D

Yüzbaşı
06 Eylül 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
137 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
4 yıl
Xbox One Kolu Mikro USB giriş sorunu
Merhaba, controller'ımın mikro usb girişinde hassasiyetsizlik başladı, kabloyu ancak lastikle kolun altından bağlayarak kullanabiliyorum, kolu cok hareket ettirince hassasiyetsizlik başlıyor, Bunu İstanbul'da tamir ettirebileceğim bir yer var mıdır? Teşekkürler.
D
5 yıl
JPEG dosyalarını Camera RAW dosyaları ile eşleştirmek
Merhaba!

Elimde 900 adet jpeg dosyaları var bunları yine bir başka klasördeki 4000 adet CR2. formatlarıyla eşleştirmek istiyorum, tek tek dosyaları elimle bulmak yerine hangi programla nasıl halledebilirim? Bridge ile deneyecektim de nasıl yapacağımı çözemedim. yardımcı olacak forumdaşa şimdiden minnettar kalırım bir an önce tamamlamam gerekiyor :|
D
9 yıl
eng-tr icerige sahip , turizm haber sitesi icin marka ismi ODUL : Antalya dan 3 gece konaklama
eng-tr icerige sahip olacak genelde teknoloji ve startup haberleri barındıran gunluk haber sitesi.6-9 harfi gecmeyecek marka olabilecek bir domain e ihtiyacımız var.


ODUL : Online travel agency miz olanwww.butikoteller.com.tr de bulunan Antalyada ki bir butik otelde 3 gece free konaklama..
D
11 yıl
Kopma ve yuksek ping sorunları
Şu aralar internetimde surekli olarak ping yukseliyor veyakopma sorunum var, bugun oyunda en kritik yerde ping yukseldikten sonra koparak beni cileden cıkardı, bunu yazarkende halen kopmaya devam ediyor seri halde, 2 hafta oncesine kadar aynı problemi tekrar yasadım, ancak son hafta hic bir kopma yasamadım, bugun yine başladı, lanet olsun bunların verecegi hizmete...
D
11 yıl
Satılık Kep+Cübbe (Beykent Üniversitesi)
Selam arkadaşlar, gecen sene mezuniyet torenine beraber katıldıgım Beykent Üniversitesi icin 3 numaralı kep ve cubbemi satıyorum. 50 TL verilerek sadece bir defa giyilmiştir. halen ilk günkü gibi dolapta duruyor, bu sene mezun olacak arkadaşların sıfırına para vermesine gerek yok. 30TL'den istanbul elden ici verebilirim.
D
12 yıl
Ttnet hızımı durduk yere düşürdü
2 yıldır netlimitsiz 8 kullanıp hız testi degerlerinde 7 mibt goruruken bu ay durup durmadık yerde hızım 2 mbite indirildi. Arıza kaydı bıraktıktan sonra hattımı dahada batırıp 6 mbite sabitledirler. 3 defa arıza kaydı bıraktım ücüde bana sorulmadan kapatılmış, ayın başından beri kotamın henuz 28 GB olmasına ragmen 2 mbit internete 60lira oduyorum. Sinirlerim alt üst oldu. modem degerlerim bu sekilde, alabilecegim hız nasıl olabilir?:

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
D
12 yıl
Bölünmüş ISO\u0027yu DVD\u0027ye yazmak
Merhaba, Elimde 19GB'lik tek parca bir ISO formatlı dosya bulunuyor bunu 7.6 GB'lik 3 volume'e böldum, ve üçünü 8.5 gblik dvdlere yazmak istiyorum ancak herhangi bir partı actıgımda otomatik olarak digerlerinide ortak acıp 19gb butun olarak goruyorum. Her partı kaydederken .daa uzantısıyla kaydetti bu arada. Yardımcı olursanız sevinirim.
D
12 yıl
Harddiskten windows\u0027u bootlayamıyorum.
Selamlar. İkinci harddiskimden windows'u acamadıktan sonra ikinci bir windows kurulu olan harddisk takıp ilk harddiskime yeniden windows'u basarılı bir sekilde kurdum. Ancak Yeni kurdugum windows halen ikinci bir windows kurulu hdd olmadan acılmıyor. Ve bilgisayarımdan Yerel Disk gorunmesi gerekirken Yeni Birim olarak goruluyor. Harddiskimi bootlayabilmem gerekiyor. yardımcı olursanız sevinirim.
D
13 yıl
Windows icin Microsoft Xbox 360 Kol
Selamlar. Microsoftun PC icin cıkardıgı Xbox 360 siyah kontroller'ı alabilecegim ShopTo.net benzeri Royal mail ile gönderim yapan bir site arıyorum. Amazon.Ukden 18 Poundtan satılıyor ancak TR'ye gonderim yapmıyormus. Bahsettigim kol tam olarak bu. yardımcı olursanız sevinirim.

< Resime gitmek için tıklayın >
D
13 yıl
Deal extreme ürünü geri postalamak
Arkadaşlar Dealextremeden 15$lık PS Move başlıkları almıstım 4 üründen bir tanesi kırık cıktı. Geri postalamam icin adres verildi. Ve geri postalamam halinde refund yapabileceklerini soylediler. Şimdi PTT ile ücretsiz nasıl Hong konga geri postalama yapabilirim? Gelirken ptt ile ücretsiz geldigine gore gotururkende aynı durumdan faydalanabiliyormuyum? PTTnin sitesine baktım pek yardımcı olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.