P

Yüzbaşı
02 Şubat 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
41 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
11 yıl
1.sınıf öğrencileri ales\u0027e girebilir mi ?
İyi günler,

ben bu sene örgün bir programda lisans eğitimine başlıyorum ve kendimi deneme amaçlı ales'e girmek istiyorum. Böyle bir şey mümkün müdür; yoksa en az 3.sınıfa olmalıyız gibi bir kural var mı ?
P
11 yıl
Yerleştirme hakkında bir soru
Selamlar, ben geçen sene örgün bir lisans programına yerleştim, ardından bu sene hazırlık sınıfındayken yeniden sınava girdim ve başka bir bölüme yerleştim. Ancak geçen sene kazandığım bölüme devam etmek istiyorum. Yeni yerleştiğim okulla alakalı bir problem çıkma ihtimali var mı ?
P
11 yıl
kyk yurtları hakkında bir soru
İyi günler,

Ben geçen sene 1 yıl boyunca kyk yurdunda kaldım ve sene sonunda bir sonraki sene eve çıkarım düşüncesiyle yurttan kaydımı sildirdim. Şu anda eve çıkma işi iptal olmuş durumda, ancak ara sınıflar için kyk yurduna başvuruda bulunamıyorum.

Bununla alakalı bir kural mı var ? kyk yurdundan bir kere çıktığımız zaman bir daha giremiyor muyuz ?
P
11 yıl
kyk karşılıksız burs hakkında
Şu anda kyk'dan karşılıksız burs almaktayım. Acaba bu burs bu sene verilmeye devam edecek mi; yoksa bu sene burs almak için yeniden müracaat etmem gerekiyor mu ?

Teşekkürler.
P
11 yıl
coğrafyada hatalı soru olabilir
nüfus dağılımının yoğunluğuyla alakalı soruda kuzey amerikada California çevresi karalanmış ancak cevaplayan adam rocky dağları var orada diyor.

Bu soruda bir hata olabilir mi ?
P
11 yıl
Hanoi Kuleleri
http://www.dersrehberi.com/hanoi.asp

matematiksel bir temele dayanan ilginç bir oyun. Mantığını çözdükten sonra minimum hamlede bitirebiliyorsunuz disk sayısı fark etmeden.

NOT: oyunda arada bug olabiliyor disk elinizde kalıyor, bu durumda sekmeyi araç çubuğundan küçültüp yeniden açın düzeliyor
P
11 yıl
en zor mat-1 kitabı
sınava 20 gün kala çözmek için 1 kitap almayı düşünüyorum beyler.

önerebileceğiniz en zor mat-1 kitabı hangisidir ?
P
11 yıl
Geometride yeni müfredata uygun kitap ?
Aslında yeni müfredattan kastım şu, sanırım bu yıl geometri soruları çoğunlukla analitik düzlemde, veya geçen seneki gibi çizdirme usulü olacak. Bende hazırlık sınıfındayken şansımı yeniden denemek istiyorum ve bahsettiğim soru tiplerinin çoğunlukta olduğu bir yayın arıyorum.
P
12 yıl
2 basamaklı bir sayının karesini zihinden almak
Bunu 5 saniyede yapan bir arkadaşım var beyler

adam gözümün önünde hiç bir alet kullanmadan(kalem,kağıt vs.) 93 sayısının karesini aldı ve 5 saniye bile sürmedi.

Merak ettiğim konu böyle bir şey normal yollardan mümkün mü ? kendisi hiç bir şekilde anlatmıyor nasıl yaptığını.
P
12 yıl
ösymyi arıyoruz gelin
Evet beyler, telefon hattından ne kadar çok yüklenirsek o kadar erken açıklanabilir diye düşünüyorum yoksa açıklayacakları yok bayram sonrasına kadar

tel1:(312)2988050


tel2: (312)2988355

bu adreslerden ulaşabilirsiniz.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.