X

Teğmen
26 Ekim 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
59 (Bu ay: 4)
Gönderiler Hakkında
X
8 yıl
Araç Sigortası Yaptırıcam.Yardımcı Olurmusunuz.
Arkadaşlar merhaba;

Bügün 2012 model Fiat Linea Urban 1.3 Multijet araba aldım.Araçta kaza değişen yok.Ayrıca bügüne kadar herhangi bir kazaya karışmışlığım ve herhangi bir kazaya sebebiyet veren bir olayım yok.Uzun süredir araç sigortası yaptırmamıştım nerdeyse bir 10 sene oldu.

Yaşım 53 acaba izmirde bana verilen trafik sigortası ortalama kaç lira olur ve ayrıca kaskoda nekadar olur.Daha sigorta şirketlerine gitmeden önce sizlerden bir piyasayı öğrenmek istedim yardımcı olursanız sevinirim.
X
10 yıl
Askerlik yaparken AÖF sınavı sorunsalı???
Arkadaşlar kardeşim 94/4 kasım ayında uzun dönem askere gidicek.Bu sene açıköğretim 4. sınıfta olucak.Şimdi 6-7 aralık tarihlerinde vize sınavları var.Acemi birliği nekadar sürüyor net bir rakam varmı birde acemi birliğinde vize sınavları için problem çıkartırlarmı..
X
10 yıl
İzmir/Karşıyaka Kombi teklifleri değerlendirme.
Merhaba arkadaşlar geçtiğimiz günlerde 115 m2 evime kombi döşetmeye karar verdik.Bunun için bir kombi firmasından teklif aldık.

Öncelik ev ince uzun.Dış camlar pimapen çift cam
Ev için toplam 5 metre petek ve bosh classic kombi beraber 4000 tl bir teklif verdiler.İçinde maktek radyatör,Havlupan,kompozit borular,vana ve benzeri herşey mevcut.

İkinci teklif ise şu şekilde

< Resime gitmek için tıklayın >



Şimdi arkadaşlar hangi teklif daha iyi hangi fiyata değer fikirlerinizi ve görüşlerinizi lütfen yazın.


Arkadaşlar son sorum ise keşif yapmaya gelen arkadaşlar evime yoğuşmalı kombinin olmuyacağını söylediler.petek boyu düşük olduğu için bu konudada bilgi istiyorum cevaplarsanız sevinirim...
X
12 yıl
Bilgisayarımın özellikleri iyi mi ? Geliştirmek istiyorum da ...
TEMEL OZELLİKLER:
İşlemci Intel i7 720qm
Bellek (RAM) 3GB DDR3 1333 MHz
Hard Disk 400 GB HDD (super sessiz)
Ekran Kartı 2 GB ATI HD5650 DDR3 128Bit Ekran Kartı(1 GB Ayrılmış Bellek)
Ekran 15.6" Glare (1920X1080) HD Parlak ekran
EXPER
Buyrun sizce nasıl özellikler
Geliştiricem remini ekran kartını filan
cEVAPLARINIZI BEKLİYORUM
X
16 yıl
hd 3650 sistem hakkında
arakdaslar ben bu ekran kartımı aldım sistemime cok da memnunum oyunları falan kasamdan acıyor talnız oyunları acıyorum ilk 5 dk gectıkten sonra donmalar cok az olsa da suruyor hıc zorlanmadan oyunları acıp oynayabiliyorum ama bole oyunlarıda ufak ufak kasmalar oluyor bu arada 4 senelık pc de 1 kere bıle overclock yapmadım hıc bır donanımına crysıs oynuorum arkadaslar oyun cok ıyı tam performans oynuyorum bombalar patlamalar cok ıyı neoluyosa bu ınsanlar falan cogaldıkları gectıklerı zaman kasma baslıyo adam ordan oraya atlıyor hıc bır sey olmuyor ınsanlar gelıyor cogalıyor ufak ufak kasmalr baslıyor bu deger oyunlar ıcınde gecerlı bana ne onerırsınız cevaplarınızı beklıyorum sımdıden tesekkurler
bu arada sıstemımıde vereyım

anakart:p4p800-x anakart
ekran kartı:sapphıre 512 mb hd 3650 ekran kartı
islemci:ıntel pentıum 4 3.00 ghz 2 cekirdek
ram:2 gb ram
psu:400 w
X
16 yıl
hd 3650 hakkında
arkadaslar ben 2 gun ıcınde Sapphire ATI RADEON HD3650 512MB GDDR2 AGP 8X Ekran Kartı alıcam acaba benım p4p800-x asus anarkatım var agp slotlu acaba bır sorun varmı alırsam uyusmazlık fılan cıkarmı ilgilenseniz sevinirim
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.