E

Yarbay
18 Ağustos 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
235 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
E
2 yıl
Araba ile Balkan turu notlarım.
Araba ile çıktığımız 14 gün süren 7 ülkeyi geçtiğimiz turumuzun notları, araç ile balkanlara çıkacakların işine yarayabilir.


https://arabaylabalkanturu.blogspot.com/2022/07/14-gunde-7-ulkeyi-kapsayan-araba-ile.html?m=1
E
2 yıl
Loft ve lee Cooper kot 139 lira Metro Market.
Hadımköy Büyükçekmece yolu üzerinde bulunan metro markette lee ve loft kotlar 139 liraydı bugun. Epey beden vardı. Diğer metrolarda aynı indirim var mı bilmiyorum.
E
3 yıl
2017 corolla dizel otomatik nasıldır?
Hali hazırda megane 2 aracım var arkadaşlar üzerine ekleyip dizel otomatik bir araç almak istedim. 200 e kadar baktım. Dün tanıdıktan 2017 coralla denk geldi 2017 makyajlı kasa 95 Bin civarı km. Değişen yok 3 parça boya var hasar kaydı boyalar ile tutarlı serviste yapılmış 7 bin parça parça. Aslında aklımda olan bir araç değildi babamda dizel otomatik auris var vitesini beğenmiyordum ama bir süre kullanınca alışmıştım. Neyse 165 e anlaştık. Aracın ilanı yok ilana konulmamıştı henüz. Ne dersiniz araç hakkında.
E
3 yıl
Toplam yol ücretini hesaplayan program var mı?
Navigasyon uygulamalarında veya başka bir uygulamada rota seçtiğinizde ücretli geçişleri güncel olarak gösteren, hesaplayan bir uygulama var mı? Arkadaşlar. malum artık çok farklı firmaların yaptığı yollardan geçiyoruz, aynı yoldan gitsek bile birden çok firmaya para ödüyoruz bu firmaların kendi sitelerinden hesaplama var ama tek tek kullanışlı değil.
E
3 yıl
Muhabbet Kuşundan Anlayanlar Bakabilir mi?
Arkadaşlar, İki gün önce Muhabbet kuşu aldık çocuklar çok istedi. Resimlerini attığım kuşu aldık. Bunun cinsiyeti nedir? Yavru diye aldık ama bilmiyorum. İki gün de alıştı ele geliyor, elden besleniyor. Nelere dikkat etmek gerek bundan sonra?
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
E
4 yıl
Opet ve Çekoil mazotu renk farkı.
Açık yeşil olan çekoil euro dizle litresi 6 lira. Daha sarımsı olan opet euro dizel. İki yakıt arasında bu kadar renk farkı normal mi?
< Resime gitmek için tıklayın >
E
5 yıl
Ebeveyn telefon takip programı.
Arkadaşlar, kendi telefonum üzerinden çocuğumun telefonunu takip etmek istiyorum. Konum, sosyal medya, konuşma kaydı vs. Biraz araştırdım çok program var piyasada fiyatları da farklı. Güvenilir bir kez satın alınacak program tavsiyesi var mı?
E
5 yıl
Jaguar x type 35 bin TL nasıl fiyat?
2007 model high(en dolusu) donanım jaguar x type executive donanım jaguar var tanıdıktan bugun anlaştık 35 bin tl. Henüz ödeme yapmadım. Değişen yok temiz araba iki parça boya var parça parça 13 bin kayıtlı km biraz yüksek 380 ama motor bakımı felan iyi expertizli binmek için aldım ama yakıt felan yüksek olursa satarım nasıldır bu arabalar?
E
5 yıl
İ20 troy için lpg kiti tavsiyesi.
İ20 troy 1.2 benzini araç için lpg kiti ne tavsiye edersiniz atiker en uygun olan kiti uyar mı acaba? kaç liradan satılıyor?
E
5 yıl
Tramer kaza exper raporu km bilgisi
2011 model i20 1.2 benzinli araç aldım km 128000 binde PTT den km sorduladım tutarlı ustaya gösterdim orjinal motor saat gibi dedi 2013 7 ayda 39114 de muayene kaydı var buraya kadar sorun yok. park halinde kaza kaydı var tramerde 900 TL kadar. Exper raporlu sordulaması yaptım 2014 7 ay yani tam bir yıl sonra far ve işcilik geldi çok özemsiz ama km bilgisi 39114 yani tam bir yıl geçmiş ve muayene ile aynı km şimdi adam km çekse tam niye aynı kmye düşürsün garip geldi acaba exper son muayene km sini yazıp geçmiş mi olabilir mi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.