bilgi paylaşımı yapan herkese teşekkür ederim.

BAŞLAYALıM...

Benim geçmişte biraz daha özgüven sıkıntılarım vardı. Kızların yüzlerine bile bakamıyordum o derece. Ufak tefek ilişkilerim oldu. Ama hiçbiri uzun sürmedi. Red yememek için teklif bile vermediğim çok kişi oldu. Sonra bir yerde bir yazı okudum. Youtube ta kanalını buldum. Bütün bu okuduğum şeylerin dışında bir şeyden bahsediyordu.

Kadınları anlamak...

Çoğumuz biliyordur belki. PANDORANIN KUTUSU adlı bir kitap. PLAYTURK diye bir youtube kanalı da daha eğlenceli anlatmış bu olayı.

Tüm kadınları 8 ana gruba ayırıyor. 8 grubunda erkeklere bakış açısını, ilişki açısını ve gelecek görüşlerini anlatıyor. Bir pasta tarifi gibi. 3 soruyla karşınızdakinin hangi pasta olduğunu anlıyorsunuz. Tarifine göre de ilerliyorsunuz. Kendi karakterinizden kendi düşüncelerinizden çıkmadan. Sadece dikkat ediyorsunuz bazı şeylere. Çilekli pastaya muz karıştırmıyorsunuz.

Uygulaması çok zevkli. Acaba bu kız hangi gruba giriyor diye sorguluyorsunuz. Hangi grupta olduğunu öğrendikten sonra kız size özelliklerinden birini sohbet arasında söylediğinde ve siz eşleştirdiğinizde hem çok şaşırıyorsunuz hem çok mutlu oluyorsunuz.

Youtube videoları daha zevkli bana göre. Sıfırdan izleyip okursanız daha akıcı dille anlatılmış. Tabii tercihlere göre kitabı da paylaştım indirebilirsiniz aşağıdaki linkten.

Ben uzun bir süredir bu yöntemi kullanıyorum. Ama bahsedildiği şekilde her kıza yazmıyorum. Sadece hoşlandığım kız için uyguluyorum.
İlginçtir. Şimdiye kadar bu tariflerin şaştığını görmedim. %100lük bir başarıdan söz ediyorum. Bu arada bunun için ekstra bir özgüvene ihtiyacınız da olmuyor. Özgüveniniz kendi oluşuyor. Çünkü karşınızdakine 3 soruyu sorduktan sonra aldığınız cevaplarla tarifi elinizde oluyor. Kasılmaya, gerilmeye, gereksiz kendini övmelere veya olduğunuzdan farklı görünmeye gerek kalmıyor. Pandoranın Kutusunu açıyorsunuz ve hoşlandığınız kızın şifrelerini görüyorsunuz. Bu kadar basit.

Kızın grubunu bulmak sadece 3 tane soruda saklı. Başta emin olamıyorsunuz tabi. Sonra yavaş yavaş oturuyor kafanızda. Kitabı veya Videoları izledikten sonra aşağıda yazdıklarımı daha iyi anlayacaksınız. İsterseniz önce bunu yapın ki kafanız karışmasın.

Deneyci veya Yatırımcı olduğunu anlamak için gözlem yapmak lazım. Kızın erkeklere olan mesafesine bakmak lazım. Her erkeğe mavi boncuk dağıtır gibi rahat konuşuyorsa veya konuşmalarında alay,dalga,küçük düşürme,anı yaşamak, hazır cevap gibi şeyler sık görünüyorsa kesin Deneyci. Diğer türlü sadece tek eşlilik arayanlar Yatırımcı.

Reddeden veya Meşrulaştıranı bulmak en kolayı. Kıza çocukları sevip sevmediklerini sorun. Eğer seviyorsa öyle ponçik yanaklarını sıkarım felan tarzında biriyse kesin reddeden. Ancak, işte yani, kendi çocuğum olursa, olabilir, hayır gibi cevaplar alıyorsanız Meşrulaştıran. Sigara pek ayırt eden özellik değil gibi. Dövme olabilir.

Gerçekçi veya hayalperest için ise tek soru yeterli. Hayal kurar mısın? Ne tarz hayaller kurarsın? Evlilik mi kariyer mi? gibi tek soruda çözebilirsiniz.

Tabii hepsini çözdükten sonra onaylamak için bazı muhabbetler açmanız avantajınıza olur.

Bu gruplamaları incelediğimde farkettiğim birşey var. Kız ne kadar rol yaparsa yapsın gerçek grubunu saklayamaz. Bu da sizi gerçek bilgilerle karşı karşıya bırakmaya yarıyor.

Bu arada bu yazdıklarım tamamen tavsiye amaçlıdır. Maksat bilmeyen arkadaşlarımı bilgilendirmek. Yararlı gördüğüm şeyi paylaşmak.
Playtürk kanalı da benim değil. Uzun bir süre önce video atmayı bırakmış. Zaten bitirmiş.


Uyguladığım Felsefeyi daha iyi anlayabilmek için linkler ;

Sosyal Beceri Youtube Kanalı

Pandoranın Kutusu

Konuyu daha iyi anlamak için videoları izleyebilirsiniz sırasıyla. O zaman daha iyi oturacaktır kafanızda.
Sormak istediğiniz birşey olursa samimiyetle cevaplamak isterim. Hem evliler hem sevgili olanlar da bunu kendi eşleri üzerinde deneyebilir. Bu şekilde ilişkilerinde yanlış yaptıkları birşey varsa bunu görebilirler. Ayrıca forumda bulunan kız arkadaşlarda konuya dahil olursa harika olur. Bu şekilde karşı cinsten birilerinin olması konunun gelişmesi için katkıda bulunacaktır.

