A

Teğmen
17 Kasım 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
14 yıl
Turkcell Paket Önceliklendirmesini Değiştirdi!
Bizbize Hepimiz Alo Paket ile Cayma Bedelli Kontratlardan dakika paketlerini aynı anda kullananlar için değişiklik öncesinde Turkcell+Sabit Hat aramaları Alo Paketten, diğer operatör aramaları kontratlı dakikalardan düşüyordu. Ancak yeni yapılan değişiklikle öncelikle kontratlardan kazanılan dakikalar kullanılıyor. ( Yani Turkcell yönüne dakikalarınız varken heryöne dakikalarınızdan düşüyor bu aramalarınız da. )

Böylece siz diğer operatörler için 120 dakikam var, bu kadar konuşabilirim diye düşünürken onlar çoktan bitmiş oluyor ve o görüşmeleriniz ücretlendiriliyor. Böylece ciddi bir tutar oluşuyor. Bu şekilde tanımlaması olanların güncel tutarlarını kontrol etmelerini öneririm. Çevremdekilerin yüksek rakamlara ulaşmış çünkü. Bilginize.
A
15 yıl
Böyle Bir Şey Nasıl Oldu? Hem Kamu Hem Şebeke İçi Sınırsız?
Geçen ay Turkcell'in kontratsız 18 ay Herkesle 600+Turkcellilerle sınırsız %25 indirimli kampanyasına başvurmuştum. Günlük ilk 100e girmiştim ve kampanya katılım talebim alınmıştı. Kamu tarifesi çıkınca MH'den bu talebimi iptal ettirdim fatura kesim tarihimi beklerken ve Kamu tarifesine geçtim. Fatura kesim tarihim itibariyle Kamuya geçişim oldu. Şimdi ücretsiz servis bakiyesi ekranında hem bizbize kamu 1200 dk heryöne hem de Turkcellilerle sınırsız 5000 dk görünüyor. Cuma günü kesildi faturam düzelir mi diye bakıyorum ama yok... Bitiş tarihi falan tanımlanmış ikisine de. Kalan dönem de 17 gösteriyor sınırsız da. Turkcell aramalarım hiçbir şekilde düşmüyor dakikalarımdan. Saatlerce görüştüm ama dakikalarda değişme yok. Diğer operatör ve sabit hat aramalarım Sözünüze hediye dakikalardan gelen dk.lardan düşüyor. Diğerleri sabit. Güncel de artmıyor. Bu nasıl bir durumdur şimdi? Başına gelen veya bir açıklama getirebilecek olan var mı acaba?
A
15 yıl
Turkcell-Electro World Hediye Çeki Kampanyası
Numaralar Turkcell'e, Electro World Hediye Çekleri Cebe:))

9 Nisan 2009 – 9 Mayıs 2009 tarihleri arasında Electro World mağazalarında numarasını Turkcell'e faturalı olarak taşıyan ya da yeni bir faturalı hat alanlar 50 TL; numarasını ön ödemeli olarak taşıyanlar ise 25 TL'lik hediye çeki kazanacaktır.

Kampanya 9 Nisan 2009 – 9 Mayıs 2009 tarihleri arasında geçerlidir.
Kampanyaya katılım 5000 kişi (2000 adet faturalı, 3000 adet ön ödemeli hat) ile sınırlıdır.
Kampanyadan bireysel aboneler faydalanabilir.
Kampanyaya katılmak için Türkiye genelindeki Electro World mağazalarında cep telefonu numarasının Turkcell'e taşınması ya da yeni bir faturalı hat alınması gerekmektedir.
Bir kişi birden fazla işlem de yapsa bir defa hediye çeki kazanabilir.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/yeniturkcellilereozelkampanyalar/electroworld

Daha önce verildiyse özür diliyorum. Konuyu göremedim.
A
15 yıl
Turkcell\u0027den İki Gün Bedava YENİDEN
Turkcell 1 Mart itibariyle sona eren İki Gün Bedava Kampanyasını yeniden düzenliyor. Ancak, kampanya iki şanslı günde aylık KDV dahil ÖİV hariç 9 TL'ye şebeke içi bedava konuşma ve mesajlaşma şeklinde olacak. İŞTE DETAYLAR.

Ayda KDV dahil 9 TL'ye yine haftanın iki günü milyonlarca Turkcell'li ile bedava konuşun, bedava kısa mesaj gönderin.

Kampanyaya katılmak için 2GUN yazın 8040'a gönderin.

Kampanyaya katılım 2 Mart-14 Mayıs arasındadır. Kampanyaya katılanlar Haziran ayında kesilecek ilk faturalarına kadar haftanın şanslı iki gününde bedava konuşup, bedava mesajlaşacaklar.

Ayda KDV dahil 9 TL'ye bu kampanyaya katılmak için ücretsiz olarak 2GUN yazın 8040'a gönderin.

