X

Yarbay
26 Haziran 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
13 üye
Görüntülenme (?)
427 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
X
geçen yıl
65-75” tv tavsiyesi
Merhaba, kendim uzun zamandır xe9005 55” kullanıyorum. Hd Uydu yayınlarını gerçekten çok iyi gösteriyor. O sanırım hz ve kullanılan yazılım ile alakalıydı. Aynı kalitede bütçe 35 bin kardeşime tv alacağız. Gönlüm sony den yana. birde izleme mesafesi 5mt. 65 mi yoksa 75 mi bakmalıyız. 75 te büyük gibi Tavsiyeniz nedir? Model olarak şunu düşünüyorum.
SONY 75X81K 75inc 189 cm 4K UHD Google Smart TV,Uydu Alıcılı
X
2 yıl
Zandalari troll açmak
Karakteri açmak istenilen iki achievement var. İlk ki Tides of Vengeance Achievement. Bu achi açmak için daha önce başka bir görev silsilesi mi var veya achi mi açmam gerekiyor. Yotube bir iki video izledim bazı görevleri yapmışım ama sonrası yok. Bir yerde görevi eksik mi yaptım bilemiyorum. Lvl52 olduğu için haritada bazen görevleri göstermiyor. Dün bütün gün hangi görevi eksik yaptığımı aramak ile geçti var mıdır kolay bir yolu.

https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/eu/twisting-nether/equar/achievements
X
3 yıl
Xprime oyuncu koltuğu kalite problemleri
xprime oyuncu koltuğu sabit üst konuya yazdığım yazı silinmiş bende konu açarak sorunları dile getirmek istedim. Öncelikle kendim 5 yıldır dxracer model kumaş oyuncu koltuğu kullanıyorum. koltukta tek bir şikayetim olmadı. halen taş gibi en ufak sorunu bulunmuyor. sadece bel desteği olan süngerin deri kaplaması soyuldu ki bu normal suni deri olan her şey zamanla katmanı soyuluyor. İşin aslı ilk defa oyuncu koltuğu görmüş biri değilim. Öncelikle bunu belirteyim.

Yaklaşık 5 gün önce teslim aldığımız xprime alpha fab1 oyuncu koltuğu 3. gününde oturma kısmında ki süngerin sağ ve sol tarafında kırılma ve çökme oluştu. Oturan kişi 45kg ve günde en fazla 2-3 saat koltuğa oturmuştur. sağ tarafındaki çökme oturma pozisyonunda insanı rahatsız edecek düzeyde. yani sağa doğru meğil hissiyatı veriyor. bu koltuklarda ki en önemli şey oturma hissiyatıdır bunu düzgün yapamıyorsa zaten koltuk demek doğru olmaz. bunu müşteri temsilcilerine whatsapp üzerinden yazdığımda barış bey diye bir kişiye yönlendirdiler. Tekrar whatsapp üzerinden Barış beye konuyu izah ettiğimde süngerin oturması gibi bir şeyden bahsetti. Hayatımda duymadığım bir tabir. Verdiğim cevap sonrası halen kendisinden cevap alamadık bekliyoruz.