Bu konuyu kız tavlama, kız düşürme vs. gibi şeyler için açmadım. Gerçekten ilgi duyduğu hoşlandığı kızı tanıma konusunda sıkıntı yaşayanlar için bir rehber olarak görmeleri için açtım. Umarım faydalı olur.
M
5 yıl
Ucuz Ürün Az Reklam mı? Pahallı Ürün Çok Reklam mı?
Arkadaşlar işimizle ilgili şuan bir yapılanma içindeyiz. Kişiye özel hediyelik eşya yapıp satışını yapmayı planlıyoruz. Tabiki daha çok kitleye ulaşmak adına kendi çevremiz dışında bunu bilinen e-ticaret sitelerine, sosyal medyaya ve kendi sitemize taşımayı düşünüyoruz.

Yapacağımız işte çıkış noktası olarak

Ucuz Ürün Az Reklam mı?
Pahallı Ürün Çok Reklam mı? yapmalıyız.

Bunların dışında Ucuz Ürün Çok Reklam diyecekler çıkabilir. Biz reklam maliyetini bi yere kadar cebimizden karşılarız. Kar marjı olarak makas çok dar olduğundan bizi bu durum çok zorlar. Kıymetli fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim.

Edit : İmla.
M
15 yıl
Silinen system32 dosyaları yardım ???
merhaba arkadaşlar. ben size kısaca sorunumu anlatmak istiyorum. geçen gün bilgisayarıma bir virüs bulaştı.temizledim fakat system32 deki bir dosya silindi. şimdi bilgisayarı açtığımda hem geç açılıyor,hemde ağ bağlantılarım,ses,kopyala-yapıştır kısacası bütün uygulamalar açılmıyor. açılışta c:\windows\MPKrnl.dll ve c:\windows\MPKrnl.dll hatası geliyor. belirtilen modül bulunamadı diyor. sistem geri yüklemesi de çalışmıyor. ödevlerim olduğu için bilgisayara format atmak istemiyorum. en azından kısa bir çözümle verilerimi kurtarsam yeter. sonra format atıcam zaten. güvenli kipte de aynı sorunları yaşıyorum. ordanda kurtaramadım. Sizce ne yapmalıyım? yardım edenlere şimdiden tşk ederim...
M
16 yıl
msupdtck.exe uygulama hatası YARDIM!!!
msupdtck.exe uygulama hatası
0x7c801a7d adresindeki yönerge, 0x7c801a7d bellek adresine basvurdu.bellek written olamadı.

bu uyarıyı alıyorum bilgisayar açılırken. ne yapabilirim. nerden kaynaklanıyor olabilir bana yardımcı olabilir misiniz?
M
16 yıl
msupdtck.exe uygulama hatası,0x7c801a7d adresindeki yönerge hatası yardım!!
msupdtck.exe uygulama hatası
0x7c801a7d adresindeki yönerge, 0x7c801a7d bellek adresine basvurdu.bellek written olamadı.

bu uyarıyı alıyorum bilgisayar açılırken. ne yapabilirim. nerden kaynaklanıyor olabilir bana yardımcı olabilir misiniz?
M
17 yıl
Bütün programlar bilinmeyen uygulama oldu acil yardım!!!
arkadaşlar bilgisayarım bir anda bütün programları tanımaz oldu. hiçbir programa uygulamaya erişemiyorum. şuan format atmak istemiyorum. ayrıca sistem geri yükleme de çalışmıyor. bunun bir çözümü düzeltmesi var mı? acil yardım lütfennnn...
M
17 yıl
PROGRAMLARIN TIMEOUT SÜRESİNİ DEĞİŞTİRMEK Acilll yardım!!
PROGRAMLARIN TIMEOUT SÜRESİNİ DEĞİŞTİRMEK
Şayet bir program, işletim sistemine uzun süre bilgi vermezse , XP bu programın kilitlendiğini farz edecektir. Söz konusu "Timeout" süresini değiştirebilirsiniz.
İpucu :Timeout süresini değiştirmek için ilk olarak kayıt defteri düzenleyicisini çalıştırın ve "HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Desktop" anahtarını aktif hale getirin. Burada bulunan "HungApp-Timeout" öğesini değiştirmek için üzerine iki kere tıklayın ve bunu sonucunda ekrana gelen pencere üzerindeki değer verisi kutusuna Milisaniye olarak istediğiniz bir değer girin.

BURDA YAZILANLAR İYİ HOŞTA "HUNGAPPTİMEOUT" YOK BENDE. VE BİLGİSAYARIM DONDUĞUNDA ÖYLE KALIYOR. RESET ATMAK ZORUNDA KALIYORUM. LÜTFEN YARDIM EDİN O ÖĞEYİ NASIL BULURUM YADA NASIL YARATIRIM?

YARDIM EDEN HERKESE TŞKLER.
M
17 yıl
skystar 2.6 d digital tv kartı garanti sorgulaması yardım??
elimde skystar 2 digital tv kartı var. garantisi daha imzalanmadı. ve ben bunun garanti süresünün başlayıp başlamadığını nerden öğrenebilirim? satmam gerekiyor da kartı :):) yardımcı olur musunuz???
M
17 yıl
bilgisayar açılmıyor yardım! acilll!
arkadaşlar bilgisayarım açılmıyor. sadece fan çalışıyor. ekrandan görüntü alamıyorum. fan dışında hiçbir bileşen çalışmıyor. yardım edin delirecemmm ....
M
17 yıl
silinsin...
silin gitsin fazla yer kaplamasın......
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.