Aylık KDV ve ÖİV dahil fiyatı 10,91 TL'dir.
Kampanyaya bireysel ve kurumsal faturalı hatlılar katılabilir.
Şanslı günler biri hafta içi biri hafta sonu olmak züere rastgele müşterilere verilmektedir. Şanslı günler değiştirilemez.
Kampanyada aylık KDV dahil 9 TL karşılığı tüm Turkcell'lilerle yurtiçi kullanılmak üzere aylık 64 saat ve 1000 SMS tanımlanır.
Kampanyaya katıldığınızda size gelen mesajı EVET yazıp cevapladıktan sonra size gelen "kampanyanız başladı" mesajından sonra şanslı günlerinizde bedava konuşmaya ve mesajlaşmaya başlarsınız.
Kampanyanız başladı mesajı geldikten sonra bedava haklarınızı şanslı günlerinizde kullanmaya başlarsınız. İlk aylık ücret bir sonraki fatura kesiminizden sonra faturanıza yansıyacaktır.
İptal ettirmediğiniz sürece kampanyanız Haziran ayı içinde kesilen faturanzıa kadar devam edecektir.
Kampanyanızı iptal ettirmek için IPTAL yazıp 8040'a göndrebilirsiniz. İlk faturanızla birlikte kampnayanız iptal olur. Kampanyada 1 iptal hakkınız bulunmaktadır.
Alo veya Herkesle paketiniz varsa, aldığınız bedava dakikalar, paketinizden önce kullanılacaktır ve paketinizden düşmeyecektir.
Şanslı günler biri hafta içi biri hafta sonu olmak üzere rastgele müşterilere verilmektedir. Şanslı günler değiştirilemez.(Daha önce Ocak-Şubat 2009'da da iki gün kampanyasından faydalanıp bu kampanyaya katılırsanız aynı şanslı günlerinizde bedava konuşup mesajlaşacaksınız.)
Söz konusu kampanyadan FCT cihazlarında kullanılan hatlar faydalanamazlar. Böyle bir kullanımın belirlenmesi durumunda bireysel hatların kullanımlarında "BizBize" tarifesinden, kurumsal hatların kullanımlarında "İşteTarife" tarifesinden yeniden ücretlenerek abonelere faturalandırılacaktır.
Söz konusu kampanyadan faydalanan fakat telekomünikasyon ihtiyacını karşılamak dışında kötüye kullanım tespit edilen hatların tarifeleri değiştirilecek ve geçmiş kullanımları da yeni tarifeleri üzerinden ücretlendirilecektir. Bireysel hatların kullanımlarında "BizBize" tarifesinden, kurumsal hatların kullanımlarında "İşteTarife" tarifesinden yeniden ücretlenerek abonelere faturalandırılacak ve bu tarifeler ilgili hatların yeni tarifeleri olarak tanımlanacaktır.
A
16 yıl
TURKCELL Her Ay faturamda Hata Yapıyor, Ne Yapabilirim?
Arkadaşlar yaklaşık 7 senedir Turkcell'deyim. Aldığım hizmetten, kalitesinden, müşteri memnuniyetine verdikleri önemden her şeyden çok ama çok memnunum. Ama bir sorun var. Son 8 aydır HER AY Turkcell faturamı yanlış hesaplıyor. Detayları inceliyorum ve hata görüyorum her seferinde. Müşteri hizmetlerine bildiriyorum, form açılıyor. Müşteri çözüm merkezi arıyor ve hata yok diyor. Birlikte incelemeyi teklif ediyorum. Tek tek gösteriyorum. Başta kendisini haklı çıkarmaya çalışıyor ben inatlaşınca hatta bekletiyor biraz daha sonra haklısınız evet burası hatalı diyor. Daha sonra başka yerlerde de var diyorum diğerlerini gösteriyorum. Gösterdikçe tamam diyor. En son kaç hata buldunuz diyor utanmadan. Her ay tekrarlanmayacak diyor ama her ay tekrarlanıyor. Artık Esra Hanım müşteri çözüm merkezinden müşteri hizmetlerini aramayın direk bana mail atın ben bakayım dedi. Merak ediyorum herkesin faturasında mı hata yapıyor bu firma? Herkes her ay 1 saat telefonda uğraşıyor mu?

Her ay defalarca söylememe, sikayetvar.com'a defalarca yazmama rağmen hala hala hatalar devam ediyor. Bu ay yine hata yapıldı. Yine düzeltildi.

Eminim ki birçok kişinin faturasında hata yapılıyor ama çoğu kişi fark etmiyor. Çünkü görseniz çok küçük, üçüncü incelemede ancak görülebilecek hatalar. Miktarları değişiyor. Şu ana kadar genelde 6-7 YTL civarı oldu. Ama bu bazen 20 YTL'yi buluyor bazen kuruşlarda kalıyor. Önemli olan hata olmaması. Ya ben kontrol etmesem, ne olacak? Ceplerine kalacak.

Ben yasal olarak bir şey yapılıp yapılamayacağını öğrenmek istiyorum. Niçin her ay hata yapılsın ki?TK'ya şikayet etsem çözüm alabilir miyim?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.