H

Yarbay
21 Ekim 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
43 üye
Görüntülenme (?)
449 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
H
7 ay
E devlet borç kısmını kontrol edin
Bana geçmiş yıllara ait borç çıkarmışlar121tl x toplamda 544tl borcum varmış ama benim tt ye hiç borcum olmadı
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >

halbuki hattım otomatik ödeme talimatlı.
H
8 ay
cs go indirme(geri dönme)
bende cs go seçkin hesap vardı cs2 çıkınca csgo steamden kaldırılmış bilgisayardaki csgo da cs2 olmuş 2 gün oynamaya çalıştım ama sevemedim cs go ya dönüş nasıl yapabilirim? teşekkürler.
H
11 ay
Kaza sonrası (yaralanmalı) yardım lütfen!
Merhaba arkadaşlar bende rks blazer xr max motosiklet var 15 temmuzda bir yere giderken tali yoldan ana yola giren bir araba yüzünden kaza yaptım (suçlu karşı taraf) beyin kanaması geçirip yoğun bakımda 1 gün yatıp 2 günde serviste kaldım 20gün ıstırahat raporu verildi şuan evde ıstırahatteyim ama benim 5 iş günü içinde motoru sigortaya bildirmem gerekiyormuş ama kendime gelmem 11 günü buldu şimdi ancak yürüyebiliyorum şuan motor yediemin otoparkında 5 iş günü geçti avukata kaza ile ilgili evrakları verdim bundan sonra motoru yaptırabilirmiyim zorunlu hallerde de mi 5 iş günüdür teşekkürler.

edit: Cevabı bir sigortacı verdi öyle 5 gün süresi yokmuş ama çokta geçirmemek gerekirmiş.
H
2 yıl
iptal ettikten sonra turkneti tribi
hem verdiği sözden önce zam yapması hemde bu sene 1 ay zam yapmasından dolayı turknet abonelimi sonlandırdım fakat bana yazdığı maile güldüm, sanki çok ilgileniyorlarmış gibi,iptal sebebimi arızadan dolayı göstermişler halbuki iptal sebebim fiyat artışından dolayıdır,bu konu haksız yere birilerinin çıkarı yüzünden silinirse lütfen üyeliğimide siliniz.

edit:ayrıldıktan sonra sürekli telefonuma internet aboneliği ile ilgili spam aramalar çok arttı numaramı birilerinemi verdiniz anlamadımki...




< Resime gitmek için tıklayın >
H
2 yıl
Turkcell\u0027in süper hızlı 4G LTE interneti...
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
Dün 4g internet çekim konusunda(max 3mbps) turkcell çağrı merkeziyle görüştüm bana dedilerki 2-3 mbps kabul edilebilir değer ve cihazınız sorunlu farklı cihazla deneyin bende telefonumda sorun yok şebekenizde sıkıntı var dedim (evde 227mbps hız veriyor) kayıt aldılar görüşme sonlandı çağrı merkezinden bir hanımefendi aradı yoğunluktak kaynaklı dedi facebook ta turkcell ile görüştüm bana yeni yatırım döneminde yatırım yapacaklarını yazdılar kusura bakmayında bu hastane (Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Kadın doğum hastanesi ile yanyana) yeni yapılmadı yıllardır var hiçmi farkında değilsiniz bende yeni yatırım döneminde az fazla verip(T. T.) eski operatörüme dönerim.
< Resime gitmek için tıklayın >
H
3 yıl
Turkcell de hotspot kullanmak ücretlimi?
merhaba uzun bir aradan sonra hattımı turkcelle taşımı 20+20gnc kampanyasına, tt de hotspot için bir işlem yapmaya ve ek ücret yoktu turkcellde durumlar nasıl? ek ücret istiyorlarmı? teşekkürler.
H
3 yıl
Reeder p13 blue izlenim.
Reeder P13 Blue 2019 ile 2.tel olarak reederi test etmeye karar verdim ufak tefek ilk gün sorunları(yavaş şarj ve hoparlör sorunu) olsa da Bin TL lik bir telefon işte, not: 6.gün yengeme devretmiştim donma ve kasma sorunu varmış...
H
3 yıl
Vodafonun taşınacak numaradaki kredileri sıfırlaması
Daha önce tuzak hücresel reklamlarla kredi çektiğine, hesapta lira olupta paket olmayıp kendileri en küçük bir çağrıda-aramada-mesajda kredi düşüp paket tanımlamasına şahit olmuştum da vergiyi peşin aldığına şahit olmamıştım...



< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
H
3 yıl
Turkcell tarife bıdı bıdısı
Allahını severseniz burada ne yazıyor bunları yapmayanlarımı Turkcelle alıyorlar yapanlarımı?
< Resime gitmek için tıklayın >
H
3 yıl
Whatsapp\u0027dan geri vites (resmi açıklama)
< Resime gitmek için tıklayın >

özet: 8 şubattan itibaren kimsenin hesabı dondurulmayacak ve hesapları silinmeyecek diyor.

Thank you to everyone who’s reached out. We're still working to counter any confusion by communicating directly with @WhatsApp users. No one will have their account suspended or deleted on Feb 8 and we’ll be moving back our business plans until after May - https://www.facebook.com/unsupportedbrowser
We will make sure users have plenty of time to review and understand the terms. Rest assured we never planned to delete any accounts based on this and will not do so in the future.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.