N

Yarbay
12 Ekim 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
42 üye
Görüntülenme (?)
379 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
N
2 yıl
Call of Duty Battlenet kütüphanesinde gözüküyor fakat yüklenmiyor.
Merhaba yakın bir arkadaşıma Mw2 aldık. Oyun gift olarak gönderildi ve kabul edildi. Oyun kütüphanede gözükmesine rağmen hiç bir şekilde install seçeneği gözükmüyor. Satın almaya kalkınca You have already this item yazıyor. Tamam oyuna sahip olduğumu zaten biliyorum fakat neden indiremiyorum. Konu ile ilgili ticket da açtım bakalım nasıl bir dönüş olacak. Bu tarz bir sorun yaşayan veya çok önceden böyle bir sorun yaşamış olan var mı arkadaşlar ?


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
N
4 yıl
Ne acayip tipler var şu dünyada
N
6 yıl
İmei sorunu iPhone
Bu gün iPhone 7 Plus kapandı ve imei sorguladığımda kayıt bulunamadı diyor normal şartlarda 10 ay Türkiye garantisi bulunan yurt içi cihaz başına böyle bi durum gelişte düzeltebilen var mu ?
N
6 yıl
QUAKE CHAMPIONS OYNAYANLAR....
Selam arkadaşlar..

Şu an early access de olan ve tek oynadığım oyun Quake CHampions oynayan , beraber sesli discord ile iletişime geçip takım oyunu oynayacak, dürüst seviyeli arkadaşlar aranıyor. Yaş fark etmez yeter ki oynadığı oyunda eğlenebilmeyi bilmeli.. Forumda Quake ile ilgili herhangi bir oyuncu kitlesi veya herkesin Overwatch çılgınlığından dolayı çok fazla konusu geçmediği için bu konuyu açmış bulunmaktayım. Şu an tek başıma oynuyorum. Hafta içi 20:00 den sonra hafta sonu ise i belli olmuyor.
N
7 yıl
SAMSUNG 840 PRO Garip Test Sonuçları
< Resime gitmek için tıklayın >
Arkadaşlar merhaba.. Yeni windows kurduktan sonra her testde garip sonuçlar ile karşılaşıyorum ve hangisine güveneceğimi şaşırdım hele ki Atto da yazma hızlar cok aşırı sacma çıktı.
Wİndows ve tüm driverlar güncel , ahci mode acık , ( Samsung Magician kurulu idi fakat teste başlamıyordu rapid mod acık idi daha sonra magician yazlımını kaldırdım ) Rapid mode acık iken magicianı kaldırmış olabilirmiyim diye tekrar kurup rapid modeu kapatıp tekrar sildim sonuç gene aynı. Hibernation , Page file System Recovery vs hepsi kapalı ... Teşekkürler
N
8 yıl
APPLE ÇAĞRI MERKEZİ ELEMAN ARIYOR......!!!!!!!!
Merhaba arkadaşlar . Daha önce çağrı merkezi tecrübeniz varsa veya olmayabilir de Apple çağrı merkezi olarak eleman aramaktadır..Şartlar ile ilgili özel olarak Pm gönderebilirsiniz. 2008'den beri çağrı merkezinde çalışmaktayım ben de buraya yeni başladım . Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki diğer çağrı merkezlerinden çok daha rahat olduğunu belirtmek isterim. Eğer halen iş arıyorsanız Apple fanıysanız ve yükselme olanaklarınızı geliştirmek istiyorsanız bence kaçırmayın. Sosyal haklar için pm atmanız yeterlidir. İstanbul ve çevresinde oturan arkadaşlar benimle irtiabata geçebilirler
N
8 yıl
Assetto Corsa ve Project Cars için direksiyon önerisi.
Merhaba arkadaşlar

Şu an için sınırlı bir bütçem var ve direksiyon alacağım hangisini taviye edersiniz ?

Logitech Momo mu yoksa Thrustmaster Ferrai F430 mu ?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

İyi forumlar
N
9 yıl
IPHONE 5 BILGISAYAR GÖRMEME SORUNU.!!!!!!!
Merhaba Arkadaşlar,


Biraz garip bir sorun ile karşı karşıyayım.Şöyle anlatayım. Önce sistem özelliklerim

●System Software: Windows 10 PRO 64 Bit
●GPU: Intel Core i7-3820 3800 MHz
●Motherboard: ASIS X79 RAMPAGE FORMULA
●Ram: GSKILL RIPJAWS 16 GB 1866 MHZ DDR3 SDRAM
●Graphic: EVGA NVIDIA GeForce GTX 770
●Mouse: Razer Deathadder Chroma 800 DPI
●Mouse pad: SteelSeries QCK HEAVY XXL
●Soundcard: Creative Soundblaster Z
●Headphones: Logitech G230
●Monitor 1: Asus VG248QE 144 HZ
●Keyboard : Razer Blackwidow Ultimate 2014
●Network Card :Bigfoot Killer E2100

Cihazımda daha önce orjinal windows 8.1 pro 64 bit işletim sistemi kullanıyordum . Daha sonra windows 10 pro 64 bit yükseltmesi yaptım.Her iki işletim sisteminde de windows ve driver güncellemeleri tamamıyle yapılmış,hatta anakartın bios güncellemeleri bile yapılmış vaziyettedir.

Cihazdaki tüm usb portlarına ne takarsam takayım windows tüm donanımları tanıdı.Buraya kadar herşey normal gözüküyor. Fakar cihaza hem kendi iphoneum hem başkasının iphonenunu takınca görmüyor.Usb kablosu orjinal olmasına rağmen ve farklı kablolar denememe rağmen donanımsal olarak iphoneu tanımıyor.Itunes kurulu fakat donanımsal olarak aygıt yöneticisinde görmedikten sonra pek bir etkisi olmuyor haliyle.

Iphone u farklı bilgisayarlarda hem windows 7 hem windows 8 olan bir cihazda denediğimde hiç bir şekilde sorun yaşamıyorum ve donanımsal olarak cihazı tanıtabiliyorum . Farklı cihaz olarak hem masaüstü hem de laptop da denedim ve sorun yaşamadım..

Denemek amaçlı anakartın eski bir biosunu yükledim gene olmadı , biosu default ettim gene düzelmedi , anakartta hiç bir şekilde overclock dahi yok. Açıkcası denemediğim bir yol bile kalmadı ve internette hiç bir şekilde böyle bir sorun yaşayana denk gelmedim.

Sorunumu kimse çözemedi eğer bilen birisi varsa yardımlarınızı rica ediyorum..Cihazda jailbreak yok daha önce yapılmış olabilir. Şu an dün itibariyle IOS 9 kurulu vaziyettedir.
N
10 yıl
Cevap: BFTURK Serverinda Clan Üyelerinin Air Peace Yapması
..
N
10 yıl
Uygun fiyatla harddisk kurtarma
Merhaba arkadaşlar

Bir arkadaşımın 2 tb lık externalda kafa vurmasından dolayı harddiskin açılmadığını ve önemli verileri kurtarmak istediğini söyledi bana

Sizin uygun fiyatla önereceğiniz harddisk kurtaran İstanbulda bildiğiniz bir yer varsa önerebileceğiniz sevinirim dostlar teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.