Sonuç olarak sattıkları ürünleri özel üretim katagorisinde olduklarını belirtikleri için iade almamaktalar. Tabi bu hakem heyetine giderse sonucun ne olacağı belli. Buradan koltuk alacaklara gerekli fotoğrafları altta ekliyorum. İnceleyip karar versinler. Herkesten ricam üstteki xprime konusunda yapılan olumsuz yorumların hepsi silindiği için bu konuyu üstte taşırsanız en azından alacak kişiler görmüş ve fikir vermiş olur.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
5 yıllık dxracer
< Resime gitmek için tıklayın >
X
3 yıl
Pc den monitör ve tv ye görüntü aktarma
Merhaba, şuan elimde rtx3060 kart mevcut fiyatlar makul seviyeye geldiğinde 3080ti ye geçiş yapmayı düşünüyorum. Elimde iki ekranım var 1.ekran 240hz monitor 2. ekran 4k 120hz tv. Amacım online oyunlarda 1080p de, hikayeli single oyunlarda 4k tvde oyun oynamak istiyorum.
Ekranların kablolarını tek taktığımda istediğim görüntüyü alabiliyorum. Sorun aynı anda tv ve monitörü bağladığımda çözünürlük farkı var ve oyunu istediğim ekranda oynatamıyorum. Oyunlar 1. Ekranda yani 1080pde çalışıyor. istediğim oyunu istediğim çözünürlükteki ekranda kablo sök tak yapmadan nasıl ayarlayabilirim. Youtube videosu veya yabancı kaynakta kabulümdür.
X
3 yıl
Tutknet paket kaybı
4 akşamdır saat 7 den sonra sürekli paket kaybı yaşıyorum. Özellikle warzone oyunu oynanmaz halde. Gündüzleri sorun yok akşamları 25-30 arası paket kaybı oluyor. Arkadaşım karşımızdaki binada ve comnet ile bağlı beraber girdiğimiz oyunda onda hiç paket kaybı yok, türknette paket kaybından oyun oynanmıyor.
X
3 yıl
Steam hesap adı değiştirme ve sorun
Arkadaşlar steam hesabını çok uzun süre önce bu forumdan bir arkadaştan satın aldım, uzun süredir de kullanıyorum. Epey oyun almışlığım ve cüzdanda bakiyem var. Malum ilk girişteki kullanıcı adı değiştirilmiyor. Dün akşam giriş adımı değiştirmek için steam desteğe mesaj attım. Sabah cep telefonuma "Steam destek "****" (hesabın giriş adı) adlı hesaptan bu numarayı kaldırdı. Bu sizin talebiniz değilse bizimle iletişime geçin" diye bir mesaj geldi. Hesap şifresi değişmiş, kayıtlı mail adresi ve cep numaram hesaptan kaldırılmış. Hesabın sadece giriş adı var ve kayıtlı mail adresinde hesap görünmüyor. Destek talebine şifre değiştiği içinde giremiyorum. yani nasıl bir sarmala bulaştım anlamadım. Steam nasıl ulaşabilirim?
X
4 yıl
Warzone paket kaybı?
Bugün sabahtan beri Warzone ve arada bf5 tede paket kaybı yaşıyorum. Bu sorunu başka yaşayan var mı?
X
4 yıl
1080p ips 144hz veya üstü monitör tavsiyesi.
Merhaba, ekran kartımı güncellediğim için (dvi çıkışı yok) hali hazırda memnun olduğum benq xl2411 monitörümün displayportu olmadığından yeni monitör arayışına girdim. istediğim 24'' 1080p ips 144hz mönitör bakıyorum 2500tl bütçem var. Ağırlıklı olarak fps oyunları oynuyorum. cod ve bf gibi. Eldeki monitörden performans anlamında geri kalmayacak monitör tavsiyeniz nedir?


benim baktıklarım

ViewSonic XG2405 24" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD Monitör
https://www.hepsiburada.com/viewsonic-xg2405-24-144hz-1ms-hdmi-display-freesync-full-hd-monitor-pm-HB00000PJZI0?wt_gl=cpc.6802.dsa.elk.it-cevre-birimleri&gclid=Cj0KCQjw-Mr0BRDyARIsAKEFbedt4MFce-HOrFE8U9Z4ZkwgswRWwP2wkOXkd7kPMDuBl1MxSFEOKIkaAhd6EALw_wcB


AOC 24G2U 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD IPS Monitör
https://www.n11.com/urun/aoc-24g2u-238-144hz-1ms-hdmidisplay-freesync-full-hd-ips-monitor-1280151?magaza=essbilisim&gclid=Cj0KCQjw-Mr0BRDyARIsAKEFbedr1xKDqGRH4X3zaEe1w4tzZWdYSCB2kOk1_e82pj3m8KFEtFmC-fIaAhciEALw_wcB&gclsrc=aw.ds


MSI 23.8" Optix G241 Full HD VA 1 MS 144 Hz HDMI+DP Flat IPS LED Gaming Monitör
https://www.n11.com/urun/msi-238-optix-g241-full-hd-va-1-ms-144-hz-hdmidp-flat-ips-led-gaming-monitor-1320689?magaza=teknolojideposu
X
4 yıl
Displayport olmayan monitör
Arkadaşlar gtx970 ekran kartımı 2070 supere yükseltim. Monitörüm benq xl2411z 144hz model. Sorun şu ekran karttında dvi çıkışı, monitöründe displayport girişi yok. Şimdilik Hmdi üzerinden bağladım. (kablo xbox one x hmdi kablosu 4k desteği var) Masaüstü 60hz gösteriyor ve yukarısına yükseltemiyorum kablodan mı kaynaklıdır. 2. sorum cod oyununda 120-160 fps alıyorum ama bunu monitör gösteriyor mu bilemedim. displayport to dvi çeviricilerde 1080p 60hz destekliyormuş. kafam baya bir karıştı.
X
4 yıl
İnternet bilgileri eşleşmiyor hatası
İnternetten sorunsuz çalışırken aniden. İnternet sayfasını açtığımda sayfada modem ve bağlantı adresiniz birbirleri ile eşleşmediği için internete bağlanamıyorsunuz yazısı var. Lütfen acil yardımlarınızı bekliyorum. @turknetdestek
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.